Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Love Hunter
Druze oces li svracati u Savsku da nam proveris za Memo Pad cenu? 😉

Napisao sam im mail, rekli su mi da je rasprodat, ali da postoji mogucnost narucivanja. Poslao sam da hocu da narucim i naveo linkove i cene, da ne bi bilo zabune, cekam odgovor.

Napisao sam im mail, rekli su mi da je rasprodat, ali da postoji mogucnost narucivanja. Poslao sam da hocu da narucim i naveo linkove i cene, da ne bi bilo zabune, cekam odgovor.

Ja sam ih sada pitao na mejl i odmah sam dobio odgovor da pozovem call centar i da narucim.

Edit: Nema na stanju ali ce videti sa dobavljacem da li moze jos da se nabavi.

Poslednja izmena:
Kad su cene "to good to be truth" uvek, ali uvek postoji neka zackoljica 😉

Lepo bi im pisalo na sajtu da je prava cena. A i cena od 16300 je vrh
Preporuka za držač tableta za kola?

Poslednja izmena:
Imate roze izlozen model 13999, na Studenskom trgu, ja nisam hteo da ga uzmem.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

^
Odneses kod nekog ko dobro farba plastiku i resis taj problem :d
Sve bi bilo ok da mi nisu rekli preko telefona izlozen model, na sta sam ja rekao da necu taj, da li ima drugih boja? Ima. Ok dolazim da uzmem.
Dodjem na kasu, kazu 17 790. Nakon skoka epinefrina i neprijatne situacije, zavrsilo se na tome da ima crne boje u drugim prodavnicama, rekao sam da rezervisu i da mi jave gde, jer sam morao da idem da cuvam sestrica.
Nisu se javili.

Ja na kraju ostavio podatke nekom Milanu iz call centra pa ce me kao nazvati dok vidi sa komercijalistama da posalju upit dobavljacu za nabavku.

Da li neko ima problem sa prikazivanjem naslovne vesti u b92 aplikaciji?

Na kakve probleme misliš? Ako ti se ne prikazuju naslovi onih top 5 vesti na vrhu, onda to nije samo do tebe. Tako je od poslednjeg apdejta. Nešto su zabrljali I nikako da isprave.

Da da da
Javio sam im tamo tako da će valjda ispraviti. Nervira.

skinuo sam neki novi update,ali ne vidim sta se promenilo
cini mi se da sad u useru pise i prezime
rezultati na antutu su i dalje za 3000 losiji nego ranije 🙁

Novi update je ispravio par bagova. Sto se tice rezultata na benchu, samo iskljuci battery saver i pokreni test

Ima li neki jednostavniji način za instalaciju stock roma jer kada pratim ovaj sa xda foruma izbacuje mi grešku za greškom. Ceo dan pokušavam da instaliram i ne uspevam

Nema. Ako si instalirao pravilno drajvere sve mora da radi, nikakve greske. Imas uputstvo na srpskom u ovoj temi.

Driveri su instaliran ali me nešto drugo handri...
Gde je to upustvo na srpskom?

Planiram da uzmem ovaj tablet. Da li sada dolazi sa 4.2.2 ili mora update na isti?
Inace sam se prvo dvoumio izmedju Acrcosa pa posle izmedju Acera a1 810 i hd7.

Uspeo sam konačno. Nisam uradio write memory iz onog tuta sa xda mada u tutorijalu za vraćanje na stock rom to i nije pisalo da treba da se uradi...
Sada update fercera samo tako i bez problema 🙂

e ovako ljudi, imam ovaj tablet i zanima me da li supportuje slimport? ili cu morati da secem kabl pa da ga lepim da bi isla struja kroz njega, + ako neko hoce otg cable support (nije prenosivo nazalost) evo vam resenja ili jednostavno kupite kabl: https://www.youtube.com/watch?v=gUj6pNgUS20 tako sam ga ja bar uradio 😀

Jel ovo sa ss aktuelna verzija softwarea? Ne nudi mi nikakav update kada odem da proverim jel ima neki novi update a pročitah da je neko dobio nadogradnju na 4.2.4 verziju

jdu234q.jpg

Meni je sve isto osim firmware za kameru koji je 800000, ali mi ne nudi novi update.

Nazad
Vrh Dno