Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne uspevam nikako da namestim MX player da mi pušta fajlove sa DLNA servera.
Na tabletu mi je instaliran MediaHouse a probao sam i sa BubbleUPnP i neće a na lapu imam instaliran i Nero i Plex
Kada pustim fajl preko MXa po pola sata stoji loading/connecting i neće da pusti.
Jel treba neki codec uz MX da se instalira jer vidim da na PSu ima MX codeca ili je u pitanju neko podešavanje mada sam nekoliko puta izlistao sve opcije i nisam našao šta bi moglo da bude problem...

Ma OK je to ali sam bas mislio da iskoristim mts broj koji sam uzeo kad sam uzimao box paket a koji ne koristim jer nemam potrebe posto vec godinama koristim telenor broj, pa rekoh da bude neka korist i od tog broja... A i da se ne cimam sa jos jednim uredjajem...

Pozdrav,
da li neko zna da li se uopšte prave silikonske futrole (gaće) za ovaj tablet. Pretražio sam čitav ebay i šire, ali nema. Za ostale modele se može naći, ali za ovaj ne.

pa trebalo bi da je persona cover silikonski,bar tako pise na kutiji

To bi baš bilo odlično da postoji tako nešto ,ovako mi se čini da će mi ispasti iz ruku,nekako je suviše klizav.

Jel se može na ovaj tablet prikačiti externi hard disk i pustiti film sa harda na LCD TV koji ima ugrađeni WI-FI?

ako ti tv vec ima wifi pedpostavljam da ima usb i da je lakse da hard ubacis direktno u tv

ako ti tv vec ima wifi pedpostavljam da ima usb i da je lakse da hard ubacis direktno u tv
Moje pitanje se odnosi na mogućnosti tableta(pošto je ovo tema o konkretnom modelu) a ne TV-a, i pošto dotični model nema hdmi mogućnost povezivanja sa TV-om pitam da li može bežično i kako?

moze ukoliko je poslednji update doneo otg podrsku
ja sam ti rekao da ubacis hard u tv jer je mnogo jednostavnije u svakom smislu

moze ukoliko je poslednji update doneo otg podrsku
ja sam ti rekao da ubacis hard u tv jer je mnogo jednostavnije u svakom smislu

Nije obezbedio otg podrsku i najverovatnije nikada ni nece posto je problem izgleda hardverske prirode.
I bez update-a se moze koristiti otg pod uslovom da obezbedis napajanje za uredjaj.

Dobar dan, jeste li apdejtovali na 4.2.2. koja poboljsanja ?

Da ali 120 MB, malo cudno zar ne ? ja konkretno isto nisam primetio nista...

Da li znate,
kako da namestim da kada zatvorim persona cover, da se tablet zakluca, a kada otvorim da mi se otkljuca, probao u podesavanjima da odcekiram i cekiram, ali nece... :trust:

ako nisu neke strucne knjige, batalite pdf, ima svega u epub i mobi formatima koji su mnogo manji i bolje sredjeni.ja sam gigabajte pdf-ova pobio..

Super je Aldiko, koristim njega i Kindle, ali je problem u skeniranim pdf fajlovima, ako su u visokoj rezuluciji koci.

Tesko da tu ima pomoci. Skenirani pdf fajlovi su problematicni zbog svoje prirode da je to samo set slika upakovan u pdf a te aplikacije su optimizovane za prikaz teksta.
Probaj da necim na PC iz pdf-a eksportujes te slike strana pa ih zipuj i promeni nastavak u cbz. Posle ces moci da ih gledas pomocu nekog od "comic book reader-a".

Nazad
Vrh Dno