Danas naručen n61vg,nadam se da će me služiti kao i prethodni n50vn-as065 a on me služio jako dobro. Iskreno nisam žalio ni 1 uloženi dinar u njega.
Koji si tacno od modela N61vg narucio??i gde? Ja sam danas pojurio po nekim radnjama i nema ga nigde..![]()
Jos uvek se dvoumim imzedju n61 i n71.Ne znam ni sama sta bih pre.Cekam da cujem jos neko misljenje ako ga bude bilo.
Jos uvek se dvoumim imzedju n61 i n71.Ne znam ni sama sta bih pre.Cekam da cujem jos neko misljenje ako ga bude bilo.
Jel neko kupio ovaj lap na cekove u pcpractic-u..?
Ja sam uzeo na cekove i naplatili su mi i kamatu i sad vidim njihovu reklamu na google-u '' cekovima na 6 rata bez kamate!!! '' ...
A i sad se i dobijaju uz ovaj lap neko postolje i bluetooth slusalice a kad sam ja kupio pre 4 dana nije bila ta akcija.. Bas nemam srece..
ej ja sam tako kupio.. to shto pishe je verovatno za odredjene proizvode ispod kojih to pishe. Kamata mi je 2000 din na 5 meseci. A za poklonima nemoj da zalish, postolje koshta 8, a blutut 9 dinara. teshka bulja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari