Šta je novo?

Asus N61Vg PRO64VG

• Začetnik teme Začetnik teme jaygee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eh sad... i jare i pare, nego sta...

Ma bre nije tako bas. Ja ne kapiram,pa neces ko sivonja stiskati tastere...meni je sasvim ok. *** hocemo da nije velik,da nije tezak i da ga mozes otresti od beton a da mu ne bude nista a da ima sve u fullu za 60k. Mene je prethodni sluzio 11 meseci uz minimalno dnevno akanje od 12h i nisam imao ni najsitniji problem sa njim.

Izgleda da je ipak ono što sam video bio K61. Išao sam da vidim UL50 (e na njegovoj KB može das e surfuje koliko talasa), pa sam ovaj drugi model pogledao sasvim slučajno. Izvinjavam se na zabuni.

Do sada sam koristio veliki broj notebookova, ali na duže od godinu (zapravo, dve) dana i na puno radno vreme, dva Vaio modela i ovaj trenutni HP671 5b. Po tim tastaturam može i da se skače 🙂
Doduše, na ovom mi se svaki taster blago usijao, ali i dalje perfektono funkcioniše, bez mrdanja.

A si me iscimao najstrasnije. Ja bre procitao tvoj post i odmah sam morao da proverim...stiskao sam tipke jace nego obicno samo da vidim jel se ugiba toliko kako ti kazes i vidim da ne pa razmisljam sta si ti video. 😀

jel ima negde da se uzme ovaj asus n61vg? ja ga nigde nisam našao? kako vam se pokazala mašina, vi koji ga imate?

Meni radi skroz korektno. Ne mogu ti reci nesto vise od toga posto je tek oko 10 dana kod mene. Prethodni sto sam imao n50vn me odusevio zato sam ponovo uzeo asusa iz serije N.

Mali se samo igra na njemu. Call of duty najnoviji samo pici. Dva puta se manje greje nego moj Acer 5920g iako je procesor za 200 MHz brzi kod Asusa. Odlican komp.

a ne znate gde mogu da ga nađem? pošto vagam između njega, asusa ul50, n71 i nekog sony vaio od 15 inca... ne pitajte po kom kriterijumu 🙂
jel ima neko neki mudar savet, kad smo već kod toga, izvinjavam se ako je offtopic...

danas bio u pc pratcticu i u gigatronu... a i pre toga sam ih zvao! NEMA... kaže mi lik iz gigatrona da su male šanse da će ih i biti skoro, cele n serije!

Mene zanima gde ima da se kupi N71? Dvoumio sam se između N61 i N71 ali je odluka pala na N71. Jedini problem mi je što ga sada nigde ne mogu pronaći.

Jel neko zna koja firma je uvoznik ovih ASUSovih laptopova?

Pozdrav svima, kupljen n61vg jx101d pre 2 nedelje

igram crysis, wolfenstein, CoD 5, tomb raider- underworld, assassin'screed i sve moze raditi na high postavkama, ali se nekad u nekim igrama GPU zagreje i do 69*C.
- pitam se zna li neko granicu do koje bi smeo ici

I meni takodje obrnuta slika kamere, probao sam par drivera, ali ne pomaze, moze li neko da mi da link koji je vama pomogao. driver sa diska koji sam dobio uz LAP za vistu ne pomazu.

Ne rade mi svetla na levom sivom panelu za regulisanje tona, i rezim rada, pa se pitam da li uopshte i svetle te oznake ispod tastera.

Da li neko ima win 7 64bit, pa ako bi mogao reci koje su ocene za racunar, ja imam 32bitni OS sa ocenama: 5.6 / 5.6 / 5.3 / 5.1 / 5.9 /

pozz

mikila, a gde si uzeo n61?

ja sam preseko, uzimam ul50...

mr micko, meni je lik iz radnje rekao da ima jedan uvoznik asusa, i da od njega zavisi koji laptopovi imaju na tržištu, on mi je i rekao da neče dolaziti n serija najverovatnije, al to su sve polupouzdane informacije, bolje se raspitaj malo više... meni ionako više odgovara a i više mi se sviđa ul50, tako da uzimam njega!

Ukupna ocena je 5.3 a trenutno sam na poslu a lap mi je kuci tako da ti nebi znao reci pojedinacne ocene. Ne vidim razlog zasto se nebi uvozila N serija kada se ona pokazala kao dosta pouzdana + odnos cena i ono sto asus daje u tim modelima,bolje se nece naci ni kod jednog drugog proizvodjaca za te iste pare.

ne znam, tako sam ja dobio informaciju... opet kažem da je polupouzdana, i da treba proveriti! ja sam se raspitivao za ova dva modela n61 i n71 i rekli su mi da ih neće biti skoro! mada nikad se kod nas ne zna!

Mozda ocekuju nove modele ili sta znam. Ni n50vn nije bio dugo na trzistu a extra lap top je bio.

Meni je devojka iz gigatrona rekla da n serije najverovatnije nece biti.Mada,za ostale stvari oko kojih sam se raspitivala nije znala mnogo da mi kaze,tako da ne znam jel ovo pouzdano.I dalje kopam da nadjem n71.Ima li ga igde?

Pozdrav svima, kupljen n61vg jx101d pre 2 nedelje

igram crysis, wolfenstein, CoD 5, tomb raider- underworld, assassin'screed i sve moze raditi na high postavkama, ali se nekad u nekim igrama GPU zagreje i do 69*C.
- pitam se zna li neko granicu do koje bi smeo ici

I meni takodje obrnuta slika kamere, probao sam par drivera, ali ne pomaze, moze li neko da mi da link koji je vama pomogao. driver sa diska koji sam dobio uz LAP za vistu ne pomazu.

Ne rade mi svetla na levom sivom panelu za regulisanje tona, i rezim rada, pa se pitam da li uopshte i svetle te oznake ispod tastera.

Da li neko ima win 7 64bit, pa ako bi mogao reci koje su ocene za racunar, ja imam 32bitni OS sa ocenama: 5.6 / 5.6 / 5.3 / 5.1 / 5.9 /

pozz

Ovo su ti ocene za w7 x64:

61865656.png

Ovo su perfomanse mog N61VG i OS W7 x64.

7674448b5d.jpg

Poslednja izmena:
hvala momci
🙂 znaci grafika se znacajno poboljsha, a ostalo je manje vishe isto 🙁, mislioi sam da ce bar procesor da bude malo bolji

zna li neko zasto touchpad je preosetljiv? Naime kad drzim prst na njemu mis igra po ekranu, da li neko ima ovakav problem i jako me nervira.

Takodje i tastatura je krs na ovom modelu, kucas malo brze i jede slova ili mesa raspored?

zna li neko zasto touchpad je preosetljiv? Naime kad drzim prst na njemu mis igra po ekranu, da li neko ima ovakav problem i jako me nervira.

Takodje i tastatura je krs na ovom modelu, kucas malo brze i jede slova ili mesa raspored?

e to se i meni desavalo na modelu m51va... ne znam zasto... imao sam utisak da kucam tekst kad ono odjednom on opet na pocetku recenice.... ili ode negde ko zna gde... a posle sam se istripovao da sam mozda dok kucam dodirivao nekako touchpad pa se zbog toga kursor pomerao kojekuda... ko ce ga znati... heh, blago onima koji nabadaju slovo po slovo, tad nema greske...:banana:

Moguce ali opet trebalo bi da ima prepoznavanje dlana, no ne mogu da namestim pacova da se smiri!

Skakuce ko na spidu

Ima leka i za to:
1. postoji mogucnost da se automatski iskljuci PAD kad se prikaci mish na USB, pa samim tim nece doci do nezeljenih pipkanja PEDA
2. mozete podesiti osetljivost PEDA, tako shto instalirate "Touchpad_Elantech" zatim odete u podeshavanja "Touchpad_Elantech" koji se nalazi skroz na dnu. LEVO za pojacanu osetljivost, DESNO za slabiju osetljivost PEDA.

P.S. ko instalira ovo znace o cemu pricam 🙂

A shto se tice tastature ja sam sasvim zadovoljan. Pokushao sam iskucati 24 tastera "qwertyuioasdfghjkqwertyui" i greshka u kucanju se pojavila nekad nekad, ali je i sam primetim dok kucam.

Videh ne forumu da neko rece da procesor ne moze da postigne da obradi "tipkanje u tastaturu" SHTA ONDA MOZE......mislim da je banalno...

Videh ne forumu da neko rece da procesor ne moze da postigne da obradi "tipkanje u tastaturu" SHTA ONDA MOZE......mislim da je banalno...

To je bila shala mala na racun ljubitelja asusa🙂

Evo da kazem i ja nesto u vezi ovog sto brlja redosled slova prilikom pisanja. Definitivno je problem sa tach padom koji zakacimo dlanom dok pisemo. Instalirao sam softver za tach pad koji dodje na disku uz lap i podesio da se iskljuci kad prikopcam mish i sada takvih problema nema.

Meni je devojka iz gigatrona rekla da n serije najverovatnije nece biti.Mada,za ostale stvari oko kojih sam se raspitivala nije znala mnogo da mi kaze,tako da ne znam jel ovo pouzdano.I dalje kopam da nadjem n71.Ima li ga igde?

Imas ga u Bel Computersu... 5.1.2010.

Nazad
Vrh Dno