Da li može neko da mi da na PM link za IGO za ovaj tablet?
Hvala unapred.
Da li može neko da mi da na PM link za IGO za ovaj tablet?
Hvala unapred.
mene nije obavestilo o updateu
mozda zato sto je rutovan?
Meni brljavi sa nekim pdf fajlovima, ali mislim da je do aplikacije.Uzeh ovaj tablet juče u CTu, sve fercera odlično ali mi se dešava da kada čitam e knjigu (koristim aldiko app) i kada hoću da predjem na sledeću stranu pritisnem desnu stranu ekrana on se ponaša kao da sam pritisnu levu stranu i vrati me na prethodnu stranu a ne na sledeću kako bi trebalo.
Jel treba možda kalibracija ekrana da se uradi? Znam da su to neki raniji android telefoni imali u opcijama ali ovde ne uspevam da nadjem ili su to izbacili....
Meni brljavi sa nekim pdf fajlovima, ali mislim da je do aplikacije.
Mene buni što mi se to na telefonu ne dešava (alcatel ot997) sa istom aplikacijom a ovde se dogadja....
Inače instalirah i ja update za nepunih 10tak minuta sve gotovo
Sa nadogradnjom je dosla i opcija slikanja sa volume dugmicima, valjda pre nije moglo.![]()
Moglo je i pre update-aprva stvar koju sam uradio kada sam otpakovao tablet je bila da napravim nekoliko slika i morao sam da koristim volume key kao okidač
Ajde neka dobra duša koja ima rootovan uređaj da mi okači build.prop pod uslovom da nije editovan, neće da mi prođe update jer sam čačkao. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari