Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cuo sam to pa zato bi kupio pre Ng. Problem je jer bi kes imao sredinom januara a sad ne znam da li da odem i uzmem na 6 rata preko Intese.
Jel neko uzimao na 6 rata preko neke banke beskamatno? Zanima me da li se ta opcija realizuje bez odlaska u banku da znam jel mi vredi danas otici.
Jer nude milion opcija sa i bez odlaska sa milion rata i ostalo :d
I koje boje da uzmem?? Da li se kod svih primeti krckanje kucista? Hvala

Ako imaš karticu Banka Inteze onda u Tehnomaniji njome možeš da kupiš na 12 rata bez kamate.

Jel si čitao temu uopšte, u zadnjih nekoliko strana pored mene se još jedan korisnik žalio na problem delimično neosetljivog touch-a što je dovodilo i do skroz seckavog skrolovanja. Ako tvoj problem odgovara opisu, slikama i videu koji sam postavio u postovima #1166 , #1168 , #1197 , #1237 onda je rešenje #1250

Jesam, na screen touch testu reaguje dobro svuda, ali proveriću i konektore.

nisam taj video -.-
imam i ja hd7 znam sta sam video
i pise da je cena 13990 a ne 11990 kao na tom starom memopadu

ja sam prvo mislio da prodaju onu verziju od 8gb za 13990,ali lepo pise 16gb

znaci u pitanju je neka akcija koja traje ogranicen vremenski period,tako da probajte licno u radnji da pitate ili vidite u prospektu ako ste danas kupili novine

Poslednja izmena:
Jesam, na screen touch testu reaguje dobro svuda, ali proveriću i konektore.

Ako na tom testu sa tačkicama kojim sam ja isprobavao imaš ujednačeno dobru osetljivost i nemaš delova ekrana koji slabije reaguju na dodir onda nema potrebe da otvaraš tablet i proveravaš konektore, problem sigurno nije u tom delu.

^
Pretrazio sam citav sajt akcijeikatalozi i nisam nasao nista slicno :/

video sam ga jutros u katalogu i izasao na kratko i kad sam se vratio video sam ovde da neko pita za cenu,pa rekoh sto da ne kazem sta sam video,cak sam hteo i da uslikam katalog,ali bilo je kasno,neko od ukucana ga je bacio
znaci to su one akcije od 3 dana,sto imaju ponekad,tako da je mozda dobro da se proveri uzivo

Verovatno ce onda biti kasno u ponedeljak :/

Edit:
A vidim i da nemaju prodajno mesto u NS, a po Bg-u ih ima na svakom cosku :/

Poslednja izmena:
nisam taj video -.-
imam i ja hd7 znam sta sam video
i pise da je cena 13990 a ne 11990 kao na tom starom memopadu

ja sam prvo mislio da prodaju onu verziju od 8gb za 13990,ali lepo pise 16gb

znaci u pitanju je neka akcija koja traje ogranicen vremenski period,tako da probajte licno u radnji da pitate ili vidite u prospektu ako ste danas kupili novine

Bravo. U pravu si
http://www.superpopust.com/slika.php?id=44407&slika=6396Tehnomanija-Katalog-1.jpg&pg=4

Idem sutra da ga uzmem.

Gde je ta radnja tehnomanije u BG gde ima za 14k ovo sa slike? 🙂

Poslednja izmena:
meni se cini da je u svim radnjama...ali izgleda nije popust od 3 dana nego do 15.1
eto,lepo vam kazem sta sam video,niko ne veruje

hvala za okacenu sliku 😀

A bokte vido 😀 Hvala... Ako je do tada onda ce valjda brat ici za Bg ovih dana ili da vidim jel salju postom. 🙂))))

Ma verujem da si video ali nismo mogli naci 😀

meni se cini da je u svim radnjama...ali izgleda nije popust od 3 dana nego do 15.1
eto,lepo vam kazem sta sam video,niko ne veruje

hvala za okacenu sliku 😀

Hm, ja sam juce bio u Tehnomaniji i HD7 kosta 17799 ili tako nesto. Uglavnom nije bilo reci o 14.000 .... dosta cudno!? Ili je omaska u ovom katalogu ili ne znam sta je?!

Sad kontam. ME173X-1B019A ovo B posle jedinice znaci da je BLUE... izgleda je on bio na akciji, zato ga juce nisam ni video, imaju sve boje sem plave. 😉
Zato se i kaze da akcija traje do 15.1. ili dok traju zalihe... 🙂

Poslednja izmena:
Sad kontam. ME173X-1B019A ovo B posle jedinice znaci da je BLUE... izgleda je on bio na akciji, zato ga juce nisam ni video, imaju sve boje sem plave. 😉
Zato se i kaze da akcija traje do 15.1. ili dok traju zalihe... 🙂

Klasicna fora stavljanja na akciju neceg sto ili nema ili par primeraka pa dok traju zalihe...da nije ruzna fora, stavili bi i ostale boje na akciju, posebno rozu il zelenu...i onda ce da im stignu nove kolicine kad skoci pdv i onda ce na akciji biti koliko je sad standardna cena...

@blastoise: Kazem da sam juce bio u tehnomaniji, nema ni govora o toj ceni za HD7 16GB. Ali se uklapa sto nije bilo plavog, a izgleda je on bio na toj akciji....

****s ga, nadam se da ce imati par komada ali onda cu morati nekako da narucim za kes a to mi je *******o :/ :d

Ili da nas 10 zove 3 puta dnevno call centar da pita za plavi model pa tako do NG dok ne popizde i daju nam i sivi za te pare :d

Edit:
Kod bude isao licno u prodavnicu evo kod tableta pise na kojim mestima bi trebao da pogleda:
http://www.tehnomanija.rs/tablet-pc/asus-tablet-me173x-1b019a.html

Poslednja izmena:
Ima li HD 7 mogućnosti za TV-out?
Znam da nema hdmi ali može li se priključiti na tv pomoću onih micro usb to hdmi adaptera ili ne može nikako?

@Love Hunter
Druze oces li svracati u Savsku da nam proveris za Memo Pad cenu? 😉

Od ova 3 koji je najbolji? ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X-1A018A ili MeMO Pad HD 7 ME173X-1B019A ili ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X-1O014A ili neki cetvrti?

Nazad
Vrh Dno