Šta je novo?

ATi Catalyst 9.2

Fino.

Ako ti iskoci koji BSOD sa greskom Page fault error ili win32.sys, znaj da je do drajvera.

Poslednja izmena:
Pitanje za sve (custom install) da li cekirate
folding@Home

Pa cekirao bih kada bi 'stvarno' doprineo necemu.(necemo o tome nije za ovu temu)
Prvenstveno pitam zbog raznih problema sa driverima koji se ovde navode
od kako posedujem ati-ja preskacem instalaciju svega sem drivers & ccc
i do sada ni jedan problem
xp sp3
6.xx oem
8.12
9.1
win7 & vistasp1
9.1
i sada xp64sp2
9.2

Ja sam imao problema sa 8.12 na Visti 32bit, sa 9.1 situacija nesto bolja, a sa 9.2 do sada bez problema (nadam se da ce tako i da ostane :)).

Meni 9.2 radi bez problema na svim verzijama XP-a i Viste, a radi mi odlicno i na Ubuntu, a imam 4GB rama.

Evo sa 9.2 drajverima Crysis Warhead se zapuca pri ocitavanju i to tacno na 82%, nemam reci!

Poslednja izmena:
danas sam stavio 9.2 drajvere, i rade bez problema...od bencmarka sam odradio crysis, warhead i gta 4 - razlika je u nekih 1% u odnosu na 8.12, a posto nema nikakvih problema u radu, kao ni sa 8.12, ostajem na ovima.

edit: naravno, ponovo ne mogu nista okaciti :smash::smash::smash:

Imam ATI AIW X800XL i Win Xp X64, 4Gb RAM-a. Instalirao sam 9.2 i sve radi normalno, samo je sporo...ovo sam vec primetio pre nekog vremena, izgleda da se desilo posle instalacije nekih od ranijih "novih" drivera. Uradio sam (za mene najbitiniji) SpecViewPerf 10 CATIA test i rezultat je bio samo nesto visi od 5. Znam da mi je kartica ranije radila osetno brze, pa sam resio da experimentisem...instalirao sam 6.11 drivere i, gle cuda, javilo se veliko ubrzanje - isti test sada pokazuje rezultat preko 13, a u realnom radu je sve vise nego osetno brze.

Koje su prednosti ovih drivera? Ima li razlike u Open GL-u?

Samo da obavestim da sam stavio 9.2 na laptop HP 6735s i da radi (verovali ili ne) neuporedivo bolje nego sa starim. Pod "starim" podrazumevam oficijalne drajvere sa HP sajta za taj model.
Svi problemi koje sam imao su nestali (seckanje 1080p, jaci fps u par igara i sl.).
Tako da od mene sledi preporuka.

Evo i mojih iskustava:

Stavio drajvere pre neke 2-3 nedelje i sve sljaka(sve igre koje sam probao)
Sistem je Win XP SP3.

'Ajde jos jednom da pitam kod mene isti problem sa 9.2 i dalje, kartica ima flashovan bios na overklok vrednosti, i ja jednostavno ne nameravam da joj vracam bios fabricki, jer mi ovako odgovara, a 9.2 drajveri mi zakucaju klok kartice na fabricke vrednosti i nema mrdanja ni pod razno, probao onaj savet sa CCC iz basica u advance i slicno i nista?

Poslednja izmena:
I kod mene isto,ali meni nesmeta jer razlika se gotovo i nevidi posto ostatak konfiguracije i nemoze da izgura vise.MSI je ocajno podrzan od strane Ati-a,a pogotovo ova karta.Ima nesto o tome na njihovom forumu.Overdrive nemoze da klokuje ovu kartu.Nadam se da ce to biti ispravljeno sa 9.3.

http://forums.amd.com/game/categori...ER=desc&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

:wave:

Nadajmo se, samo mene bas briga teram 9.1 drajvere dok se ne pojave neki potpuno valjani, a noviji. :)

:wave:

Nazad
Vrh Dno