- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Obsidian Entertainment's next epic, first-person RPG set in the fantasy world of Eora.
Obsidian Entertainment's next epic, first-person RPG set in the fantasy world of Eora.
Jesi igrao Cyberpunk? Ako jesi kako ti se sviđa celokupna mehanika iz prvog lica?Ne znam, nikada nisam mogao da se naviknem i uživim u taj stil igranja gde ispred sebe vidim samo dve ruke koje drže neki predmet - valjda zato što je meni lično izgledalo malo neprirodno.
Isti smo, bar oko ovog dela što se epske fantastike tiče 🙂Nisam igrao, nisam ljubitelj tog sveta, igram samo ono što ima neke elemente epske fantastike (možda preciznije rečeno mač i magija svetove) plus sam siguran da bi me i tu taj pristup odbio.
Nije da nisam probao ali jednostavno ne ide i vrlo brzo odustanem.
Pa ti si onda više pozvan od mene da bilo šta komentarišeš vezano za Avowed 😉Igrao sam Pillars of Eternity i igra mi se generalno dopala (oba dela) baš takva kakva je jer sam bukvalno odrastao uz taj isometric RPG (BG, Planscape, NWN etc) i to mi je verovatno i najdraži tip igara. Opet, dosta igara sam prešao i u trećem licu tako da su mi one takođe OK. Nemam ništa protiv ni da ovoj igri dam šansu u prvom licu ali se bojim da je ishod već unapred poznat, bar kad sam ja u pitanju...
Trideseta buraz 😎Mogu zaključiti da si rodjen posle Dungeon Siege i Newervinter Night,oba dve odlične igre
Prije toga malo more jrpg na Ps1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari