Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recimo da Prdex ima ovaj tablet i Smart Tv, i hoće da pusti film ili da gleda slike sa tableta na Tv-u, a zna se da Memo 7 nema hdmi izlaz pa pitam da li je to i kako moguće?

Miracast trenutno podrzavaju svi lg smart televizori za 2013tu,neki(malo jaci) modeli philipsa dok je samsung to krstio kao screen mirroring koji moze de se upari samo sa njihovim uredjajima.Probali smo da uparimo nexus 4 sa samsungom f7000 i nece ni da cuje za njega dok je vec sa prvim lg smart modelom radilo bez greske.
To je iskljucivo ako zelite da tv koristite kao monitor,naravno bezicno.Dok strimovanje ne bi trebalo da bude problem za bilo koji smart tv sa wifi.Naravno uz all share i slicno...

Miracast trenutno podrzavaju svi lg smart televizori za 2013tu,neki(malo jaci) modeli philipsa dok je samsung to krstio kao screen mirroring koji moze de se upari samo sa njihovim uredjajima.Probali smo da uparimo nexus 4 sa samsungom f7000 i nece ni da cuje za njega dok je vec sa prvim lg smart modelom radilo bez greske.
To je iskljucivo ako zelite da tv koristite kao monitor,naravno bezicno.Dok strimovanje ne bi trebalo da bude problem za bilo koji smart tv sa wifi.Naravno uz all share i slicno...

Mozda je kod mene problem to sto mi je tv na net povezan kablom (preko modema), a ne preko wi-fi?

Uhhh iscitao celu temu, sve postove, sutra otvaram iz kutije ovaj uredjaj. Da li radi viber ?

Hvala svima na postovima vezanim za ovaj prelepi tab.

Uzet Asus i otpakovan, instaliran Viber...
Prelep je i mnogo mi se dopada rad i izrada istog.

Za pocetak za vlasnike sa duzim stazom kako da mi pokazuje procenat baterije...? Nije kao na mom S2 .

Asus je uzet majci na poklon ali kako stoje stari moracu sledeci mesec i sebe da pocastim istim 🙂

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380314079191.jpg
    uploadfromtaptalk1380314079191.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 171
Moram da pohvalim tablet... juce mi je ispao iz ruke i udario u sto i odbio se na parket, kakvu je buku napravio pomislih da je gotov.. kad ono nijedna jedina ogrebotina niti neki kvar, kao da je tek izasao iz kutije..s obzirom koliko krcka, izdrzljivost me je veoma prijatno iznenadila

Moram da pohvalim tablet... juce mi je ispao iz ruke i udario u sto i odbio se na parket, kakvu je buku napravio pomislih da je gotov.. kad ono nijedna jedina ogrebotina niti neki kvar, kao da je tek izasao iz kutije..s obzirom koliko krcka, izdrzljivost me je veoma prijatno iznenadila

Dobro da je ostao citav. Ja nisam primetio krckanje, gde se najvise primeti, pitah sa pokazivac baterije u %, zna li ko ?

Videh sad... voleo bih da ima gore kraj baterije u liniji ili umesto baterije 🙄

Mislim da je neko vec pisao... Resio sam da resetujem Asusa cisto bezveze pri tom mi je ostalo u pameti da je pre reseta bilo 16% baterije medjutim nisam mogao da ga upalim, blinkne samo na kratko crvena baterija i nece ON. Stavio na punjac i sve radi ok. Sad me zanima dal' je moguce da ne moze da se upali na 16% baterije ili u podesavanjima ima neka opcija da se to promeni?

Imaš gomilu na play store. Npr, ja sam skinuo battery HD v 1.3. Ima gore procenat baterije i ima widget za homescreen. 🙂

Uzet pre dva dana, ništa ne krcka i stvarno sam prezadovoljan. Pošto se i klinci igraju, odmah sam uzeo i futrolu iz G... baš je dobra ali je preskupa.

A da li neko zna sto kad sam ga ugasio sa 16% baterije nece ponovo da se upali vec samo blinkne crvena baterija na sredini displeja???

tako je namesten da se ne pali kad ima manje od 20 posto baterije :/

Hmmm koji je razlog zasto ne mogu da instaliram WhatsApp messenger ? Ima li neka caka ili ... ? Poz.

Nece prijavljuje da nije kompatibilan sa uredjajem na play-u... kako si instalirao?
Cak sam i probao sa...

Onda instalira ali...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380416981091.jpg
    uploadfromtaptalk1380416981091.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 169
  • uploadfromtaptalk1380416993851.jpg
    uploadfromtaptalk1380416993851.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 173
  • uploadfromtaptalk1380417002631.jpg
    uploadfromtaptalk1380417002631.jpg
    20.7 KB · Pregleda: 172
Čoveče ne mogu da se setim. Probaj skini na drugom mestu.
geqanyvy.jpg

Poslednja izmena:
Neverovatno evo sta mi na aplikaciji G.play ispise kad nadjem W.APP

Ne znam gde vise da potrazim...?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380417577019.jpg
    uploadfromtaptalk1380417577019.jpg
    66.6 KB · Pregleda: 175
ry2a9ahu.jpg
Izgleda da sam uspeo, posto sam zaboravio kako ide dalje jer sam je na S2 ubacio pre vise od godinu dana...
Verovatno ovde upisem broj telefona i sta onda? Moram kevin telefon da upisem jer ce ona nositi Asusa a sad mi njen mob nije blizu...

ja isto nisam mogao whatsapp da instaliram,ali nije mi ni bilo toliko bitno jer imam skype

Svima je tako bilo, piše da ne može a kad skineš na drugom mestu ono radi.

Nazad
Vrh Dno