Šta je novo?

Banka Intesa

meni su za otp 15% isto ko intesa bivsih 15% rekli da je od pre mesec dva samo vikendom ne znam da li isto pravilo vazi i za intezu javi kako bilo
Evo da podijelim licno iskustvo - definitivno postoji popust na odredjene kategorije (lista na Intesa sajtu) od 18% u Gigatronu sa svim MC i Visa Intezinim karticama (ja platio sa MC Gold), uzeo sam konkretno MX Keys S tastaturu. Znaci, vazi za artikle (iz liste) koji vec nisu oznaceni kao Top ili Šok (kao sto je opisano na Intesa sajtu).
Nisam pitao, ali iz konteksta bih rekao da popust vazi svaki dan (ne samo vikednom).

• Like
Reagovanja: uji
Šta, zar ne važi za sve grupe artikala. Ranije je važio 15% popust sa sve artikle na MP cenu (osim šok i top)?

Na IOS aplikaciji jel vam radi opcija Vidi/podeli potvrdu o plaćanju, pa kad nudi preko koje app da podelim potvrdu posle mejl i sms imaju one tri tačkice da se odaberu druge aplikacije, meni se ništa ne desi kada kliknem na njih?

intesa.jpg

Da li zna neko da li skidaju automatski ratu za kredit i kada obično skidaju?
Pošto su trebali danas da mi skinu, a nisu još uvek pa ne znam da ne skidaju možda u ponoć.

Ima li neko konkretan odgovor,stvarno se ne snalazim u onim ciframa i procentima.😭

Koliko bi mi uzela Intesa ,na uplatu iz EU, od recimo 1500€? Ima li jos nekih troskova ili info koje treba da vam dam da bih dobio tacan odgovor.

Ima li povoljnije banke ili treba birati neki drugi nacin ali da nisu Revoluti,Wise i ostalo.

Paysend? Može da bude i free...

Ako ti ne gori sa SEPA-om bi trebalo oko 5€,ali tek za 40 dana...

Na račun u intesi u zavisnosti od korespodentske banke od min 15€+

Ne gori,trebalo bi pocetkom 6.meseca da pristize. Mozda bi bilo najbolje slati iz sestrinske banke u drugog drzavi,u ovom slucaju EU je u pitanju. Mozda da cimnem savetnicu,ona bi ,mozda,trebala znati precizno.

Ako mora pre Sepe, kroz swif:
Ako uplatilac navede OUR troškove, onda ovde biraj banku koja ne naplaćuje loro priliv. To je sigurno AIK (koristim) i valjda ProCredit. Intesa naplaćuje.
U AIK, ako uplatilac navede i plati OUR, dobijaš pun iznos, AIK ne uzima ništa, novac odmah raspoloživ (tražiće izjavu o prilivu).
Navedeno važi samo za EUR valutu.

Mogli bi malo da olakšaju aktivaciju Mobi aplikacije... Verujem da je puno ljudi ne koristi, a da bi je aktivirali moraju da idu u ekspozituru kojih je sve manje.

Ja sam dva puta nekom magijom jedva uspeo da instaliram na novim telefonima bez odlaska u banku. Zapisao dam svoj ID broj i preko njega sam uspeo da dobijem pristup. Tražio mi je još neki kod pored ID-a, ali ne sećam se šta sam nalupao. Uglavnom prošlo je.

Za inataliranje na novom telefonu je potreban ID korisnika i aktivacioni kod.
Ko ih nema, sve završava preko call centra.

Ja sam dva puta nekom magijom jedva uspeo da instaliram na novim telefonima bez odlaska u banku. Zapisao dam svoj ID broj i preko njega sam uspeo da dobijem pristup. Tražio mi je još neki kod pored ID-a, ali ne sećam se šta sam nalupao. Uglavnom prošlo je.

Pa da, instalacija i aktivacija su nekada slične po težini instalaciji npr. lokalnog AI modela ili neke tako slične napredne aktivnosti na računaru. Čudno je da nisu sredili neki lakši način za aktivaciju, a uvode obavezne notifikacije kroz Mobi app.

Nisam znao da teorijski ne mora aktivacija u Banci za "consumer" Mobi app. Ne sećam se kako sam aktivirao poslednji put kada sa menjao telefon.
Za BizMobi znam da svakog puta moram da se maltretiram sa ekspoziturom.

Neko je spominjao sta ako si u roamingu,bez interneta?

Ili šta ako si negde, bez signala, generalno. Evo za vikend sam bio nekoliko km od Valjeva, praktično ceo dan bez signala na Yettel mreži. Ok, mogli su ovi sa MTS da mi puste signal, ali od 5 telefona, 3 su bila na Yettel mreži. SMS mi svakako ne bi stigao. Tj u nekom trenutku su stigle neke poruke o propuštenim pozivima.

Ne zagovaram bilo koji način provere, samo ukazujem na mogućnost.

Verovatno je ideja, ako imaš pristup internetu da iniciraš transakciju, imaćeš i za aplikaciju.
Bez obzira što transakciju možeš da iniciraš I na nekom terminalu koji nema opciju da podeli internet.

Ajmo sad, ko još poseduje CAP čitač? 🤔
Moj radi, ali ne prikazuje sve segmente na ekranu. Možda je samo riknula baterija 😄

Nazad
Vrh Dno