Meni ovaj link daje 404 gresku. Inace, ako se ne varam pomenuti proizvodjac je polovinom prosle godine predstavio model S5000 za koji je tad bilo najavljen Android 4.3, od cega, ako dobro vidim na njihovom sajtu, za sada nema nista. Mislim da i to pokazuje da ovog puta ipak nije samo krivica proizvodjaca tableta. Kao sto rekoh, sve ovo je nezvanicno i puko nagadjanje.^ KitKat bi u toku ovog meseca trebalo da stigne za Lenovo Yoga 8 i 10 bez 3G (pošto oni imaju MT8125 čipset, kao HD7). Znači sa se nešto dešava na tom polju. Ali tvoja tvrdnja stoji, MediaTek je verovatno glavni "krivac" za nepostojanje source-a za noviju verziju od 4.2.2, a samim tim i za nepostojanje update-a za HD7.
Edit: a da, evo i linka do vesti: http://www.softpedia.com/android-4-...nd-10-inch-tablets-coming-in-june-438474.html
Ja dobio neki apdejt, koliko sam shvatio na g+, uglavnom se radi o ringtonovima?:banghead:
ja uzeo ovaj tablet pre nekih pola godine i onda jurio persona cover, naručivao preko neta
juče odem da uzmem koleginici tablet (po mojoj preporuci) i sad ladno daju persona cover gratis uz tablet 😀
Može biti da si ili dobio kopiju ili da si dobio za kinesko tržište. Jesi kupio u nekoj ovlašćenoj prodavnici?
Nebitno, rešio sam problem, sa Flasher-om sam instalirao WW verziju software-a, . Hvala svejedno!Gde si to kupio
Ljudi zaglupeo mi se tablet i nikako ne mogu da ga otkočim.Stalno se sam restartuje čim pokušam da pokrenem neku aplikaciju.Pokušao sam da ga vratim na fabrička podešavanja ali on jednostavno neće da prihvati poslednju komandu za resetovanje i onda se zamrzne.Pa pokušam da ga probudim,a on se odmah sam restartuje.To se dešava već dva dana,nikako da ga dovedem u normalan režim rada.Pokušao sa i sa recovery,on odradi sve i nakon par minuta kad se podigne sistem sve je opet po starom.Šta mi je činiti i šta još mogu da pokušam.Pokušavao sam da ručno jednu po jednu brišem aplikaciju,jer očigledno je da ga nešto dobro kolje.Jednostavno i uspem poneku da deinstaliram i onda se ponovo zaglupi.Pomoooć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari