Šta je novo?

Asus Zenfone 10

Ako sve ovo što piše po netu spakuju u 5.9" ja cu ga kupiti bez problema.

Greota bi bilo da ne bude compact kao do sada.

Znam da su pričali da će ove godine biti nešto veći (tipa 6.3" ako me sećanje služi), baš me prijatno iznenadila ova vest.

Baš me zanima da li će ga domaći distributer imati u ponudi.

Znam, tamo sam kupio svoj telefon, ali se pitam da li će se distibuteru isplatiti da ima i novi u ponudi, jer mi se čini da je jako malo devetki prodao. Čak ni ovde na Benchu niko osim mene nema taj telefon, koliko znam.

Šta god da je presudan faktor, deluje da distributer nije mnogo zaradio od tog telefona, pa se zato i pitam da li će mu se isplatiti da prodaje i novi.

Šta god da je presudan faktor, deluje da distributer nije mnogo zaradio od tog telefona, pa se zato i pitam da li će mu se isplatiti da prodaje i novi.
Prodavaće se kod nas. Zapravo, na domaćem sajtu je već u pretprodaji. Cena 8/256GB verzije iznosi 95.990 dinara. Regularna cena (nakon 29.07.) biće 101.990 dinara.
Asus Zenfone 10 Unboxing

Dopada mi se kako su ga uradili. Dodato bežično punjenje.

Treći telefon upada u najuži izbor ove god. Pixel 8,S23 i ovaj. Vreme da se menja S20. :)

Da je bilo ovog kada sam uzimao Xiaomi 13, verovatno bi njega izabrao, pošto sam uvek vukao ka što kompaktnijim telefonima.

S obzirom da zf9 kod nas kosta 850€ i dalje, ne vidim da ce se 10-ka prodavati mnogo, malo ljudi veruje asusu u top segmentu, pre ce kupiti samsung, ajfon pa cak i huawei

S obzirom da zf9 kod nas kosta 850€ i dalje, ne vidim da ce se 10-ka prodavati mnogo, malo ljudi veruje asusu u top segmentu, pre ce kupiti samsung, ajfon pa cak i huawei
Само моје мишљење, али не видим ни Самсунг ни Хуавеј ни већину андроида као конкуренцију овом телефону јер је његова основна врлина компактност којој може Ајфон мини да парира. Што се 9 - ке тиче лепо си рекао, јако мале разлике у односу на прошлу годину. Можда тек сад 9-ка буде одлична куповина кад падне цена.

Čisto informativno, zf10 je duži i deblji od s23, jedino što je 2.8mm uži, tako da mi više ide poređenje sa pomenutim nego sa ip mini koji je baš mali telefon.

Meni je to što je uži najbitnije. Lakše se obuhvati jednom rukom.

Razumem da može da se nadje po nižoj ceni. Ali to što donosi veći ekran meni je minus, a ne plus 😂

Biće teška odluka izmedju Pixela 8 i S23 izgleda. A iz prikrajka vreba i Zenfone :)

Ne bi ja tu razmišljao ni trenutka, posebno sada kad smo konačno dočekali snap u regionu

To se slažem,s23 top. Ali Pixel opet compact veličine, uvek me vuče.

Po leakovima šta pišu, običan će biti dimenzije kao s23.

Kako radi 9, jel ste zadovoljni vi koji imate? Vidim da su po ceni 9 i 10 sad jako slični, tu oko 820-850

Nazad
Vrh Dno