Ja sam bas sinoc rootovao, procedura je krajnje jednostavna: koristi se jedan program (NVFlash) da se ugura koji god (rootovan) ROM po zelji, pa se usput dobije i root.
Imao sam manjih problema (tipa boot loop :d) posto sam probao odmah da stavim neki noviji rom (a ocigledno nije bio dobro odradjen za nvflash), pa sam posle uspeo preko CWM-a da ubacim taj isti rom.
Da ne duzim evo
linka, pratite to uputstvo, stavite taj ROM (prime 1.4), pa posle moze da se stavi bilo koji pomocu CWM-a ili na isti nacin preko NVflasha.
Ako nekom bas nije jasno
evo drugog foruma sa video uputstvom.
Inace vidim dosta postova da moze isto ovako lako i da se un-rootuje. Za one kojima je bitna garancija ili zele nazad stock ASUS rom.
Moji utisci posle rutovanja (koristio sam
Revolver rom):
- posto se skine OTA app sa marketa za revolver mogu se skinuti npr. i OC kernel i jos neke dzidzabidze, najbitnije je sto on sam proverava da'l ima neki update za taj rom, skine ga OTA i moze da se instalira preko CWM-a.
- voodoo sound dosta poboljsava i pojacava zvuk na zvucnicima i na slusalicama (skoro do nivoa neizdrzljive glasnoce)
- bootuj nenormalno brzo, 10-15sekundi? Nisam merio

- i sam uredjaj je super brz (mada mi je i pre roota bio odlican), OC mi radi stabilno na 1.5GHz, ali drzim na 200-1400Mhz interactive, just in case

- a da, ovaj ima Xoom dugmice dole (to me malo nerviralo kod Transformera pa sam zato i stavio bas ovaj rom), stim da sam se u medjuvremenu i navikao na te, pa su mi sad ovi cudni.. kako god, lako ih je menjati
- ode mast u propast: posto sam radio puno brisanje uredjaja obrisao sam i sve aplikacije stim (na sto sam i racunao i nije mi bilo frka oko toga), nego sad su mi neke od tih aplikacija nedostupne (mozda sto je rom za evropsko trziste, pravi ga jedan Italijan)
- i to je otprilike to - nije tesko, pa ko voli nek izvoli.
Nisam jos probao, ali preporucujem
Prime rom, vidim najvise je razvijan.