TF300T – 32 GB – bez docka – oko 395 EUR
TF300T – 32 GB – sa dockom – oko 495 EUR
TF300TG – 3G model – 32 GB - bez docka – oko 495 EUR
TF300TG – 3G model - 32 GB – sa dockom – oko 595 EUR
Nije, neće biti 16GB modela, samo sample modeli kao moj su dolazili sa tom veličinom skladišta.
Pa to trebaju proizvođači da čuju, ne ja. Misliš da bi se ja bunio da mogu da uzmem TF300T za 300 evra ?
Takva je situacija i mi tu ništa ne možemo da utičemo. Biće jeftinijih 7-inčnih tableta ovog leta, ne i 10-inčnih.
Jel ovo proverena informacija? Pitam jer gledam po stranim sajtovima gde se navodi bas 16 Gb model.
Možda su naši uvoznici odlučili da im se više isplati da uvoze samo 32GB verziju?
Ljudi, ne možete da očekujete da drastično brži i bolji model od Transformera TF101 ima istu ili čak manju cenu od njega. Cena od 30 ili 35 hiljada je jako optimistična, pogotovo sa trenutnim kursom evra. Pa pobogu, TF101 je 343 evra (38265 dinara), a bilo bi lepo da drugi proizvođači praktikuju Apple politiku istih cena modela koji su naslednici, ali to nije slučaj. TF300T je zamišljen da bude ujedno i naslednik TF101 modela i jeftinija varijanta Prime-u. To znači da će biti jefnitiji, ali ne drastično jeftiniji. Evo i cena.
TF300T – 32 GB – bez docka – oko 395 EUR
TF300T – 32 GB – sa dockom – oko 495 EUR
TF300TG – 3G model – 32 GB - bez docka – oko 495 EUR
TF300TG – 3G model - 32 GB – sa dockom – oko 595 EUR
Test smo trebali da objavimo još početkom ove nedelje, ali glavna reč od Asus-a iz Tajvana je da se ne odobravaju nikakvi testovi do 22-og aprila. U međuvremenu, eto malo informacija što sam uspeo da vam prošvercujem![]()
To su cene kod nas, informaciju sam dobio iz Asus predstavništva. Kolike će tačne cene biti u dinarima zavisi od kursa evra i još par stvari, ali ne bi valjalo da idu preko ovih cena kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari