Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Zvučnik mi se nekako utišao ili sam ja ogluveo. Stavio sam game mode pa neki drugi i slabo se čuje. Šta da radim? Još neko?
Edit: restart je pomogao.

Meni se dešava kad isključim slušalice, da se zvuk drastično utiša, posle reseta se normalno čuje. Probao sam u podešavanjima da isključim zvuk i onda isključim slušalice, tada zvuk bude normalan. Ne znam da li je ispravljeno sa poslednjim update.

Imam ovaj tablet vec 4 meseca a tek danas sam saznao da uz njega u kutiji dolazi i postolje

zELrOYzl.jpg

Završava posao. Baš sam tražio da kupim neki i sad slučajno naletim na test na Engadget-u i vidim da uz njega dolazi postolje.

izgleda kao da je deo one plastike, i ja sam skapirao par dana posle kupovine jer se uopste ne primeti. a u par stranih reviewa je to navedeno pa me navelo da proverim sadrzaj pakovanja :)

Postolje je od plastike relativno loseg kvaliteta i deluje kao deo ambalaze. Da nasi trgovci ne uslovljavaju garanciju ambalazom moje bi verovatni bilo baceno posto sam saznao da je to postolje tek citajuci ovaj ili xda forum.

Molim nekog ko ima ovaj tab da mi posalje na pp ceo igo folder da instaliram na sestricinom tabu.
Hvala unapred.

Tesko ce iGo folder od par GB da stane u pp :)

Posedujem ovaj tablet nekih tri nedelja. I ja imam problema sa instalacijom iGo. Nikako ne mogu da ga nateram da radi na rezoluciji većoj od 854x480. Ako je neko ko je uspeo da ga instalira na 1280x800 voljan da pomogne savetima neka se javi na pp ili neka napiše ovde šta i kako uraditi step by step. Skinuo sam par nekih verzija i ni jednu nisam uspeo da nateram da radi preko celog ekrana.
Inače tabletom sam više nego zadovoljan. Svi redovni update-ovi su odrađeni bez problema i sve radi kao sat. Za ove pare i više nego dobra spravica :)

pa to jedino mape toliko mogu da zauzmu...sama aplikacija je par mb, folder isto nije nesto veliki, i posle mape koliko zauzmu u zavisnosti koje zemlje ubacite...meni sa srbijom, cg, bih, hrv, makedonijom i grckom oko 200mb zauzima...

@ aleksandar i ekozelj, imate pp ;)

Poslednja izmena:
Pa da, mape većeg dela evrope, poi, 3d objekti..., kod mene bude oko 1.8GB. Mada i tih tvojih ~200Mb bude preveliko za PP :)

Hvala luka74, bora bora i Vuk na expresnoj pomoći. Sada imam nekoliko verzija pa ću da se igram. Ova varijanta od 200 MB (bora bora) je proradila momentalno, ova od 1,8 GB (Vuk) se skida upravo a sys i apk fajlovi (luka74) će poslužiti da se probaju one verzije koje sam već skinuo ali nisu htele da prorade u 1280x800.

Svidja mi se ovaj tablet pa sam mislio da ga pazarim. Ali posto sam citao malo sada sa pocetka teme i primecujem da je cena 17790 od kada se pojavio kod nas pa da pitam clana Asus Srbija jel planiraju neku akciju posto sam video da su spustili cene Nexus uredjajima pa bi bio red i da se kod ovog malo popusti :) Moze? Moze? :d

Svidja mi se ovaj tablet pa sam mislio da ga pazarim. Ali posto sam citao malo sada sa pocetka teme i primecujem da je cena 17790 od kada se pojavio kod nas pa da pitam clana Asus Srbija jel planiraju neku akciju posto sam video da su spustili cene Nexus uredjajima pa bi bio red i da se kod ovog malo popusti :) Moze? Moze? :d

Teško da će biti jeftiniji. On je best buy u ovoj klasi, baš zbog cene i poznatog brenda.

može samo da poskupi jer PDV ide na 20% za koji dan...

Cuo sam to pa zato bi kupio pre Ng. Problem je jer bi kes imao sredinom januara a sad ne znam da li da odem i uzmem na 6 rata preko Intese.
Jel neko uzimao na 6 rata preko neke banke beskamatno? Zanima me da li se ta opcija realizuje bez odlaska u banku da znam jel mi vredi danas otici.
Jer nude milion opcija sa i bez odlaska sa milion rata i ostalo :d
I koje boje da uzmem?? Da li se kod svih primeti krckanje kucista? Hvala

Cuo sam to pa zato bi kupio pre Ng. Problem je jer bi kes imao sredinom januara a sad ne znam da li da odem i uzmem na 6 rata preko Intese.
Jel neko uzimao na 6 rata preko neke banke beskamatno? Zanima me da li se ta opcija realizuje bez odlaska u banku da znam jel mi vredi danas otici.
Jer nude milion opcija sa i bez odlaska sa milion rata i ostalo :d
I koje boje da uzmem?? Da li se kod svih primeti krckanje kucista? Hvala

Možeš da ga kupiš na više rata bez kamate i čekovima kod većine radnji gde ga ima.

Znam, znam. Istazivao sam bas sinoc pa mi najvise odgovara na 6 rata. Samo ne znam ako mi danas "dune" da ga kupim da li cu moci jer bi isao poslepodne ;)

ja sam video u tehnomaniji dana za 13990 verziju od 16gb na nekoj akciji

pise u prospektu onom reklamnom da je akcija neka,sad trazim prospekt,ali su ga bacili izgleda :/

Jel si čitao temu uopšte, u zadnjih nekoliko strana pored mene se još jedan korisnik žalio na problem delimično neosetljivog touch-a što je dovodilo i do skroz seckavog skrolovanja. Ako tvoj problem odgovara opisu, slikama i videu koji sam postavio u postovima #1166 , #1168 , #1197 , #1237 onda je rešenje #1250

Vrh Dno