Na srecu nekako nije zazivelo kod nas. Kod nas ili ima kamera na sve strane ili ako nema kamera dobijes batine tako da se niko ne usudjuje 🙂Koliko je samo ovakvih snimaka po netu. Dešava li se to kod nas?
Imam mini 3. Sasvim pristojna. App odlicna.Kakva su iskustva sa Kawa kamerama? Da li je neko istraživao?
Uzeo bih možda neku njihovu da snima pozadi.
Pisao sam ovde utiske za D6. Zadovoljan, ok za taj novac. Pretraži temu, i drugi su pisali.Kakva su iskustva sa Kawa kamerama? Da li je neko istraživao?
Uzeo bih možda neku njihovu da snima pozadi.
Jesi li ugradio na kraju? Javi ako imaš preporuku za servisIma li neko preporuku za neki servis koji bi ugradio prednju i zadnju kameru i koje su cene okvirno za takav poduhvat?
Htedoh da ugradim 70Mai A510 plus zadnju u jedan auto i u drugi ovaj noviji T800 set.
Može neko detaljnije objašnjenje, neki link, youtube video....Nisam nasao servis, obzirom da svi traze 60-100 EUR za max 2 sata posla, kao da su doktori. Uzeo neku spravicu FitDVR sto uzima napajanje sa senzora za kisu i montirao sam prednju kameru za 10 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari