- Učlanjen(a)
- 14.03.2011
- Poena
- 169
Sta sa ovim? Ako sam dobro video, u pitanju je KitKat za noviji Octacore Mediatek SoC. Ovo nema veze sa Quad Core MT8125 koji se nalazi u Memo Pad HD 7.
Sta sa ovim? Ako sam dobro video, u pitanju je KitKat za noviji Octacore Mediatek SoC. Ovo nema veze sa Quad Core MT8125 koji se nalazi u Memo Pad HD 7.
Sorry, pogrešan link (suviše otvorenih tabova dovodi često do takvih problema 🙂 )Sta sa ovim? Ako sam dobro video, u pitanju je KitKat za noviji Octacore Mediatek SoC. Ovo nema veze sa Quad Core MT8125 koji se nalazi u Memo Pad HD 7.
Ma cini mi se da ni ovo nije pravi 😉Sorry, pogrešan link (suviše otvorenih tabova dovodi često do takvih problema 🙂 )
Ovo je pravi link: http://blog.gsmarena.com/lenovo-yoga-slates-get-android-4-4-kitkat-treatment/
Oko 840 kuna. Jedino sigurno je da se kontaktira servis. Samo oni mogu da daju tacnu cenu.Koliko košta popravka u Hrvatskoj?
Moguće 🙂 U svakom slučaju, ne znam baš čemu toliko kukanje oko apdejta - imam trenutno tri Android uređaja (2.3.6, 4.2.2 i 4.4.2) i ne primećujem neku bitnu razliku - što ne znači da drugi neće primetiti, verovatno zavisi od načina upotrebe 🙂Ma cini mi se da ni ovo nije pravi 😉
Aj što ne primećuješ razliku između Jelly Bean i KitKat, ali što ne primećuješ razliku između prastarog Ginger Bread sa ova dva, to mi nikako nije jasno?!Moguće 🙂 U svakom slučaju, ne znam baš čemu toliko kukanje oko apdejta - imam trenutno tri Android uređaja (2.3.6, 4.2.2 i 4.4.2) i ne primećujem neku bitnu razliku - što ne znači da drugi neće primetiti, verovatno zavisi od načina upotrebe 🙂
Šta ja znam 🙂 Koju razliku bih trebao da primetim? Jedino što primećujem je da je UI na 2.3.6 (Samsung telefon) mnogo lepši i moderniji nego UI na 4.2.2 (Asus tablet) i na 4.4.2 (Lenovo tablet) 😀 Znam da se svi žale na TouchWiz, ali meni je on super 🙂Aj što ne primećuješ razliku između Jelly Bean i KitKat, ali što ne primećuješ razliku između prastarog Ginger Bread sa ova dva, to mi nikako nije jasno?!
Koristim ih oba paralelno od kad se pojavio Win7... Ni tu nema (meni bitnih) razlika 🙂 I jedan i drugi imaju prednosti i mane, ali su (za moje potrebe i način korišćenja!) slični.Kao kad bi poredio XP i Win 7 😉
Moj jedini problem sa memorijskom je sto je nemam, zato sto sam siromasan . A pukao mi i ekran . 😛Probacu to sa izolirkom.Stvarno neozbiljno od firme da im se potkradaju takve greske,pipnes ga malo sa strane izbaci karticu.Jako iritira.Bar nije puko' ekran.:d
Moj jedini problem sa memorijskom je sto je nemam, zato sto sam siromasan . A pukao mi i ekran . 😛
Kolega za klince kupio ovaj tablet i posle manje od mesec dana pojavio se problem... U toku igranja, ekran se zacrnio. Pokusali smo da ga ugasimo sa dugim drzanjem power tastera, ekran se skroz ugasi i posle par sekundi se upali.. tj.. vidi se pozadinsko osvetljenje, ali nema slike. "Na slepo" smo zakljucili da se OS podigao jer ispusta zvuke otkljucavanja (slide to unlock) i zakljucavanja, ali slike nema pa nema.
Resio je da ga odnese u servis.. jutros pregleda papire (fiskalni i garanciju) kad ono.. tablet proradio.. ima i sliku. Sta sada da radi? Da li se ovo nekome desavalo? Da li moze da ga zameni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari