Neces se obogatiti, to je sigurno

. Ja imam neka sredstva u onom Cash Euro. Rizik je najnizi, najnizi je i prihod, nesto tipa 0.04% godisnje. Manje od kamate na obicnu stednju, ali nemas nikakve penale/provizije oko uplate i izvlacenja novca u ovaj fond (kod drugih Intesa Invest fondova imas, ako povuces pre odredjenog perioda) i sav novac ti je raspoloziv u roku od 24h od podnosenja zahteva. Ako nista vise, pokrije godisnje odrzavanje racuna, inace to ne pokrije ni inflaciju cak. Novac u fondu ti ne ulazi vise u onaj osigurani iznos od 50.000 eura. Postoji jos jedan devizni fond, mislim da je Euro Comfort, on ima nesto visi prinos i nesto visi rizik, ali su i dalje i taj rizik i dobit relativno niski u odnosu na neke druge forme investiranja. Sve se to zasniva na tome u sta se ulaze novac iz kog fonda, taj drugi je u druge invisticione fondove i hartije od vrednosti dok je Cash Euro samo u depozite i duznicke hartije od vrednosti. Uradi svoje istrazivanje, ne oslanjaj se na sve sto pisem 100%. Nisam previse ulazio u dinarske fondove, ali imaju i to. Sve u svemu, nista posebno.