Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Nisam video da vuce napajanje iz usb porta, ali poenta je ista, mora da se obezbedi dodarni izvor napajanja da bi radilo, drugacije nece.

Da li može neko da mi da na PM link za IGO za ovaj tablet?
Hvala unapred.

Uzeh ovaj tablet juče u CTu, sve fercera odlično ali mi se dešava da kada čitam e knjigu (koristim aldiko app) i kada hoću da predjem na sledeću stranu pritisnem desnu stranu ekrana on se ponaša kao da sam pritisnu levu stranu i vrati me na prethodnu stranu a ne na sledeću kako bi trebalo.

Jel treba možda kalibracija ekrana da se uradi? Znam da su to neki raniji android telefoni imali u opcijama ali ovde ne uspevam da nadjem ili su to izbacili....

Update je na 4.2.2, na poslu sam ne mogu sad da skinem. Ajde ko ima otg kabl neka proba da li radi.

Jeste 4.2.2. Dodat je user,za sad ne vidim neke druge promene. :)

Ovi sa xda javljaju da su nesto brisali nakon roota, i da im update nije prosao. Proveri, mozda prodje. :)

Uzeh ovaj tablet juče u CTu, sve fercera odlično ali mi se dešava da kada čitam e knjigu (koristim aldiko app) i kada hoću da predjem na sledeću stranu pritisnem desnu stranu ekrana on se ponaša kao da sam pritisnu levu stranu i vrati me na prethodnu stranu a ne na sledeću kako bi trebalo.

Jel treba možda kalibracija ekrana da se uradi? Znam da su to neki raniji android telefoni imali u opcijama ali ovde ne uspevam da nadjem ili su to izbacili....
Meni brljavi sa nekim pdf fajlovima, ali mislim da je do aplikacije.

prosao je update

edit: root checker javlja da nema proper root access
tako da sam opet rutovao i sad radi

Poslednja izmena:
Da li se nakon update brisu instalirane aplikacije?

Mene buni što mi se to na telefonu ne dešava (alcatel ot997) sa istom aplikacijom a ovde se dogadja....

Inače instalirah i ja update za nepunih 10tak minuta sve gotovo

Ne znam. Ja sam ga uzeo prvenstveno zbog citanja elektronskih knjiga, sada trazim adekvatan program, koji brzo renderuje pdf.

meni onaj kindle sto je preinstaliran radi odlicno za citanje i nije mutna stranica na pocetku kao kod drugih programa

Sa nadogradnjom je dosla i opcija slikanja sa volume dugmicima, valjda pre nije moglo. :)

Da li neko, ko ima rutovan tablet - sa 4.2.1 verzijom firmware-a, može da iskopira - ParentLock.apk (iz /system/app), i da mi pošalješ na [email protected]
Izgleda da sam ga nekada greškom obrisao i sada pri update-u 4.2.2 softvera prijavljuje mi neku grešku vezanu za ovu aplikaciju.
Kod mene u /system/app postoji samo ParentLock.odex ali ne i ParentLock.apk. Da li neko može da mi potvrdi da ParentLock.apk uopšte postoji!?

--- H I T N O ---
drugari :d

R E Š E N O - Kao i što sam pretpostavio, ovo me je prckalo. Našao sam na xda apk i update je prošao bez problema!

Poslednja izmena:
ja nisam siguran,ali ja sam sve te stock aplikacije disableovao pa mi nije prijavljivao nikakav problem

Ajde neka dobra duša koja ima rootovan uređaj da mi okači build.prop pod uslovom da nije editovan, neće da mi prođe update jer sam čačkao. Hvala.

Ajde neka dobra duša koja ima rootovan uređaj da mi okači build.prop pod uslovom da nije editovan, neće da mi prođe update jer sam čačkao. Hvala.

Sa xda foruma ---> L I N K

U stvari evo ti i moj fajl u atačmentu ...

EDIT: Ovo je build zadnjeg firmware-a!!!

Prilozi

• build.rar
    1.7 KB · Pregleda: 32
Poslednja izmena:
E hvala, ne treba mi taj zadnji, ovaj sa xda valja.

Ima li slucajno negde da se nadje neki Memopad HD7 sa 3G ili su svi samo sa WiFi ali bez 3G?

Nazad
Vrh Dno