Sad sam baš pogledao, 117.8 je meni, visa inspire, onaj osnovni račun.Jel moguce da je postao toliko nepovoljan kurs prilikom online placanja tj posle proknjizenja i to rekao bih od Maja U pitanju je visa inspire vezana za hit racun, ne pratim te izvode redovno i tek sam nedavno skontao od kad koristim wave2pay.
Do Maja na izvodima se vidi da su euro racunali
117,5... a od Maja120,5....?
Druge valute su izgleda jos nepovoljnije, poslednja transakcija je bila 30,06GBP na way2pay stoji 3957,34 da je placeno, a na aplikaciji posle knjzenja je 4063,56.
Sta onda da koristim, devizna visa electron mi sluzi kao neki stek a deviznu particiju od hit racuna su mi ukinuli.
Ja koristim Visa internet karticu i imam dinarski racun na koji mi leze plata. Preko fona kupim evre i prebacim na visa interner karticu. Nadam se da da sam razume tvoje pitanje i dao pravi odgovorpod pretpostavkom da uzmem onu internet karticu za online placanja vani, da li mogu eure da prebacujem na nju kroz Intesa Online ili mBank aplikaciju? Pretpostavljam da ne, ali cisto da provjerim... Smara me da svaki put idem na salter da bih je "dopunio".
Ne razumem kako si racun stavio u stanje mirovanja? Otisao do banke i nesto uradio?
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari