Šta je novo?

ASUS MeMO Pad FHD 10

Sa LTE verzijom sam se igrao samo malo jer mi je bila zanimljivija WiFi verzija zbog Intel platforme. Nisam naleteo ni na kakav problem. Sve je lepo uklopljeno, radi bez zastajkivanja... ali kao sto rekoh, nisam ga testirao kao Gizmo, u sitna crevca :)
Kad smo vec kod toga, ne bi me iznenadilo da Gizmo upravo testira jedan Memo Pad FHD 10 LTE ;)

Po cenu da ispadnem neobavešten/glup, gde mogu da pročitam/vidim kakvi je utiske ostavila na Gizma WiFi verzija? :D
I da li je i u kojim prodavnicama dostupna WiFi/LTE verzija?
Pogledao sam na netu gigatron, laptopcentar, neptun...nigde ga nema u ponudi...

Ja nisam u toku hehe, kolega mi čak nije ni nagovestio da je dobio ovaj tablet i da treba da ga uzmem od njega :) Dakle, nisam isprobao ni jednu ni drugu verziju, večeras ću da preuzmem LTE pa ću da ostavim početne utiske.

Nexus 10 i memo pad 10 FHD?
Ако је тако, екран на N10 ми се чини далеко бољи што значи да толика резолуција уопште није бесмислена. С обзиром да се са N7 2013 почињу појављивати FullHD 7мице логично је да ће врхунске деветке имати још већу резолуцију :)

Ако је тако, екран на N10 ми се чини далеко бољи што значи да толика резолуција уопште није бесмислена. С обзиром да се са N7 2013 почињу појављивати FullHD 7мице логично је да ће врхунске деветке имати још већу резолуцију :)

Ma sve to stoji, samo je meni N10 jednostavno los uredjaj, za te pare tako slaba baterija, jednostavno nedopustivo.

Ja nisam u toku hehe, kolega mi čak nije ni nagovestio da je dobio ovaj tablet i da treba da ga uzmem od njega :) Dakle, nisam isprobao ni jednu ni drugu verziju, večeras ću da preuzmem LTE pa ću da ostavim početne utiske.

Jesi li ga načinio striko?

Ljudi, jel ima nekih vesti oko WiFi verzije? Kad će se pojaviti u prodaji?
A i šta je bilo sa testom LTE verzije? Pročitao sam test Nexusa 10, pa čekam da vidim kakve je utiske ostavio Memo Pad...:)

Slaba vam rakija :)
valjda znate kako se u Srbiji posluje.

Već je u prodaji izgleda, cena oko 46.000 ako sam dobro video

pa dajte jedan neodobreni samo za test kao sniman u madjarskoj :)
nece da vas izedu ovi iz ratela (valjda)

Danas sam se igrao dosta na ovom tabletu i mogu vam reći da je LTE verzija pun pogodak. Jako dobre performanse, FullHD rezolucija, dual stereo zvučnici i sim slot za samo 400€. Košta isto koliko i nexus10 koji nema sim slot i jedina prednost mu je veća rezolucija. Dakle birajte rezoluciju ili sim slot :D Nešto subjektivno, UI mi se sviđa, mnogo je lepši onaj na transformer pad tf300/prime nego na ovim novim asus tabletima. Dobro je to što ubija aplikacije da ne stoje previše u pozadini, zauzimaju bateriju i crpe ram. Od 2GB RAM-a ukupno, samo 500MB je zauzeto. Na note-u 10.1 (2014.) od 3GB RAM-a, 2GB je zauzeto skoro stalno.

Ljudi, jel se to pojavio Memo Pad FHD WiFi verzija? :)
Sad sam naleteo kod jednog od naših većih porodavaca tableta na ovaj model po ceni od 34 990...

E ovo je super .

11.08 "Ovih dana stize "
02.10 "stigao je "

50 dana , nije lose :D Ali sve je to kriv Ratel i Marsovci , nije do Asusa.

S obzirom na to gde živimo, rekao bih da je odlično što je uopšte stigao :)

Pošto je ovaj tablet stigao i kod nas, da pitam:

Prvo, da li neko zna kako se je pokazao ovaj Intelov dual core procesor? (pominjan je i neki test za ovaj FHD Memo pad...ali mislim da je to bilo za LTE verziju?)
Drugo, da li ima neko da preporuči neki dobar kaver za ovaj model...a da ima kod nas da se naruči?

Planiram da naručim ovaj model sledeće nedelje, pa bi mi svaka informacija dobrodošla...

Danas sam ga čačkao u jednoj prodavnici i da je brz, brz je. Što se tiče rezolucije, vidi se razlika u odnosu na ostale tablete.
Jedino što baš upada u oči je osvetljenost ekrana. Na max osvetljenju još i tako ali kada se stavi na auto, ekran se toliko zamrači da se jedva vidi bilo šta.
Za sada ću sačekati sa kupovinom. Ako ga je neko već pazario neka iznese utiske o ekranu. Možda pod svetlima u prodavnici ekran nije mogao da se pokaže u punom sjaju.

Ima li nekog ko je vlasnik ovog modela da nam iznese svoje utiske. Koliko vidim vec je neko vreme prisutan kod nas, cena je prihvatljiva za ono sto nudi (bar na papiru). Na Amazonu je cena trenutno spustena na 295$ sto je vise nego povoljno. Da li je to zbog slabog odziva kupaca, nekih problema,...

Ima li nekog ko je vlasnik ovog modela da nam iznese svoje utiske. Koliko vidim vec je neko vreme prisutan kod nas, cena je prihvatljiva za ono sto nudi (bar na papiru). Na Amazonu je cena trenutno spustena na 295$ sto je vise nego povoljno. Da li je to zbog slabog odziva kupaca, nekih problema,...

Podržavam, hoćemo test! TEST! TEST! TEST! TEST! :)

Nazad
Vrh Dno