Ja bih dodao za fino igranje svega osim Crysis-a :d
ubija te taj phenom, ja sa Q6600 imam skoro duplo veci skor od tvog za CPU, kod mene kartica na tim setovanjima kao kod tebe sto je sa Q6600 izvlaci oko 12500 u 3d mark-u 06, btw isto imam vistuEvo jos jednog reziltata. Radi se o kartici PowerColor 3870.
GPU clock 862
Mem clock 1280
Procesor je na default vrednostima (2200 MHz), cekam da stigne ploca sa AMD cipsetom u sredu pa da ga malo "poganjam" - koliko to njegove skromne mogucnosti dozvoljavaju...
3D Mark 2006 - 10359 poena
ubija te taj phenom, ja sa Q6600 imam skoro duplo veci skor od tvog za CPU, kod mene kartica na tim setovanjima kao kod tebe sto je sa Q6600 izvlaci oko 12500 u 3d mark-u 06, btw isto imam vistu
da te ne zbuni imam CrossFire ali govorim za rezultate single kartice, dok sa obe idem preko 19k
ubija te taj phenom, ja sa Q6600 imam skoro duplo veci skor od tvog za CPU, kod mene kartica na tim setovanjima kao kod tebe sto je sa Q6600 izvlaci oko 12500 u 3d mark-u 06, btw isto imam vistu
da te ne zbuni imam CrossFire ali govorim za rezultate single kartice, dok sa obe idem preko 19k
Covek ima veci clock za gpu i veci clock za mem a ja opet imam vece rezultate za nijansu u 3d mark 2006.
obratite paznju na moj drugi screenshot i rezultate za :
SM2.0 = 4802
HDR/SM3.0 = 5337
Cpu E6600@3ghz = 2558
njegov
SM2.0 = 4230
HDR/SM3.0 = 4687
Cpu Phenom 9500 = 2959
Kako ? razlika u platformi ?!
@ Flight
ma nije ovo takmicenje nego samo ukazujem coveku da nesto ne stima kod njega, a i nije tacno da sve zavisi od graficke, veliku ulogu igra CPU u svemu ovome i celokupna platforma, znaci sama ploca, cipset, memara, pa cak i muzicka doprinosi vecem broju FPS-a jer rasterecuje sam CPU
Ma znam da nesto ne stima, mislim da je ploca u pitanju. Sutra stize ploca sa AMD cipsetom pa ce mo videti. Probacu kako sve to radi sa AMD Overdrive alatima...
da sa 8.2 Catalystom lete kao lude, cak i sa 8.1 se osecalo malo poboljsanje ali tad nisam imao SP1 za vistu mozda i to ima vezeObavezno instaliraj drajver za AMD, zatim za dual core postoji driver optimizer, a sad' za Phenoma ne znam da li ima tako nesto???
@studiopvc, ma ok shvatio sam, mislio sam da hoces coveka da deranzirasKazi mi graficke ti brze rade sa 8.2 drajverima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari