djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
...
"Usluga Paketski nalozi trenutno nije dostupna", trenutno 3 meseca, da li je ikad i bila dostupna, više se ni ne sećam...
![]()
Ako nije sarkazam, bila, na žalost [emoji1]
SM-N975F
...
"Usluga Paketski nalozi trenutno nije dostupna", trenutno 3 meseca, da li je ikad i bila dostupna, više se ni ne sećam...
![]()
Ja vidim sve podatke o plaćanju za navedene periode preko mobilnog, nisam probao preko računara.Ako može neko da proveri da li ima podatke o plaćanjima za novembar i decembar 2019 i januar 2020 godine.
Kod mene ne postoji ni preko računara ni preko mobilnog.
Ja vidim sve podatke o plaćanju za navedene periode preko mobilnog, nisam probao preko računara.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Koliko?Naplaćuju.
Da, isti slučaj.Da li jos neko ima problem kada se popunjava online uplatnica na sajtu banke da nakon izvrsene uplate u polju "Naziv i mesto primaoca" pise sve duplo?
Za više od 50 transakcija dnevno, ručno rasknjizavanje (po imenu) bi tražilo jednog zaposlenog za pola radnog vremena. Sve to ide automatski, a jedan zaposleni rešava repove koji ostanu zbog pogrešnih poziva na broj. Sa uvođenjem QR kodova, biće sve manje grešaka prilikom uplata.
Hvala svima na odgovorima, znam da je poziv na broj najbitniji da bi se identifikovala uplata.
@PJ
Ti imaš firmu, ako nije problem razreši mi dilemu.
Dakle ako ja preko svog internet/mobilnog bankarstva uplatim na račun tvoje firme određeni iznos i navedem da je uplatilac Petar Petrović ti ćeš kao uplatioca videti Petra Petrovića ili ćeš videti mene kao uplatioca ali se na to nećeš obazirati jer ćeš sve što treba znati preko poziva na broj?
Malo offtopic, ali ako ti je vec poznata problematika, mnogo sam radoznao oko jedne stvari. Kako dobijes, kao primalac, informacije o uplati? Da li banka ima neki API, ili ti posalju svakog dana neki XML/CSV/dokument, pa onda importujes to u neki softver? Ili neki softver automatski poll-uje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari