Pozdrav, odlucio sam da kupim tablet Asus Memo Pad 8. zbog nesto boljeg procesora i jednog inca vise. pa me zanima par stvari:
- da li ima update ili ce biti za neki najnoviji android?
- da li da se bakcem sa custom romovima ili da ostavim fabricki kako stoji
Odskora tablet mi se cudno desava, na nekim delovima kao da ne reaguje na dodir, ali nije svaki put isto mesto,mada zna da se ponavlja. Ima li neko ideju kako da proverim citav ekran ,pa da znam ,tripujem li ili da nosim na servis .
Vuce -care ,kralju, maestro ... Ne znam kako da izrazim svoje odusevljenje : em sad radi k'o DOXA em si me nagovorio da prvi put u zivotu rasklopim tablet -toliko si uverljivo delovao !!!!Imao sam problem delimično neosetljivog toucha, u pitanju su loši flet konektori za touch, potrebno ih je rekonektovati jer se vremenom iskose ili skoro potpuno olabave pa se kablovi izvuku. Za početak vidi sa aplikacijama za testiranje ekrana koje su ti već navedene pa ćeš videti ima li zona koje ne reaguju.
Postovaio sam dva snimka na YT pa pogledaj ako su ti problemi slični prikazanim na video 1 i video 2 tu imaš i kako se rešava, a postovao sam i u ovoj temi u postu #1250
Ljudi molio bih za pomoc nmg dsa povezem usb i dsa prebacujem sa kompa na tablet ne prepoznaje usb kompjuter dok ga tablet prepoznaje.sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari