S obzirom na to da je na domaćem Asus sajtu moguće kupiti Zenfone 9, verovatno je da će se i Zenfone 10 naći u prodaji kod nas.Baš me zanima da li će ga domaći distributer imati u ponudi.
Prodavaće se kod nas. Zapravo, na domaćem sajtu je već u pretprodaji. Cena 8/256GB verzije iznosi 95.990 dinara. Regularna cena (nakon 29.07.) biće 101.990 dinara.Šta god da je presudan faktor, deluje da distributer nije mnogo zaradio od tog telefona, pa se zato i pitam da li će mu se isplatiti da prodaje i novi.
Само моје мишљење, али не видим ни Самсунг ни Хуавеј ни већину андроида као конкуренцију овом телефону јер је његова основна врлина компактност којој може Ајфон мини да парира. Што се 9 - ке тиче лепо си рекао, јако мале разлике у односу на прошлу годину. Можда тек сад 9-ка буде одлична куповина кад падне цена.S obzirom da zf9 kod nas kosta 850€ i dalje, ne vidim da ce se 10-ka prodavati mnogo, malo ljudi veruje asusu u top segmentu, pre ce kupiti samsung, ajfon pa cak i huawei
Realno, koliko znači 2,8mm, a S23 skoro u istoj veličlini donosi veći ekran i može da se nađe po nižoj ceni.Meni je to što je uži najbitnije. Lakše se obuhvati jednom rukom.
Znam druže, meni je sve preko 69mm veliko tj prelazi u akrobatiku, ali ipak bi pre uzeo s23 nego zen10...ružni mi bezeli na asusuMeni je to što je uži najbitnije. Lakše se obuhvati jednom rukom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari