Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Kao i sa telefonima i sa tabletima je moguce da se uspore,nakon zatrpavanja raznoraznim aplikacijama.Najlakse resenje je kada do toga dodje da se tablet resetuje na fabricka podesavanja,uz prebacivanje svih bitnih podataka pre toga na neki drui izvor skladistenja.

Zvučnik mi se nekako utišao ili sam ja ogluveo. Stavio sam game mode pa neki drugi i slabo se čuje. Šta da radim? Još neko?
Edit: restart je pomogao.

Poslednja izmena:
Danas sam dobio neki update za tab. Da li neko zna šta je u pitanju? Nisam primetio nikakvu razliku u softveru i radu nakon instalacije?!

animacija pri pokretanju sistema je nova, sad je kao na pad 8,10 i na novom fonepadu. ikonica za podesavanja je drugacija, nista drugo nisam primetio. mozda je ovo samo neka priprema pred 4.3 update

Stvarno sam pozitivno iznenađen podrškom, update dobijamo jednom mesečno. :)

To bilo super, da dobije 4.3. Sad ne znam koliko je realno da jednog dana dobije i KitKat jer bi na njemu ovaj tab još bolje radio pošto bi manje rama trošio za uobičajen rad?!

Možda bi iz Asus Srbija mogli da nam kažu da li je planiran apdejt za ovaj tablet na 4.3 ili 4.4 pošto vidim da su ovde aktivni.
Inače imam Memo Pad HD 7 već par meseci i prezadovoljan sam. Odličan je tablet po super ceni.

Možda bi iz Asus Srbija mogli da nam kažu da li je planiran apdejt za ovaj tablet na 4.3 ili 4.4 pošto vidim da su ovde aktivni.
Inače imam Memo Pad HD 7 već par meseci i prezadovoljan sam. Odličan je tablet po super ceni.

Zamolio bih u ime svih korisnika ovog tableta, ljude iz Asus Srbije, da nam daju informaciju u vezi planiranih apdejta :)

Miracast omogucava da "strimujes" preko wifija medije ali i desktop na slican nacin kao sto se preko dlna strimuju (samo) mediji. Medjutim mora ga podrzavati i tablet i tv. Ako tv ne podrzava miracast onda nista od toga.

Kolega danas uzeo neki prestidjo hdmi dongle koji je opisan u sk. U neptunu u PA kosta lepih 3900. U opisu pise da secka samo fullhd video u brzim scenama, dok kolega tvrdi da mu je i divx seckao. Uspesno se povezao preko wireless display opcije, sa hd7 naravno. Pretpostavljam da ce se uskoro pojaviti neka jeftinija resenja koja rade glatko, mozda bi moglo nesto i u Kini da se iscacka.

Edit: u pitanju je "prestigio multiscreen PMD1"

Poslednja izmena:
Extra stvarcica ali dzaba ako seca fullhd...jel probao igrice, da li kasni slika na tv u odnosu na hd7?

FullHD secka u SK opisu, u realnosti kao sto rekoh secka i divx. Mozes da zamislis kako rade igre onda, inace je covek stariji i ne zanimaju ga igre, ovo je uzeo zbog interneta, slika i videa.

Ta spravica je potpuno nepotrebna ako imas tv sa wifi ili dobro podesenim "zicanim" umrezavanjem.

Bez neke posebne zelje da ulazim u polemiku, meni je tvoj komentar potpuno nepotreban :D Ako ima wi fi naravno da ne treba dongle. Za zicano umrezavanje nisam bas skapirao sta hoces da kazes ali ne vidim kakve veze ima bilo kakvo zicano umrezavanje sa tim ako neko zeli bezicno da poveze android uredjaj i tv i konzumira sadrzaj sa njega na velikom ekranu.

Žičano umrežavanje tv na kućnu mrežu i onda su tv i tablet na istoj mreži pa može da se namesti. Na to je mislio kolega.

Poslednja izmena:
Moj smart TV je povezan na istu mrežu kao tablet, preko lana. Ali mi tablet (ali i nexus 4) ne pronalaze preko opcije share screen. Valjda treba miracast dongle...

Moj smart TV je povezan na istu mrežu kao tablet, preko lana. Ali mi tablet (ali i nexus 4) ne pronalaze preko opcije share screen. Valjda treba miracast dongle...

Ako samo zelis da strimujes video i ako ti je tv "wifi ready" moze ti biti jeftinije ti da kupis odgovarajuci usb wifi dongle za svoj tv. Da li si probao da na tabletu instaliras dlna server?

To i planiram. :) radi preko plexa, ali bih ja miracast, ne samo video.

Ima li ko da je voljan da odradi upload MyBitCast.apk iz system/app, jer sam očigledno obrisao tu app, i ne mogu da odradim update!

Jel može neko da okači link do stock firmwarea? Pokušavam da nadjem gde je neko kačio ali mi ne ide...

Vrh Dno