Šta je novo?

Banka Intesa

Da, vidim da ga nema, a znaci nece ga ni biti. Kako ce se onda pustati platni nalozi iz eBanking-a? OTP?

Možda, ne daj bože inventivnog rešenja, push notifikacija na aplikaciji?

Pa imaš da aktiviraš kroz app. Padajući meni, točkić podešavanja, obaveštenja i tu podešavaš.

Jel uspeo neko da aktivira sva obaveštenja kroz novu Intesa Mobi app? Meni za obaveštavanja o računima izbacuje neku internu serversku grešku, a kod obaveštenja o karticama neće da se aktiviraju obaveštenja o transakcijama.

Sad probao, serverska greska.

Aplikacija je fino unapređenje. Sviđa mi se što se mogu napraviti trajni nalozi i ka fizičkim licima. Ako bude radilo kako treba, jedna "briga" manje.

Mogu da se postavljaju limiti za kartice, do sada se to moglo jedino preko sajta.

Jel uspeo neko da aktivira sva obaveštenja kroz novu Intesa Mobi app? Meni za obaveštavanja o računima izbacuje neku internu serversku grešku, a kod obaveštenja o karticama neće da se aktiviraju obaveštenja o transakcijama.
Da, to je prvo sto sam primijetio danas kad sam isprobao aplikaciju, obavjestenja o racunima nisu mogla da se aktiviraju, pomislio sam odmah da ce sve da bug-uje, ali za divno cudo ostalo je uglavnom radilo, manje-vise, koliko se sjecam.
A za obavjestenja o karticama, ja sam uspio da aktiviram obije opcije.

I dalje ostaje pitanje, ako neko zna, kako planiraju da realizuju eBanking placanja bez mTokena?

Lagano se aktivira, me gusta za sada, deluje bolje i od Raiffeisenove aplikacije. I ja sam uspeo da aktiviram obavestenje za koriscenje kartice, za racune mi izbacuje gresku.

Poslednja izmena:

Ja nisam uspeo, ne znam da li je ovo priprema za 31.5. ili je već moguće...

Kada unesem podatke, dobijem šestocifren broj i polje za jednokratnu lozinku.
Nova apliakcija ima opciju za već registrovane korisnike, sa 9 cifara ili preko QR koda sa 4-4 cifre.

Da li je potrebno da reaktivaciju odradim kroz e-banking?

Za reaktivaciju nove aplikacije trebaš da zapišeš negde korisnički ID (njega prvo unosiš), potom imaš 6-ocifreni pin za povraćaj (pravi se prilikom prve aktivacije i može da bude isti kao pin za otključavanje) i kod koji dobiješ SMS-om.

Gde da nadjem taj korisnički ID? 🤔

Koliko ja znam, samo u novoj aplikaciji, nakon sto je aktiviras prvi put. Tako da u tvom slucaju, ako sam dobro razumio tvoj problem, korisnicki ID nije opcija.

Kada unesem podatke, dobijem šestocifren broj i polje za jednokratnu lozinku.
Nova apliakcija ima opciju za već registrovane korisnike, sa 9 cifara ili preko QR koda sa 4-4 cifre.

Da li je potrebno da reaktivaciju odradim kroz e-banking?
Taj sestocifren broj unosiš u staru mBank aplikaciju za mToken, a ono što ti vrati je ta jednokratna lozinka.

• Like
Reagovanja: PJ
Link otvorite sa desktop racunara/laptopa. Treba da imate Intesa Mobi app. Jednokratnu lozinku cete generisati u Intesa Mobi app, mToken sekcija gde unosite referencu koju ste dobili i vašu Intesa Mobi lozinku.

Gde da nadjem taj korisnički ID? 🤔
Ako ti je aplikacija deaktivirana možeš, mislim jedino, u poslovnici. Ja sam tako jer nisam dobro sakrio root u startu, sad ga imam zapisanog. ( :
Eventualno da pozoveš pa da ti ga pročitaju, trebalo bi da može i tako.
Inače, kad otvoriš aplikaciju, imaš ID kad klikneš na tvoju sličicu.

Cekaj 24h od momenta aktivacije nove mobilne aplikacije. Tako mi rece savetnik ali mi ne uliva niko poverenje tamo.🤣🤣

Osim upotrebe stare apliakcije za pokretanje nove, sve ostalo je jasno.

Link koji je otavio @varicak https://online.bancaintesa.rs/self-service/#/digical-migration
Popuniš podatke.
Dobiješ 6 digit kod koji upisuješ u staru aplikaciju kao mToken
Broj dobijen u staroj mBank aplikaciji upisuješ na ekran gde si dobio 6 digit.
Biraš odakle da skineš aplikaciju.
I dalje je sve jednosmerno, nema više šta da se bira.

Nisam našao u opcija da unormalnim onu pin tastaru. Em su sa 4 cife digli na 6, em je svaki put drugačija. Je8o ih sistem zaštite.

Prebaci na otisak

Meni ne prolazi aktivacija, baca mi gresku da mi broj LK nije dobar. Znaci mora salter...

Dobra je aplikacija za iOS i bas mi se svidja sto konacno ne moram da kucam pin vec moze da se iskoristi FaceId. Jedina stvar koja mi trenutno smeta je to sto ne mogu swipom da se vratim nazad.

Bio ja na chatu, kaze nisam dobio link na mail i kao zato mi ne prolaze podaci. Proverila je broj LK i poklapa se sa brojem u njihovom sistemu i kao moram na salter jer nije meni direktno poslat taj link za aktivaciju.

Da to i meni kaze... No gomila ovde se prijavila bez maila tako da... Rekao sam da mi posalju mail.

Toga se nisam setio. Javi ako ti posalju mail, da znam da im trazim da posalju i meni.

Nazad
Vrh Dno