Drugari pomagajte. Vec 15 godina sam korisnik avcoma i poslednjih 5 njihovog home etherneta sa kojim sam veoma zadovoljan.
Nakon akvizicije od strane mts-a tj. Supernove, jos uvek traje tranzicioni period i ponudjen mi je novi ugovor (takodje paket internet+tv) koji mi takodje cenovno odgovara i jedino preostalo jeste da potpisem
ugovor i da tehnicka lica ugrade karticu u tv radi digitalizacije.
Medjutim, pre par dana saznajem da oni hoce da korsite njihovu infrastrukturu i da je namera da se zaobidje avcom home ethernet instalacija i da stavljaju njihove kablove i ruter sto meni nikako ne odgovara. Imam utp kablove sprovedene kroz zidove i utp prikljucke u zidu u svim sobama i zeleo bih da izbegnem nova busenja i nove kablove. Inace Tv program ni ne gledam i nije me briga za ponudu kanala, tv pakete i tome slicno, jedino mi je internet bitan.
Meni sa avcom-om ugovor traje do januara i nemam nameru da ista menjam dok to ne istekne.
Jel neko od vas ima isti slucaj? Postoji li neki drugi operater koji nudi home ethernet usluge? Stvarno mi je bezveze da se opet vracam na kabl/ruter tehnologiju koju sam koristio davno.