Radi ali samo na 2 bankomata..tamo gde im je centrala u Milutina Milankovića i još u filijali u Goce Delčevoj.
@Gadjan probao ja početkom septembra. Visa dinarska kartica za logovanje, sve radi bez problema.
Jasno mi je zasto si zbunjen, ali mail je zestoka navlakusa i amaterizam (iako u principu nisu dali nikakvu dezinformaciju) - obrati paznju i detaljnije pogledaj PDF dokument koji su linkovali u mail-u i bice ti sve jasno.Kako sad samo na dva kad su poslali svima obaveštenje sa pdf spiskom silnih bankomata po celom gradu?!
Na kom bankomatu? Mene zanima uplata i isplata eura sa visa classic karticom, devizni račun. Da li to radi i da li nema nekih začkoljica bagova itd. Znači da nema nikakave provizije, isto kao na šalteru da legne koliko uplatim i to odmah.
Ja sam uvek koristio opciju "Kalkulator kurseva" iz menija tu imas prodaju i kupovinu (naradzasti krugNemam nikakav narandžasti krug sa strelicama
Na vrhu aplikacije kad uđem u menjačnicu imam EUR i RSD račune da menjam ali mi uvek nudi samo KUPI ne i PRODAJ kao na staroj verziji
Ne, bilo je ranije opcija KUPI/PRODAJJa sam uvek koristio opciju "Kalkulator kurseva" iz menija tu imas prodaju i kupovinu (naradzasti krug). A opcija "Transfer i Menjacnica" jeste samo transfer i prodaja koliko vidim.
Koja ti je verzija aplikacije?meni funkcioniše prodaja
Pogledajte prilog 320335
I kod mene je ok, oba smera transakcije rademeni funkcioniše prodaja
Pogledajte prilog 320335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari