Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Kod mene za skoro godinu dana korišćenja nijednom nije ni štucnuo.
... što sigurno govori o tome koliko je uređaj kvalitetan i vredan medijske pažnje?Zanima me realni procenat zenfone korisnika u srbiji. Verujem da se meri u promilima.
^ Što?
Ja sam u trilemi S23 vs. Z10 vs. Pixel 8, zato pitam![]()
3,5 mm ulaz mi je glavna stvar pri odabiru telefona. Izbacivanje tog ulaza je najidiotskiji potez mobilne industrije. Sreća pa još uvek neki modeli ga imaju.Ja ne znam nikoga kome 3,5 mm ulaz znači bilo šta, svi slušaju bluetooth slušalice. Ne znam šta bih rekao za snimanje razgovora jer ne znam u kojoj situaciji bi mi to zatrebalo. Za otisak se slažem da je dobra stvar. Ali je i dalje preskup za to što nudi, po mom mišljenju naravno.
Zbog čega snimanje razgovora bez znanja sagovornika? Zar to nije nedozvoljeno i u poslu, zbog zloupotreba?
Nije ni do budžeta. Ljudi jednostavno ne žele kompaktne telefone. Ako Apple-u nije pošlo za rukom da progura Mini -- koji je spektakularan telefon -- onda nema teorije da bilo ko drugi uspe.Manje više očekivano.
Ako nemaš ogroman budžet za marketing možeš samo da se sklonis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari