Šta je novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj ko je rekao da ne treba ocekivati dobru glumi i potresne scene sa oprostenjem mnogo sere. Gluma je fenomenalna a dobrih scena ima mnogo i smesnih a i potresnih i tuznih.. U svakom slucaju film je fenomenalan, mozda je klise, ali onda je the best fucking cliche!!!

i dalje ne mogu da verujem koliko ima ljudi koji su razocarani filmom. o ukusima jednostavno ne vredi pricati.
Sto se tice bioskopa meni na Uscu falilo basa zadnji put kad sam bio, zvuk mi je bio bledunjav nekako. u Rodi totalno druga prica. Danas sam ceo dan pricao kolegama na poslu da idu i gledaju. neka vode decu, sta god, kako god ali ce uzivati maximalno. Ja cu ici opet da gledam. Iskreno, toliko sam bio odusevljen filmom da sam mogao 2 projekcije zaredom odgledati. Radnja nije komplikovana, to sam vec rekao ali je savim korektna i uz one efekte film je izazvao kod mene odusevljenje vece nego Final Fantasy u svoje vreme kad je izasao kao cudo. Ko zeli da uziva neka ode i uzivace a oni koji pametuju... Paaaaa, uvek ce imati neki razlog da bacaju hejt bez potrebe.
Ja odoh opet u Rodu za koji dan a vi kako hocete :p

Prosto ne mogu da poverujem da vam uvaljuju naočare koje je neko drugi nosio?! Pa još musave :)

Film je fantastičan, priča jeste kliše (kao i u Titaniku što je bila) ali ima toliko paralela sa dešavanjima u modernom svetu da ipak nosi neku poruku. Produkcijski je sve tako dobro odrađeno - prosto neverovatno.

Film vas uvuče u sebe na samom početku, toliko da na trenutak pomislite da ste vi na Pandori. Posle se čovek zapita, ko je tu čiji avatar zapravo bio, i da li ste i vi sami imali svog avatara :)

Sve i da ste mrgud koji uvek traži dlaku u jajetu ovaj film trebate pogledati, definitivno predstavlja prekretnicu u pravljenju filmova.

Posle procitanih svih postova odustah od ideje da ga gledam u Koloseju. Kazite mi da li je isti ugodjaj gledati ga u Tuckwood-u ili u Rodi, odnosno u koji od ova dva da idem?

U Rodi, mislim da je do sad bilo jasno.

Prosto ne mogu da poverujem da vam uvaljuju naočare koje je neko drugi nosio?! Pa još musave :)

Film je fantastičan, priča jeste kliše (kao i u Titaniku što je bila) ali ima toliko paralela sa dešavanjima u modernom svetu da ipak nosi neku poruku. Produkcijski je sve tako dobro odrađeno - prosto neverovatno.

Film vas uvuče u sebe na samom početku, toliko da na trenutak pomislite da ste vi na Pandori. Posle se čovek zapita, ko je tu čiji avatar zapravo bio, i da li ste i vi sami imali svog avatara :)

Sve i da ste mrgud koji uvek traži dlaku u jajetu ovaj film trebate pogledati, definitivno predstavlja prekretnicu u pravljenju filmova.

Odo u nedelju sa kcerkama u Kolosej da pogledam. Dobro si napomenuo, da ponesem flasicu alkohola i krpicu , cisto radi desinfekcije.

U Rodi, mislim da je do sad bilo jasno.

Pa i nije :)

Dobro, vise se pricalo o Rodi, ali je receno da u Tuckwood-u je isto Dolby kao i u Rodi, pa zato pitam, jer mi je do Tuckwood-a mnogo lakse doci nego do Rode. Pa rekoh da pitam ako je isto onda idem u Tuck, a ako ne onda da se pomucim da odem do Rode.

Kao sto ozzy rece par stranica nazad. Dakle opet kazem Roda, nebitno sto ti je dalje, iscimaj se :)

Neko je pitao sa tuck..tuck ima veoma malo platno u odnosu na salu, tako da ako mozete, idite do rode..vece je uzivanje sigurno.

sta znam i nisam nesto odusevljen, ako izuzmemo vizuelni deo, ostalo je sve vec vidjeno x puta, pokahontas/new world u svemiru
:)

i deluje mi kao da nije snimljen pravi kraj, tipa nesto 5-10 godina kasnija, zla korporacija se vraca i naravno spaljuje sve, preore planetu za unobtaniumom, a preostali preziveli indijanci zive u rezervatima :)

Ne znam da li je ovde vec bilo price o ovome ali moram najdobronamernije da predlozim svakome ko jos uvek nije otisao da gledao ovaj film da NIKAKO ali NIKAKO ne gleda 3D verziju u Koloseju! Znaci em sto najkurvniskije traze "iznajmljivanje" naocara za 100din nakon sto platis kartu em sto su nesposobni da nameste naocare! Ceo film sam se mucio da da uopste izostrim pogled ne bi li ISTA video, kamo li 3D!

Izivinjavam se sto nisam imao strpljenja da citam ceo topic ali toliko sam iznerviran ovim sinoc da sam morao da vam skrenem paznju.

POzdraV!

Ja sam ti rekao. Roda, brate! :)

Eee i ja bih voleo da vidim taj 3D tako da ako neko iz NS planira put za Bg zarad ovog filma a treba mu companion/deljenje troskova tu sam :) Sta cu kad nemam kola :)

Kolosej:

Kupis karte. Posle na ulazu saznas da treba da doplatis 100din po coveku za naocare, "ako zelis" !? Ne ne zelim, vec cu oci da izgubim gledajuci 3D film bez naocara. Kada sve to obavite na putu do sale od prve devojke saznajem da je klima malo pokvarena pa je malo hladno ali da ce se postepeno temperatura dizati ! Sjajno , mozda i ne dobijem upalu pluca do kraja filma. *****i neljubazni, vazno da je 0,5 aqua vive 120 kinti. Nikad vise.

p.s. Inace film je zaista 2h 45min ciste zabave i wow efekta ;)

Ljudi imate 3D i u Domu sindikata :)
Zvuk odlican, naocare ne zuljaju i sve za 350din :)

Film je fantastican, najblaze receno. Da, ima slicnosti sa nekim filmovima ali realno receno koji film nema? Ono sto razlikuje Avatar od drugih filmova je to da je slicnost sa drugim filmovima tako fantasticno upakovana u ostatak price da se zapravo izgubi. Odgledaces film, zaljubices se u Pandoru i Na'vije ali neces reci isto je kao u ... Jednostavno nije, moze da lici ili da podseca ali ne mozes reci da je prica copy pastovana iz nekog drugog filma.

Inace video sam na Fejsbuku neki random "friend" frienda je izasao sa filma posle 20 minuta!!! Mislim razumem ja da nekome film moze da se ne svidi, ima nas raznih. I ne bih da vredjam... ali taj lik je totalni *****. NE MOZES da izadjes sa filma koji traje nepuna 3 sata posle 20 minuta i kazes da je ******!!!

Inache kazu da ce biti josh dva nastavka u toj prichi me plashi samo jedno:
Da producentima ne zine dupe za lovu i zbrzaju ih i unishte divni svet koji su nam pruzhili u prvom filmu. Neka sledeci film cekamo 5 godina, a onaj posle jos 5. VREDECE!!! Samo neka budu podjednako dobri!

Čisto sumnjam da će Cameron dati bilo kome drugom da prčka po nastavcima, a sledeći film bi trebalo da bude gotov mnogo brže. Najveći deo vremena za "snimanje" Avatara je otišao na razvoj tehnologije, a sada imaju već sve na tanjiru.

^^...pa mozes da ne odes na isti...sto i preporucujem svima koji idu da gledaju ovakve filmove sa unapred spremnim stavom istim kao kada idu da gledaju dokumentarac ili film baziran na istinitoj prici...ovaj film j*** kako je dobar, Pandora je odlicno zamisljena i prelepo izgleda, SF bajka i super je.

SInoc sam gledao film sa ortacima u 3D sali u 21:20 nemam sta drugo da kazem nego da je perverzija, malo sam slucajno desno staklo naocara zamastio prstom od kokica, pa mi je bilo malo mutno, ali nekako sam ga razmazao duksom :D pa je bilo ok. Posle sam se malo igrao sa onim senzorom kad stavis prst preko njega pocne da treperi slika i posvetle se ona stakla i tako :D a film je mnogo doro odradjen i sama prica mi se veoma dopala. Jedino sto me nervira je kad sam ulazio u hodnik gde su sale. Nosim velike kokice, koka kolu, drzim kartu, drzim pare, a posle jos treba da dobijem kusur i uzmem naocare, da imam pet ruku ne bih mogao sve da ponesem, najjaci su mi bili likovi koji su uneli 3, 4 litra nectar sokova i neki keks i cips :D
A i ocena sa imdb-a ne kaze suprotno http://www.imdb.com/title/tt0499549/

Gledao sam u Koleseju 3D projekciju.
Film je exta odradjen zaista nemam zamerki.
Sto se 3D tehnologije tice prvi put sam je video na delu i aj da kazem da sam malo razocaran, ocekivao sam nesto vise :D
Mozda gresim ali stekao sam utisak da su samo pojedine scene odradjene u 3D.
Sto se biskopa tice extra je, doduse bilo je malo pretoplo ali bolje da je toplo nego hladno.
Cena karte 370 rsd + 100 rsd za naocare, da je jeftino i nije ali za ovakav film vredi dati te pare.

^^...e pa kad se Ajkula 3D prikazivao u nasim bioskopima :d...bese to davne 83 ako se ne varam :)...cuvena ruka na pocetku filma koja "pluta" kroz salu, i harpun koji leti prema prestravljenoj publici :D, kad se samo setim isli smo drugi put samo da vidimo koliko se ljudi iza nas sagne u tom trenutku, da izbegnu harpun :p

Pa i istina je da film nije sve vreme full 3d a i poenta je u tome da kad vam se mozak i oci naviknu vi na 3d ne obracate maltene paznju jer vam je normano postalo...osim scene gde onaj gasni kanister leti prema publici :D nikad necu zaobraviti ortakovo cimanje na toj sceni :D :D

o cemu ti pricas, kako to nisu kalibrisane, a i kada si ih iznajmljivao, devojke na kasi su lepo rekle ako ne rade zamenite ih kod hostesa u sali

Niko to nije rekao kad sam uzimao naocare. Drugo svaka osoba koja je bila u mojoj blizini dok sam izlazio iz sale je komentarisala isto - "****te jesi ti ista primetio od tog 3D-a" i "joj, bas me bole oci a nista nisam video/la od tog 3D-a" ...

Ponavljam, gledao sam IceAge3 tamo i bilo je sve ok. Ovog puta nije plus su naplatili dodatno a nisu se potrudili ni da ociste nacare pre iznajmljivanja...

Prvi put cujem o "kalibrisanju" naocara... O cemu se radi, kakva je to "kalibracija"?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno