Šta je novo?

Automobili

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona B9 Trib. jeste da ima ruzna prednja svetla ali je brutalna masina, jak motor, awd, 245 konja pa mozes malo i da divljas, 7 sedista.. naravno prohodnost nije kao kod pravih terenaca ali to ne mora da bude mana.
https://www.youtube.com/watch?v=lQbyefslJqA
https://www.youtube.com/watch?v=BQ1vnSfjxgk

I naravno, Toyota LC (pod uslovom da ti stvarno treba tako nesto), drz' se ti Japana :) Naravno svestan si koliko ovakvi modeli vise trose od obicnog porodicnog automobila, koliko kostaju delovi, redovno odrzavanje, gume..

Poslednja izmena:
Hsv čovek će da vozi decu neće da divlja i ne treba mu 300 konja :)

Pa i ostali koje je pomenuo imaju blizu 300 konja samo sto se to bas i ne primecuje :d a i napisao sam zasto ta preporuka - zbog 7 sedista, avatara i automobila koje je imao do sada ;) a deca mogu da se voze i u karavanu od 3k evra.

Poslednja izmena:
Da li ima neko iskustva sa Seat Leon (2005-2012), uz mogucu paralelu sa Golf 5/6?

Motorizacija generalno ista. Enterijer na strani golfa,spoljasnost kako kome. Na kraju uzmes sta ti je lepse oku,sve se svodi na to. Ja dajem glas golfu posto sam isti posedovao I bio sam jako zadovoljan sa njim.

Interesuje me ima li ko iskustva sa Mini One D od 75 konja Toyota agregat :)

Sta uzeti sa 7 sjedista al da nije kombi do 18k eura?

Uh, moram ovde da se uključim, u prošloj firmi smo imali službenog kombija VW Multivan, highline. Joj ljudi, kakav auto!!! Imali smo i par dačija, toyotu hilux 2007, toyotu corollu 2005, toyotu avensis 2011, i verujte da sam se uvek najradije vozio u Multivanu (osim kad se stvori prilika za neki off-road) ali za normalno putovanje ništa mu ne može prići.

Ima 7 sedišta, 2+2+3, 2.5TDI, srednja sedišta se pomeraju i okreću unazad, otvori se stočić između 2. i 3. reda sedišta. Ima 220V utičnice, frižider u stočiću, otvore klime za sva 3 reda. Zadnja sedišta se takođe pomeraju pa prtljažni prostor može da bude ogroman, a ako se preklope sedišta 2. i 3. reda možeš da prevezeš šta zamisliš.

Ozvučenje mu je brutalno, ali BRUTALNO. Jednom sam hteo da vidim kako je kad pojačam, na 50% ljudi spolja se okreću (pri zatvorenim prozorima). Udobnost fenomenalna, sva sedišta 1. i 2. reda imaju naslone za ruke (komada 2), sedišta su stvarno udobna jako. Dosta sam ga često vozio, ali za otvoreni put je zakon. Troši prilično, po gradu do 10, na otvorenom oko 8, može i više naravno, ako se gazi, ali povelik je i anti-aerodinamičan.

A manje više svi ostali automobili (ne kombi oblika) ako se vozi 7 ljudi, nemaju gepek, pa onda treba i kofer.

Pa da ali taj multivan se sa cenon vrlo lako napuca na preko 60.000, koliko sam ja upoznat....
Vozio sam jedan koji je bio oko 105.000.... Strasan auto... Za strasne pare....

Baci pogled i na Ford S-max/Galaxy. Nisu nista znacajno manji od suv-a, pritom su ekonomicniji i znacajno upravljiviji, zanimljivi za voznju. Imas ih i sa 2.2tdci od 200ks u poslednjem redizajnu, predpostavljam da su u tom formatu brzi od vecine navedenih suv-a. Pritom imaju i koristan prostor u prtljazniku kad je poslednji red sedista podignut. Ako neces dizel imas i fine benzinske alternative, pre redizajna 2.5t (volvo motor, 220ks sa prostorom za vise) i posle redizajna 2.0ecoboost (isto turbo, 240ks).

Pa da ali taj multivan se sa cenon vrlo lako napuca na preko 60.000, koliko sam ja upoznat....
Vozio sam jedan koji je bio oko 105.000.... Strasan auto... Za strasne pare....
Ne znam da li može baš toliko da košta, naš je bio plaćen oko 15000 plaćen, star 5 godina sa oko 80000km.

Pre pola sata izasao i vidim parkiran ovaj lepotan, stranac neki. Mnogo mi se dopada auto, boja i sve uklopljeno, koji je tacno ovo Audi i koje je godiste otprilike, vidi se da je noviji?

Prilozi

• IMG_20140802_153448.jpg
    IMG_20140802_153448.jpg
    1 MB · Pregleda: 279
  • IMG_20140802_153541.jpg
    IMG_20140802_153541.jpg
    1 MB · Pregleda: 262
  • IMG_20140802_153611.jpg
    IMG_20140802_153611.jpg
    1 MB · Pregleda: 250
Ovo je A3 ili S3 ako je sportska verzija.

Edit: Sad videh znak... S3 je.

"Na prvu loptu", A3 2013 godiste :)

To je znak sa s line paket opreme,mislim da ovo nije s3.

Vidis da je skinuo sve delove ostale, mozda jeste S, al' ako nije onda je A3. Mada ovako na prvu loptu moze da se pogresi. Vecinom je onaka napred i nazad, al' ovaj poskidao :d

A3 S-line. Nije S3

Ove godine sam u Grckoj video A7 S-line, BG tablice. Mnogo dobro izgleda

Kao što neki od nas kupuju najnovije i najbolje telefone ili komponente, iako nema potrebe za to, tako i oni imaju skuplje igračke..

Australijanci imaju celu Ute kulturu. Ima fabrickih modela, a ima i entuzijasta.
Kao na primer ovaj sa BMW M5 pickupom :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno