Sa LTE verzijom sam se igrao samo malo jer mi je bila zanimljivija WiFi verzija zbog Intel platforme. Nisam naleteo ni na kakav problem. Sve je lepo uklopljeno, radi bez zastajkivanja... ali kao sto rekoh, nisam ga testirao kao Gizmo, u sitna crevca
Kad smo vec kod toga, ne bi me iznenadilo da Gizmo upravo testira jedan Memo Pad FHD 10 LTE![]()
Ако је тако, екран на N10 ми се чини далеко бољи што значи да толика резолуција уопште није бесмислена. С обзиром да се са N7 2013 почињу појављивати FullHD 7мице логично је да ће врхунске деветке имати још већу резолуцијуNexus 10 i memo pad 10 FHD?
Ако је тако, екран на N10 ми се чини далеко бољи што значи да толика резолуција уопште није бесмислена. С обзиром да се са N7 2013 почињу појављивати FullHD 7мице логично је да ће врхунске деветке имати још већу резолуцију![]()
Ja nisam u toku hehe, kolega mi čak nije ni nagovestio da je dobio ovaj tablet i da treba da ga uzmem od njegaDakle, nisam isprobao ni jednu ni drugu verziju, večeras ću da preuzmem LTE pa ću da ostavim početne utiske.
Isto pitanjeLjudi, jel ima nekih vesti oko WiFi verzije? Kad će se pojaviti u prodaji?
Već je u prodaji izgleda, cena oko 46.000 ako sam dobro video
WiFi verzija ce kostati oko 35.000 dinara i ima najava da cemo konacno sledece nedelje dobiti saglasnost Ratela.Hoće li wifi verzija ići preko 40k?
Ima li nekog ko je vlasnik ovog modela da nam iznese svoje utiske. Koliko vidim vec je neko vreme prisutan kod nas, cena je prihvatljiva za ono sto nudi (bar na papiru). Na Amazonu je cena trenutno spustena na 295$ sto je vise nego povoljno. Da li je to zbog slabog odziva kupaca, nekih problema,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari