Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a9avy5e5.jpg
Drugari opet ja, oprostite na smetnji... Sta je potrebno da bi npr gledao video sa rts.rs , koji dodatak-app ?

Poslednja izmena:
Koristi browser, ne chrome. Treba da instaliras flash player.

Nece ni sa aplikacije pa sam isao na sajt.

Nigde nema flash player na play.

Skini direktno sa sajta, ili kucaj u pretraživaču adobe flash player.

Pazi sad ovo... na sajtu e da nece ni iz asusovog pretrazivaca.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380485356874.jpg
    uploadfromtaptalk1380485356874.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 133
  • uploadfromtaptalk1380485368689.jpg
    uploadfromtaptalk1380485368689.jpg
    86.7 KB · Pregleda: 122
@dok sta ti imas instalirano? Ne znam kako da nadjem adobe flash player...?

Uspeo konacno , nasao flash player 11.1 kao ti Havijer i iz asusovog pregledaca radi.

Hvala puno drugari.

Poslednja izmena:
Kupio sam i ja ovaj tablet, nisam do sad nikad koristio nijedan, , pa ako moze neka preporuka koje aplikacije da stavim za gledanje filmova,slusannje muzike i neke druge interesantne.

Koja je fora sa apdejtom, da neko moze da apdejtuje na 4.2.2 a neko ne? Meni je dugo javljao da ne moze da nadje server, a danas mi uredno javlja da imam "latest version".

Valjda jos ne postoji 4.2.2. za njega, poslednje je 4.2.1, bar kolko ja znam.

Valjda jos ne postoji 4.2.2. za njega, poslednje je 4.2.1, bar kolko ja znam.

Moja greska, svima pise 4.2.1 ali u build number pise 4.2.2. Nebitno, ko hoce, u build.prop dodajte fw.max_users=5 i restartujte tablet. U settings sada posle stavke apps imate stavku "users" gde mozete dodavati user accout-e. 😉

Da. Ali zasto je to problem? Rutuje se za par sekundi a isto tako se radi i unroot.

Nisam gledao kako se radi unroot, nije mi trebao. 🙂 mada, mogao bih da probam. 🙂 kako radi users?

Nisam se mnogo igrao, ali radi, procackacu ovih dana. Jedini bug koji su prijavili i na xda je da kad promenis usera lockscreen ne pokazuje onaj slajder vec moras "napamet" da otkljucas. To samo kad menjas usera sto meni i nije neki problem. Unroot radis iz super su aplikacije. Jedan klik.

Verovatno je bug, ali program cpu identifier kaze da je ovde 2 gb rama:
zy6a7u5e.jpg

primetio sam da mi AVI fajlovi malko seckaju u mx player, dok MKV i MP4 rade max glatko, pa da pitam koji kodek treba da se instalira, mozda sam ubacio pogresan, ili imate predlog za neki bolji plejer, iako sam ih probao nekoliko, i ovaj mi najvise odgovara...?

Ima jos jedna tema na xda ali osim uputstva za root i ovog gore sto sam pisao nema nista. Uglavnom otg kuknjava i upozorenja da se ne ubacuje recovery. Za sada nema custom romova jer je asus zakljucao bootloader.

Ja pričam o ovom:
First, sorry for my bad english.

I just buy an OTG cable.
My Memo Pad HD is rooted thanks to you.
I install USB OTG Helper from the Market.
I put a T USB cable :
-> Got USB power from my PC.
-> Connect USB OTG cable to Memo PAd HD
-> USB 2,5 HDD

And, It 's work !
The HDD is mounted and i can navigate in the HDD repertories !

Poslednja izmena:
Bilo je price i o tome. Taj kabl je sa konektorom za dodatno napajanje i 5v ispravljacem, tako radi. Bez struje nece.

Bilo je price i o tome. Taj kabl je sa konektorom za dodatno napajanje i 5v ispravljacem, tako radi. Bez struje nece.

Moze sa ovim (+ napajanje iz usb porta):

http://dx.com/p/mini-usb-male-to-us...e-w-external-usb-power-port-black-30cm-172136

ili ovim (+ napajanje iz punjaca):

http://dx.com/p/micro-usb-otg-cable...ng-i9000-i9300-i9220-n7100-i9500-black-236805

Ja sam uspeo da povezem WD eksterni HDD pomocu USB kabla sa dodatnim USB konektorom za napajanje (USB data u USB otg + USB power u PC usb).

20131001191534small.jpg

screenshot2013-10-01-19-.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno