borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
Kako nismo ... pa procitaj koja podesavanja ja koristim ... AA 2xT2 i to radi kao AA 4x ali mnoooogo brze ... stvarno fenomenalni drajveri.miha\zero je napisao(la):Ono sto niko nije pomenuo, a to je Temporal AA koji je sada dostupan u AA opcijama.
M
byMaX je napisao(la):Meni nikad nece biti jasno zbog cega bih koristio Omega drajvere?
maxer je napisao(la):Kako nismo ... pa procitaj koja podesavanja ja koristim ... AA 2xT2 i to radi kao AA 4x ali mnoooogo brze ... stvarno fenomenalni drajveri.
miha\zero je napisao(la):Pomodarstvo maxo, pomodarstvo.
M
Milan je napisao(la):Omega drajveri u sustini rade isto ili bolje od Catalyst-a a i imaju manje bagova u igrama , tako da to nema veze sa pomodarstvom.
Probaj malo Auto CAD sa njima pa ces videti razliku...miha\zero je napisao(la):ako se ne varam Omega drajveri su isti drajveri kao i regularni Catalyst drajveri jedino su parametri predefinisani da po default-u imaju drugacije vrednosti prikaza slike. Samim time tesko da imaju manje bagova u igrama. Ako ovo gore navedeno uzmemo u obzir dobijamo samo jednu stvar ... "lepsi prikaz slike" = pomodarstvo.
M
byMaX je napisao(la):Miha je potpuno u pravu... Omegu bi mogao da napravi svako ko se malo razume u materiju. Dosledniji je, recimo, Ray Adams, covek koji je napravio ATI Tray Tools...
Minja je napisao(la):Probaj malo Auto CAD sa njima pa ces videti razliku...
vidard je napisao(la):OMEGA drajveri su jedini modifikovani drajveri koje ATI podrzava i preporucuje ako neko hoce da koristi "moded" drajvere.
Pa probaj malo del taster na koji si se i sam zalio .... Ne znam za 4.7 ali u svim cat do sada postoji taj problem DEL tastera.Vince Carter je napisao(la):I, u cemu je razlika???
Minja je napisao(la):Pa probaj malo del taster na koji si se i sam zalio .... Ne znam za 4.7 ali u svim cat do sada postoji taj problem DEL tastera.
Nije postojao sa nvgf kartama 100%. Bravo za Cat tim 🙂. Konacno su ispravili bug. Malo im je trebalo - cca tri godine :dVince Carter je napisao(la):Ne secam se tacno, ali bih se kladio da je taj problem postojao i sa prethodnim envidijadzifors kartama. 😉
Osim toga, @work, @Radeon 9100 sa Cat 4.6 DEL taster radi normalno u bilo kojem AutoCADu, a i na drugim masinama sa 9000 ili 9200 Radeonima... :trust::trust::trust:
Nije postojao sa nvgf kartama 100%. Bravo za Cat tim 🙂. Konacno su ispravili bug. Malo im je trebalo - cca tri godine :dVince Carter je napisao(la):Ne secam se tacno, ali bih se kladio da je taj problem postojao i sa prethodnim envidijadzifors kartama. 😉
Osim toga, @work, @Radeon 9100 sa Cat 4.6 DEL taster radi normalno u bilo kojem AutoCADu, a i na drugim masinama sa 9000 ili 9200 Radeonima... :trust::trust::trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari