Isti problem sam imao sa 3450 reset u toku instalacije.
Clean install је најбољи начин за избегавање било каквих проблема са инсталацијом нових/старих драјвера. Одузме ти 5~10мин. времена али зато ако нешто није уреду одмах си елиминисао проблем са инсталацијом и знаш да је проблем до самих драјвера....мојих 5¢ :wave:
Uspeo sam istalirat betu 9.12, dosta komplikovano se namesta clone monitor+tv, igre nisam ni probavao ,samo malo u Borderlands mozda 3-4 fps-a vise sa dinamic shadow 40-60,bez isto kao i pre zapucano na 62 fps-a ,rez. 1680/1050
Ipak si instalirao 9.12beta, trebao si odma, ako pocnu texture i vegetacija da nestaju
u Borderlands samo upali Catalyst A.I. :wave:
I dalje ne radi dxva (ni u verziji 9.10 nije radila akceleracija). Prosto je neverovatno da tako izbacuju drajvere, a ne radi sve kako treba, odnosno od verzije do verzije, cas radi, cas ne radi. Glavna novina im je podrska za akceleraciju H.264 videa preko Adobe Flash Player-a 10.1, a to ustvari ne radi![]()
Па сlean install радиш да не би забрљао а ако неког мрзи да издвоји ~5мин. времена за то нека онда разбија главу због чега графичка 'брљави'.Clean install je najbolji nacin ako zabrljas. I ne mozes ti da predvidis
na kojoj konfiguraciji i do kakvog problema ce doci, ako uradis
clean install a Catalyst je lose napisan.
Moja poenta je bila da redosled u tom uputstvu je pogresan
i da zbog toga moze doci do problema.
Taj redosled (iz 1. koraka) deluje logican, sto je lik naveo,
ali nazalost ne radi kako uvek treba.
Ima ljudi koji svaki put bez deinstalacije instaliraju drajvere jedne preko drugih
pa nemaju probleme, ja sam za deinstall zato sto sam tako navikao i uvek
je blio uspesno.
A clean install nije neophodan za totalno normaln rad drajvera i treba
da se koristi jedino ako nastupi problem, inace gubljenje vremena.
Па сlean install радиш да не би забрљао а ако неког мрзи да издвоји ~5мин. времена за то нека онда разбија главу због чега графичка 'брљави'.
Ako nije problem , mozes malo pojasniti to akceleracija , posto mi je ovo prva ati karta , a imam velikih problema sa gta4, zapucan mi je fps na 25. sa 9.12 cak i na 20Fps. Koju god rezoluciju da stavim isto(800/600 20fps, 1680/1050 20fps)
Ok ali koju verziju drivera i ccc da skinem.Koja radi stabilno?Pa Nvidia-nim progamom naravno, Riva Tuner
.
Mada najlogicnije bi to bilo da radis preko Catalyst Control Panela (CCC), u njemu imas mogucnost klokovanja (ali do odredjene granice, tih ogranicenja u Riva-i nema), kao i da kontrolises brzinu obrtaja kulera na grafickoj.
A ti pretpostavljam CCC nisi ni instalirao, nego samo drajver.
Uninstaliraj drajver, pa skini sa Ati-jevog sajta paket CCC + driver + ... (ima jos neke zahebancije pride) ~100MB.
Ma def se drajveri tuchusa OS-om.
Stavi prethodnu verziju drajvera...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari