Neće ga ni biti kod nas sa dve kamere. Evropska verzija je samo sa prednjom kamerom. I mene je to odbilo od kupovine.
Kod nas ce se prodavati samo Fonepad sa 16 GB memorije i bez zadnje kamere. Sto se tice dodatne opreme, to zavisi od distributera. Radimo na tome da ih ubedimo da uvezu futrole.
Ja sam tek danas saznao da Fonepad postoji uopste. Pogledao review na youtube. Bio bi odlican uredjaj da ima bolji procesor. Ovako......ne znam koja im je ciljna grupa uopste.
Ni na nebu ni na zemlji.
Dal se zna kad izlazi naslednik ili poboljsana verzija?
Ja sam tek danas saznao da Fonepad postoji uopste. Pogledao review na youtube. Bio bi odlican uredjaj da ima bolji procesor. Ovako......ne znam koja im je ciljna grupa uopste.
Ni na nebu ni na zemlji.
Dal se zna kad izlazi naslednik ili poboljsana verzija?
Trazio si, dobio si: http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/asus_computex_2013_stigao_6_inchni_1080p_fonepad_note
Meni ovo bolje deluje od onih Galaxy Note Mega varijanti.
Ovo je vec bolje. Ne verujem da ce kostati 250 eura kao ovaj prvi Fonepad 🙁 Bice najmanje 300-350. A to vise nije dopadljiva cena.
A kad ce taj Note 6 u narod, da se kurtalisem i tableta i telefona?Sad sam nabavio FonePad Note 6, koji koristim trenutno, i mislim da je to recimo neki maksimum (6") koji bi bio meni prohvtljiv, mada je možda i to mnogo....
A kad ce taj Note 6 u narod, da se kurtalisem i tableta i telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari