Šta je novo?

Asus N61Vg PRO64VG

Dobar dan ljudi

Ja sam takodje zainteresovana za n71vg.Neko je vec gore naveo da na asusovom sajtu pise da je intelov chipset (i za n61 i za n71).Za kameru mi je prosto neverovatno da je nema,posebno sto na asusovom sajtu pise da je ima-1.3 Mega Pixel web camera.Inace Gigatron je poznat po tome sto na sajtu nista ne pise tacno,pocev od specifikacije pa do same cene.Zato se ne zalecite sa zakljuccima vec nazovite i proverite.

Mala dopuna,uspela sam da dobijem gigatron telefonom upravo.Za chipset nisu sigurni da li je nVidia jer momak koji se javio nema kompletnu spec. pred sobom ali za kameru kaze da je sigurno ima.Tako da...zaboravite na njihov sajt...nije pouzdan.

ne znam zasto ne verujesh prvom postu u ovoj temi? a i na asusovom sajtu imash lepo objasnjenje za sve sto te interesuje a tice se specifikacija! srecna kupovina!

hteo bih da kupim lap top za igranje
da li mozete da kazete da je ovaj sposoban za pokretanje igrica novijih generacija kao i da ce ih bez problema i gurati?

@Stronger ako ces igrice da igras idi kupi za te pare destop

Iako je graficka kartica najbolja od laptopova u ovom cenovnom rangu, mislim da se neces naigrati na n61vg. Moci ces da pokrenes zahtevnije igre, ali na medium setovanjima.

Pozdrav ljudi..Odlicna tema..;)
Meni je barem mnogo pomogla oko nekih nedoumica i pri sortiranju liste izdvojenih modela za kupovinu..A bas sam se bojao da cu morati da zapitkujem i opet davim ljude ovde kao pred svaku kupovinu... :D

U svakom slucaju dosta sam se zapalio za ovaj LapTop i ako sam brinuo sta to Asus nudi, tj. kakav je jer nisam imao kontakata sa njim..
Inace uvek sam bio za Toshibu ali u ovom cenovnom rangu tesko moze da se izdvoji dobar laptop a da grafika nije integrisana..Sa liste kupovine izbacio sam Acera,Lenovo,Hp a verovatno i Dell-a i nadam se da u tome necu pogresiti, zato sam sveo ceo izbor na ova dva modela Asusa (ali bi bio verovatno skuplji) jer ce ovaj laptop sluziti za poslovnu setnju a kuci na velikom monitoru raditi dizajn enterijera sto podrazuvema PhotoShop,Corel,AutoCAD,a uskoro i 3D obrade...

Posto sam do sada sve razjasnih sebi sto me je zanimalo ostalo je jos pitanje ako neko iskusniji ima predstavu ili ako neko od ljudi ovde koji je vec kupio zna da li ce ovaj LapTop sa tom grafikom moci da se pozabavi tim 3D-om, posto Intel platforma sa ovim procesorom i memorijom ce sigurno lepo gurati Ostale poslove??
Hvala na odgovoru..

p.s.I jos jedno moje zapazanje ako ne gresim..tj. ako oni nisu drugacije napisali da ovaj skuplji model JX101D ima u sebi NVidia GT230M graficku kartu..?!?..Mislite da je greska ili mozda ipak postoji mogucnost? :trust:

Onaj model sa prve stranice kao skuplji ? ima 320gb hard?

Sinoc sam gledao drugi model jeftiniji zastupnik laptopcentar IMA SVE ISTO KAO I SKUPLJI! esata 500gb lightscribe dvd ... e jesu li ga zakuvali sve mi se cini direktno po narucbi iz srbije da se vise ucari.

sa obzirom da imam Fujitsu Siemens Amilo M1450G vise od 3 godine,i tih 3 godine nijedan najmanji problem nisam imao,bez greske je radio,da se vratim na temu,na njemu sam igrao samo FIFA,Counter i Goodfather zahtevnije od toga jako tesko,ima intelovu interisanu graficku i to me je najvise mucilo.
Kada bih presao na ovaj Asus,veruj mi naigrao bih se.. :D
Ne mislim ne igranje Crysis ili tako nesto..Battlefield,Medal of Honor,Warcraft...

Danas naručen n61vg,nadam se da će me služiti kao i prethodni n50vn-as065 a on me služio jako dobro. Iskreno nisam žalio ni 1 uloženi dinar u njega.

ljudi sta da kupim?
ovaj lap ili Fujitsu Amilo Pi 3560?
molim vas za savet

Ja nisam imao da se ispruzim za N71 pa sam danas porucio K70IO.
Ne znaci mi puno procesorska snaga, 250gb mi je dovoljno prostora, uvek mogu dodati jos 2gb memorije, a graficka i monitor koji su mi najbitniji su isti(mozda je grafa na K70 i malo brza :D ). Takodje, tastatura je veoma slicna dok je kuciste, kao i zavrsna obrada, naravno bolje na N71.
Kada podvucem crtu, saberem prednosti i nedostatke, jasno sam video da nemam tih 12000k da bih platio tu razliku pa mi se izbor sam po sebi nametnuo. Da sam mogao da se ispruzim, najverovatnije bih uzeo N71. Nadam se da nisam pogresio...

Vazno da ispunjava tvoje zahteve i da se ne kvari a sve ostalo je manje vazno. Neka ti je sa srecom.

Danas naručen n61vg,nadam se da će me služiti kao i prethodni n50vn-as065 a on me služio jako dobro. Iskreno nisam žalio ni 1 uloženi dinar u njega.

Koji si tacno od modela N61vg narucio??i gde? Ja sam danas pojurio po nekim radnjama i nema ga nigde.. :(

Koji si tacno od modela N61vg narucio??i gde? Ja sam danas pojurio po nekim radnjama i nema ga nigde.. :(

Jedna prodavnica u mom mestu je narucila danas za mene ovaj model na koji glasi ova tema N61Vg PRO64VG-JX101D,narucen je iz pcpractic i danas ih je bilo jos na lageru.

Poslednja izmena:
Jedino tamo danas nisam stigao...Bilo je vec 8 sati.. :(
Ali dobro..pokusacu sutra...
Nego meni opet nije jasno..kad oba imaju sve isto hoce li neko da potpise na kraju koja je tacno razlika izmedju n61vg-JX037D i N61Vg-JX101D...mislim oko 50e razlike nizasta nije malo ?? :trust::trust::trust:

Poslednja izmena:
ne verujem da cesh igde naci 037 uopshte, nestao je i nema ga, a kako sam dobio odgovor od ljudi iz gigatrona i laptopcentra nece ga biti neki duzi period, tako im je rekao dobavljach.
ja sam uzeo 2 n61, posle dvoumljenja ipak sam odustao od n71, iako je ista cifra u pitanju. manji hard, ista baterija na veci monitor ce manje trajati.
uzeo sam u pcpracticu.

pozdrav i srecna kupovina.

Stigao mi je danas K70IO. Prve impresije nisu bile nešto, čak šta više malo sam se razočarao. Očekivao sam da će tastatura biti malo bolja, mada evo posle nekoliko sati privikavanja služi me sasvim pristojno. Slično važi i za touch pad koji je bio katastrofalan na prvi dodir. Vremenom sam se navikao, ali mi se čini da bi trebao biti bolji. Još uvek nisam probao neku igricu da poteram.
Uglavnom, za sada win 7 64bit radi bez problema i kad svedem utiske imam neki osećaj ravnodušnosti prema ovom lapu...Međutim, mislim da je za svoju cenu među najboljim opcijama kome treba 17".

svi se ponoviše, samo se meni pokvari desktop pa morah da pljunem 50 evra za prepravku, i sad ostadoh bez dovoljno para za n61...
a toliko mi je drago što se rasplamsala tema... hehe

Jos uvek se dvoumim imzedju n61 i n71.Ne znam ni sama sta bih pre.Cekam da cujem jos neko misljenje ako ga bude bilo.

Jel neko kupio ovaj lap na cekove u pcpractic-u..?
Ja sam uzeo na cekove i naplatili su mi i kamatu i sad vidim njihovu reklamu na google-u '' cekovima na 6 rata bez kamate!!! '' ...

A i sad se i dobijaju uz ovaj lap neko postolje i bluetooth slusalice a kad sam ja kupio pre 4 dana nije bila ta akcija.. Bas nemam srece..

Jos uvek se dvoumim imzedju n61 i n71.Ne znam ni sama sta bih pre.Cekam da cujem jos neko misljenje ako ga bude bilo.

da ti skratim muku.

n71 je isti kao n61 osim
- 17 " display = manje traje baterija, pa sad vidi shta ti treba, baterija ili display ili baterija.
-320gb hard, ali i slot za josh jedan hard, tako da tu jednog dana moze da uleti ssd disk i da vam komp odlepi od srece :)
- zvuchna ima dva izlaza i ulaz, dok n61 ima od svakog po jedan
- ima 4 usba, a n61 3 komada
- novci, maltene isti, 1000 dindzi razlike u korist veceg!(?)
sve ostalo identikus, i ne obracajte paznju na info sa sajtova, jer ko zna ko ih unosi. kada okrenete prodavnicu oni ce vam izdiktirati podatke sa sajta, tako da se vrtite u krug.

idi u pcpractic i vidi n61, pa onda otidni do gigatrona i vidi n71, pa odluchi, dal ti je bitnija velichina ili mobilnost. ovog drugog ce biti kolko su mi rekli al n61 izgleda nestaje, pa pozuri.

i ja i devojka smo pazarili n61, i oboje smo zadovoljni. Ona josh nije pustila neki render da bi vam mogao reci, a ni ja ga nisam maltretirao josh neshto spec. Inache u desktop rezimu win 7 64bita leti, nikakvi problemi. Kad bude pao maltret javljam se. Odluchio sam se za n61 zbog gabarita i zbog harda, iako je lepo shto 71 ima josh jedan slot, al 500 gb je sasvim dovoljno, i 16" je prava dimenzija za laptop.

tastatura jeste malo loshija, ugiba se pod pritiskom, al mi se chini sad kad razmislim da je n71 imao bolju, secam se da sam je njakao u gigatronu i da mi je delovala ok. mozda greshim.

i da... 4 strane mishljenja..nemoj vishe da chekash..odluchi :)

Poslednja izmena:
Jel neko kupio ovaj lap na cekove u pcpractic-u..?
Ja sam uzeo na cekove i naplatili su mi i kamatu i sad vidim njihovu reklamu na google-u '' cekovima na 6 rata bez kamate!!! '' ...

A i sad se i dobijaju uz ovaj lap neko postolje i bluetooth slusalice a kad sam ja kupio pre 4 dana nije bila ta akcija.. Bas nemam srece..

ej ja sam tako kupio.. to shto pishe je verovatno za odredjene proizvode ispod kojih to pishe. Kamata mi je 2000 din na 5 meseci. A za poklonima nemoj da zalish, postolje koshta 8, a blutut 9 dinara. teshka bulja.

ej ja sam tako kupio.. to shto pishe je verovatno za odredjene proizvode ispod kojih to pishe. Kamata mi je 2000 din na 5 meseci. A za poklonima nemoj da zalish, postolje koshta 8, a blutut 9 dinara. teshka bulja.

Hvala na odgovoru bar sam prestao da se nerviram..
Ja sam dao 4500 na kamatu a mislio sam da sad daju bez kamate pa se iznervirao :D

Vrh Dno