Pozdrav svima, kupljen n61vg jx101d pre 2 nedelje
igram crysis, wolfenstein, CoD 5, tomb raider- underworld, assassin'screed i sve moze raditi na high postavkama, ali se nekad u nekim igrama GPU zagreje i do 69*C.
- pitam se zna li neko granicu do koje bi smeo ici
I meni takodje obrnuta slika kamere, probao sam par drivera, ali ne pomaze, moze li neko da mi da link koji je vama pomogao. driver sa diska koji sam dobio uz LAP za vistu ne pomazu.
Ne rade mi svetla na levom sivom panelu za regulisanje tona, i rezim rada, pa se pitam da li uopshte i svetle te oznake ispod tastera.
Da li neko ima win 7 64bit, pa ako bi mogao reci koje su ocene za racunar, ja imam 32bitni OS sa ocenama: 5.6 / 5.6 / 5.3 / 5.1 / 5.9 /
pozz
zna li neko zasto touchpad je preosetljiv? Naime kad drzim prst na njemu mis igra po ekranu, da li neko ima ovakav problem i jako me nervira.
Takodje i tastatura je krs na ovom modelu, kucas malo brze i jede slova ili mesa raspored?
Videh ne forumu da neko rece da procesor ne moze da postigne da obradi "tipkanje u tastaturu" SHTA ONDA MOZE......mislim da je banalno...
Meni je devojka iz gigatrona rekla da n serije najverovatnije nece biti.Mada,za ostale stvari oko kojih sam se raspitivala nije znala mnogo da mi kaze,tako da ne znam jel ovo pouzdano.I dalje kopam da nadjem n71.Ima li ga igde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari