Šta je novo?

Asus Zenfone 10

A ostalo? Baterija, punjenje, kamere.... I kako im to cene ne pada, čak ni kad izađe novi model. Samsung izbaci flegšip i za par meseci se cena spusti solidno

Baterija je odlična, uz heavy korišćenje drži barem dan i po. Brzo se puni, jedino nema bežičnog punjenja, što meni ni ne treba, ali sam primetio da dosta ljudi to smatra manom. Kamera nije spektakularna, ali je za moje potrebe sasvim dobra. Postoji tema o ZF9 na forumu, imaš tamo dosta mojih komentara.

Nemam pojma kako je moguće da cena ne pada, nisam ispratio kako se kretala otkako sam kupio telefon.

Ima li negde da se uzivo pogleda Zenfone 9/10, veoma su zanimljivi, ali bih voleo da ih pogledam, nigde ne mogu naci neki izlozbeni prostor ili prodavnicu?

Teško da bi neko skideo stikere samo da vidiš telefon. Odma se računa da više nije nov i mora niza cena.
Zenfon, koja ekskluziva

Zanima me realni procenat zenfone korisnika u srbiji. Verujem da se meri u promilima.

Zanima me realni procenat zenfone korisnika u srbiji. Verujem da se meri u promilima.
... što sigurno govori o tome koliko je uređaj kvalitetan i vredan medijske pažnje?
Verujem da je % korisnika u USA na sličnom novou kao što je u RS (ili manji), pa opet je MKBHD (i većina vodećih svetskih TechYT-era) napravila prilog o njemu.

Kako procenat u USA moze da bude manji nego u srbiji? Cak i da je isti to je mnogo veci broj kupaca u usa. Kod nas je 1% kupaca beznacaj broj, u USA nije

Ja sam ga uzimao u razmatranje u preorderu. Na kraju sam prelomio na S23 jer za manje para nudi više. Asus ima samo 2 godine sistemske nadogradnje a ja telefon kupujem na duže. Nigde ne može da se vidi uživo, malo sam sumnjičav u isključivo online prodaju i još je zastupnik neka sportska radnja i kako stoje sa servisom. U SAD je druga priča jer se prodaje regularno u radnji

Planeta je zastupnik za sve Asusovo u Srbiji, ne samo za Zenfone, tako da ne verujem da ima problema. Moja devetka na sreću nije morala u servis za ovih godinu dana, pa ne znam kakvi su oko podrške, ali daleko da je nešto sumnjivo.

Meni je S23 drugi telefon i ne bih ga kupio pre Asusa, niti prebacio da mi bude glavni.

Ček prvo da vidimo na šta će da ispadne Pixel 8. Ja to čekam, pa da pazarin novi telefon.

Ja ne znam nikoga kome 3,5 mm ulaz znači bilo šta, svi slušaju bluetooth slušalice. Ne znam šta bih rekao za snimanje razgovora jer ne znam u kojoj situaciji bi mi to zatrebalo. Za otisak se slažem da je dobra stvar. Ali je i dalje preskup za to što nudi, po mom mišljenju naravno.

Zbog čega snimanje razgovora bez znanja sagovornika? Zar to nije nedozvoljeno i u poslu, zbog zloupotreba?

Ja ne znam nikoga kome 3,5 mm ulaz znači bilo šta, svi slušaju bluetooth slušalice. Ne znam šta bih rekao za snimanje razgovora jer ne znam u kojoj situaciji bi mi to zatrebalo. Za otisak se slažem da je dobra stvar. Ali je i dalje preskup za to što nudi, po mom mišljenju naravno.
3,5 mm ulaz mi je glavna stvar pri odabiru telefona. Izbacivanje tog ulaza je najidiotskiji potez mobilne industrije. Sreća pa još uvek neki modeli ga imaju.

Kraj Asus Zenfon telefona.

Manje više očekivano.
Ako nemaš ogroman budžet za marketing možeš samo da se sklonis.

Može i tako da se gleda a i ne mora. Koliko se sećam ranije je zenfone dolazio i u većoj varijanti pa su od toga odustali pokušavajući da osvoje relativno malo tržište kompaktnih telefona.
Ali ni to nije moguće bez ogromnog novca u marketingu..
Jer kome da prodas novi kompaktni Asus kada Google izbacuje npr pixel 8 ? A pre toga je ima 6a npr.. a tu je i Samsung sa s21,s22 itd itd

Nazad
Vrh Dno