Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Cuj koji Ring :)

Sent from mTalk

Da nije Hungaroring? :D

Hockenheimring je takodje lep...
A Hungary ako bog da dogodine...

Pitao sam vas za neki volan,naveli ste 2... malo mi cudno da u moru volana samo 2 valjaju ili mora biti 350+e kao kod kolege da bi licilo na nesto...
DFGT (150e) i T150 (~200e) nesto najjeftinije sto valja, sve ispod toga je bacanje para... Vrlo prosto, jedino Logi i Thrustmater vrede u svetu "pristupacnih" pc volana. Ima naravno i boljih ali to kosta :)

DFGT (150e) i T150 (~200e) nesto najjeftinije sto valja, sve ispod toga je bacanje para... Vrlo prosto, jedino Logi i Thrustmater vrede u svetu "pristupacnih" pc volana. Ima naravno i boljih ali to kosta :)

Aha,hvala na objasnjenju

Poyy

Aristotelis (zaduzen za fiziku), AC vs real life :)

Isprobavao sam AI nema koju nisam kombinaciju napravio i definitivno najbolja varijanta je sa "sporim" automobilima kao da im to daje više vremena da reaguju taj fazon :D i isto tako treba im naći pravu meru što se tiče toga koliko ih ima na stazi jer u suprotnom takve gluposti prave da je ono strašno.Isto tako npr kad te AI udari od pozadi ti naravno gubiš kontrolu nad vozilom olako jer kao da te udara tenk a ne isti auto :D mislim probajte da izbacite sa puta vozilo kojim upravlja AI i biće vam sve jasno. Sad će neko da kaže šta uopšte i voziš protiv AI... pa zato što me sve smorilo eto zato, da vam odma kažem (; a i nisam dugo vozio trke u AC offline pa reko da vidim ima li napredka(nema).

Prava je umetnost odvozati koji krug a da te ne udare od pozadi ili kako god već stignu vrlo su bezobrazni ono do koske što bi rekli kao da su pravljeni od najgorih i najbahatijih vozača sa naših puteva :d

Evo jedan klip od mene, uspeo sam dva kruga da sastavim na Nordschleife a da ne bude incidenata i čukanja, izbegavao sam ih i držao distancu ali opet i napadao ponekad. Videćete kako se bot broj 1 branio al' čim ga malo stisneš popušta :)

Broj botova 11 komata(na 100%), za Nordschleife mislim da je taman. A za svaku lokaciju treba proba npr od 7-oro se krene pa dodajete ih pomalo i tačno se vidi višak jer krenu da brljaju. A formule i brza vozila generalno ne preporučujem tu se ne zna ko pije a ko plaća :D

Poslednja izmena:
Na Nordsu je AI ubedljivo najgori, provereno. Na Barsi je dobar, barem ovako na brzaka test trke sto sam vozio.

Kakva je Giulietta na ringu? :)

Meni je ocajna, prednje gume vrisnu posle pet krivina i onda moras da vozis racunajuci na to, konstantno se boris protiv FWD understeer-a, sto moze da bude zabavno ali je meni malo mlitavo ipak.

Poslednja izmena:
Kakva je Giulietta na ringu? :)

Nije loša,ono ukusi su različiti :) meni je ovo jedan od omiljenih automobila iz ove klase mada zna da me iznervira opasno sa nekim zanošenjem gde nijedna korekcija ne pomaže,gde je zamislio tu ćeš da završiš(kanal :D).

To kazem za svaki mod al stvarno je tako :d Jedan od najboljih, neverovatan osecaj na volanu, ova kombinacija sa Brands Hatchom je brutalna..

Jeste odlican mod, ali iskreno, na ovom tvom klipu mi oci krvare koliko je uzasan skybox, ne znam zasto to ne sredjuju, uopste ne bi trebalo da je komplikovano.

Dobro i kvalitet snimka kvari možda utisak malo :D

Jeste odlican mod, ali iskreno, na ovom tvom klipu mi oci krvare koliko je uzasan skybox, ne znam zasto to ne sredjuju, uopste ne bi trebalo da je komplikovano.

Srecom nikako mi ne smeta to niti provaljujem :)

Dobro i kvalitet snimka kvari možda utisak malo :D

Kvalitetu snimka nista ne fali, to sto je 'mutno' je Lens distortion efekat u PP fajlu, koji daje taj 'GoPro' fazon, nazalost AC i malo zamuti sliku kad odradi taj efekat, ali mislim da vredi jer snimci izgledaju vise kao pravi snimci a manje kao 'igica'..

Dobro me podseti,video sam ovo i zaboravi da probam :) reli je kriv :D

Formula kida odnosno mod,ubedljivo najbolja po meni do sada,nekako mi leži šta znam i ima onaj šmek od ranije što je super ove nove nemaju dušu :D Zver na stazi jedva se kontroliše.

Evo video morao sam...

Javi koliko su te rebnuli na carini :D da znam trebaće i meni to sedište (;

Napravi se lako od nekog polu-kadica sedista i malo cevi. Imam neka Recaro stara, cim ugrabim vremena pravim look-a-like, nece kostati ni 50eur u princpu. :)

Poslednja izmena:
Ovo je bolje nego uzivo hahaha strasno ljudi :D

Borise,zasto Ford nije proklizao kada su mu zadnji tockovi bili na travi usred drifta?
Obrazlozi! :D

Hocu kad prestanes da budes youtuber i instaliras AC sa volanom :)

Nazad
Vrh Dno