Odgledah sinoc film i ne kapiram cemu toliko odusevljenje. Ok, priznajem sve izgleda perverzno dobro, planeta, priroda, plavci. Al prica je truba, vec 100x vidjena i ispricana (a prica bi trebala biti najbitnija, zar ne?). Posle prvih 25-30 minuta se zna sta ce se desavati do kraja i kako ce se film zavrsiti, klise. Ocekivao sam puno vise.
Odgledah sinoc film i ne kapiram cemu toliko odusevljenje. Ok, priznajem sve izgleda perverzno dobro, planeta, priroda, plavci. Al prica je truba, vec 100x vidjena i ispricana (a prica bi trebala biti najbitnija, zar ne?). Posle prvih 25-30 minuta se zna sta ce se desavati do kraja i kako ce se film zavrsiti, klise. Ocekivao sam puno vise.
![]()
Recimo ovako, sedis za stolom, na njemu je mobilni tel. Na nekih 10-ak cm od nosa stavi prst da bude izmedju telefona i ociju. Gledaj u prst, ali ces 'perifernim' vidom da vidis 2 mobilna telefona. Sto se stereograma tice, slican je fazon - vidis da su sve te slike sastavljene od 'skoro istih' segmenata koji se ponavljaju - ukrstanjem ociju moras dva segmenta da 'spojis' u jedan. Kada uspes, samo ce ti se kasti
Sreca u nesreci je da kada provalis jedan stereogram, provalio si ih sve.
http://www.eyetricks.com/3dstereo130.htm
Ovaj je prelep! Gornja trecina je ispupcen valjak (kao recimo da vam iz monitora viri pola automobilske gume), srednja trecina je udubljen valjak, i donja trecina je kao gornja.... i pise nesto
Prelep 3d efekat, ranije sam mislio da je bolje da se gledaju na papiru, ovo me je 'ubedilo' da nisam bio u pravu!
Sta treba da uradim sa ocima da bih video ovu sliku kako je zamisljena. Vec 15 minuta blenem na sve moguce nacine i uvek mi je isto![]()
po komentarima Kolosej skuplji, losija tehnologija, naocare mogu da se dese da ti ne rade, cesto umazane i ne mogu da se obrisu,mozes da dobijes neudobna sedista.... ja idem u Rodu iako mi je dalja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari