Šta je novo?

Auto kamere

Kakva je situacija sa zamenom fabricke rear parking kamere?
Hteo bih da je apgrejdujem sa nekom koja ima vecu rezoluciju (sada je maltene 240p) i da ima dinamicke linije.
Infotaiment je rezolucije 1280x720,
da li ce biti problem nakaciti kameru koja je 1080p?

Koliko se razumijem, gledaćeš je u 720p, odnosno koliko monitor može.
Kod mene je navodno HD kamera, ali džaba kad je monitor 4.3 inča i još neka bezvezna rezolucija, što bih mogao unaprijediti sa monitorom od 5 inča nešto veće rezolucije. Što i hoću nekad kasnije.
Da javim samo da nije izdrzao transparentni dvostrano lepljivi kinez - iako nisam bas lepo ocistio tragove od proslog 3M sa plasticne stopice na kameri, drzala je odlicno sve dok je nisam ostavio na direktnom udaru sunca, tu nije izdrzala ni dan.

Dok je normalna temperatura ne mrda ni nanometar.

Tako da 3M (i antistatik) ili bolja traka.

Ja sam monitor za rikverc zalijepio sa ovim 3M trakom (ne VHB) iz prethodne poruke i drži. Auto je na suncu i šajba je toliko ugrijana da možeš dobiti opekotine, ali i dalje je na mjestu, za razliku od žvaka traka Tesa. Vjerovatno će biti problem za skinuti, ali o tom ću razmišljati kad dođe taj momenat.

Jel neko koristi ove modele? Povrsno pogledah video, snimci mi deluju ok. Negde na snimku cuh da su i tu sonijevi senzori

Ddpai nije loš koliko sam ja vidio do sad. Čak razmišljam uzeti N3 model.

Da li je i kada će biti dostupan VIOFO A329S 3CH (prednja, zadnja i unutrašnja kamera sa fisheye opcijom) kod nas ?

Smatrate li da su ove kamere sa ekranom primamljivije obijačima od onih bez ekrana (cilindričnog oblika npr)?

Nazad
Vrh Dno