Ne, ne, nego kao autentikacija za plaćanje na eBankingu npr.Pa imaš da aktiviraš kroz app. Padajući meni, točkić podešavanja, obaveštenja i tu podešavaš.
Da, to je prvo sto sam primijetio danas kad sam isprobao aplikaciju, obavjestenja o racunima nisu mogla da se aktiviraju, pomislio sam odmah da ce sve da bug-uje, ali za divno cudo ostalo je uglavnom radilo, manje-vise, koliko se sjecam.Jel uspeo neko da aktivira sva obaveštenja kroz novu Intesa Mobi app? Meni za obaveštavanja o računima izbacuje neku internu serversku grešku, a kod obaveštenja o karticama neće da se aktiviraju obaveštenja o transakcijama.
SelfService
online.bancaintesa.rs
Ja nisam uspeo, ne znam da li je ovo priprema za 31.5. ili je već moguće...
Taj sestocifren broj unosiš u staru mBank aplikaciju za mToken, a ono što ti vrati je ta jednokratna lozinka.Kada unesem podatke, dobijem šestocifren broj i polje za jednokratnu lozinku.
Nova apliakcija ima opciju za već registrovane korisnike, sa 9 cifara ili preko QR koda sa 4-4 cifre.
Da li je potrebno da reaktivaciju odradim kroz e-banking?
Ako ti je aplikacija deaktivirana možeš, mislim jedino, u poslovnici. Ja sam tako jer nisam dobro sakrio root u startu, sad ga imam zapisanog. ( :Gde da nadjem taj korisnički ID? 🤔
Kod mene isto. Evo na vezi sa operaterom da vidim sta ce mi reci...Meni ne prolazi aktivacija, baca mi gresku da mi broj LK nije dobar. Znaci mora salter...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari