Šta je novo?

ASUS Fonepad

Zna li neko da li se u medjuvremenu kod nas pojavio neko ko uvozi model sa 2 kamere?
Trenutno koristim SGT i imam volju da kupim ovaj ali mi je neprihvatljivo da nema zadnju kameru.:trust:

Neće ga ni biti kod nas sa dve kamere. Evropska verzija je samo sa prednjom kamerom. I mene je to odbilo od kupovine.

Da citao sam po netu da je Evropska verzija samo sa prednjom kamerom, dok je zadnja kamera izbačena. U Americi ima i zadnju i prednju kameru. Kako bilo, u Srbiju neće stići model sa zadnjom kamerom. Čini mi se da je i ASUS Srbija to napisao u ovoj temi.

Ja sam tek danas saznao da Fonepad postoji uopste. Pogledao review na youtube. Bio bi odlican uredjaj da ima bolji procesor. Ovako......ne znam koja im je ciljna grupa uopste.
Ni na nebu ni na zemlji.
Dal se zna kad izlazi naslednik ili poboljsana verzija?

Ja sam tek danas saznao da Fonepad postoji uopste. Pogledao review na youtube. Bio bi odlican uredjaj da ima bolji procesor. Ovako......ne znam koja im je ciljna grupa uopste.
Ni na nebu ni na zemlji.
Dal se zna kad izlazi naslednik ili poboljsana verzija?

Ima neka poboljsana verzija, cini mi se sa malo jacim procesorom.. Inace ovaj sa ovim single core atomom nije jedino za igrice, zbog one prastare grafike iz galaxy S telefona, sve drugo radi sasvim lepo (kazu ljudi koju su ga probali, ja nisam) . .

Da li je neko kupio ovaj fablet iz naslova pa da mi kaže kakvi su utisci?

Meni te karakteristike ne znače puno pošto se ne razumem u tablete/fablete, iz tog razloga mi je bitno da mi neko kaže šta bi se dogodilo da ima na primer dva ili tri puta jači procesor, da li to utiče samo na igrice ili će i fablet raditi brže (brže će se otvarati aplikacije, uključivati/isključivati fablet...)?

Koliko baterija realno može da izdrži i koliko joj vremena treba da se napuni?

Trenutno imam 3.5" Galaxy Ace i zaista je mali telefončić (mala dijagonala ekrana - kada kuckam poruke grešim, kada kucam nešto u brauzeru grešim slova...). Ako bih hteo 5 i više inča morao bih da kupim telefon od preko 20.000 din (postpaid ne volim).

Googlam ali ne vidim da li postoji još neki fablet osim ovoga a da je ispod 180€.

Baš bi mi odgovaralo ovakvo rešenje da ne kupujem posebno tablet, posebno mobilni.

Da li je kvalitet razgovora isti kao i preko telefona ili je bolji/lošiji?

Kada me ljudi vide na ulici da li ispadam magarac ako razgovaram preko fableta (ogromne dimenzije)? :d

Najviše korisitim kalendar, beleške, net, imenik, većinu vremena su mi sluške u ušima (Sennhaiser CX 300-II) tako da je muzika isto bitna, učim strani jezik (knjiga PONS u ruci - preko sluški Audio CD konvertovan u flac/mp3) igrice me ne zanimaju (eventualno nekada da ubijem vreme pa da odigram na kratko jednostavne igre tipa Super Mario, Angry Birds...), bitno mi je da ima budilnik, sat, otprilike to je to.

Nabacao sam pitanja ali molim bilo kakav odgovor. 🙂

Što bi rekli iz Zvezda Granda "Hvala vam od srca"! 😛

Svidja mi se ova nova verzija Fonepad-a, da li ga neko koristi umesto mobilnog, da li je previse nezgrapno i cudno ?

Ćerka je koristila FonePad neko vreme, kod je njen telefon bio na servisu. Iskreno, žalila se da je nezgrapno za telefoniranje, mada joj je bilo super da ga koristi kao tablet za internet, igre itd.
Sve u svemu, njen utisak kao prosečne 17-godišnjakinje je bio da telefon ne može da bude toliko veliki da bi bio upotrebljiv.

Ja sam razmišljao i shvatio da zaista postoje različite potrebe i scenarija. Na primer, tinejdžeri retko kad (barem ove koje ja poznajem) nose neke torbice ili tašne ili tako nešto, pa je njoj nošenje 7" fableta sa sobom kad krene negde bila noćna mora.

Meni na primer, to ne bi bio problem mada i ja mislim da telefoniranje sa "televizora" nije toliko srećno rešenje.

Sad sam nabavio FonePad Note 6, koji koristim trenutno, i mislim da je to recimo neki maksimum (6") koji bi bio meni prohvtljiv, mada je možda i to mnogo....

Da li je neko isprobao/kupio Fonepad 7, noviju verziju? Kakav je u poređenju sa Nexusom 7 (2013), osim što za razliku od njega podržava telefoniranje?

Nazad
Vrh Dno