Trebalo bi 3.000€ na dnevnom nivou i 15.000€ na mesečnom nivou
U NLB mozes sa svakom debitnom karticom da podignes toliko. Znam da sam jednom koristio sve 3 kartice( Dina, Visa i Mastercard) za vecu kolicinu dinara koju sam trebao da podignem.E hvala, znam da me NLB drnda na 60k za viza karticu na njihovim bankomatima, a ako zelis da podizes dnevno vise, mora da podignes limit, odlazak u banku, cimanje, papirologija.
Nisam 100 godina koristio bankomat. Ima li neko informaciju koji su danas limiti za podizanje dinara sa bankomata?
^ post #10,984Sta je sa ovim bankama kako koja pusti novu verziju to sve losije radi, ovi opet nesto cackali, opet mi u mob app iskljucena autorizacija otiskom prsta, app im sporo radi, sada im puklo logovanje na ebankingu.
Pogledajte prilog 414266
Mogu sa kreditnom podići keš na bankomatu I ukoliko vratim do 10. neće biti nikakve kamate?Bolje uzmi njihovu kreditnu karticu, zadužiš se 28og i imaš fore da pokriješ to do narednog 10og u mesecu. Od kako su uveli to dnevno kamatarenje, dozvoljeni minus apsolutno nema smisla i bukvalno je zelenašenje. Običan kreditni MC sa nekim minimalnim limitom vrši savršen posao.
Neće biti kamate, ali se plaća jednokratna provizija, 3% od iznosa ili minimalno 150 dinara.Mogu sa kreditnom podići keš na bankomatu I ukoliko vratim do 10. neće biti nikakve kamate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari