Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

jao ljudi ja ne znam da to postoji sta ne govorite, sad me samo palite imam 11 vreme opaaaaaaa :D ovi seku stazu brate sa 1:24 i to dobro...imaju li klipove...

127 199 idem popiti pivo :D

Odgledao par Le Mans klipova, zgotivio sam stazu poprilicno..

backfire bi trebao da se cuje poprilicno pri off-throttle. i da pocnes da uvodis speedo i rev counter gadgete .

C7 je vrh.

Ajte ljudi na server. Postavljajte vremena. Mogli bi i trku u nedelju voziti.

Ajte ljudi na server. Postavljajte vremena. Mogli bi i trku u nedelju voziti.

Postavio jedno vreme sa Mazdom, zaboravio sam kakvo je to remek delo.. pogotovo kako cuci na Le Mansu.
U nedelju nisam kuci, ako ste mozda za sutra, kad zadje sunce malo.. :)

Probaj c9 sa 100% boosta. Koja divljina ;)

Probaj c9 sa 100% boosta. Koja divljina ;)

Jel ima neki trik da non stop ne treperi ostecenje motora :d Nema sanse na 100%, sa 70% odvozao jedva 3:51.
Totalna mi je misterija kako aerodinamika sljaka i dalje, Mazda koja fazon duplo sporije ubrzava i top speed nema sanse da namestim preko 315, 320 na pravcima (dok C9 ide 350 lagano), opet pravi brze krugove :) Odvozao 3:48.538, strasna masina..

podesi 100% na pravcima i 80% u krivudavim delovima staze :)

Live stream iz Nissanovog GT-R LM-a..

Kakve veze taj klip ima sad? :)

prso borat. isto kao gtr nismo :d

Andrea_gi je i dalje vladar grafike :)

Ajd obarajte vreme (3:45:755), totalno sam navucen na La Sarthe.. (ovaj put sa brzinomerom i obrtomerom za Marka ;) )
Setup je default, posle neuspelih eksperimentisanja vratio se na default.

Poslednja izmena:
Borise, imas nasa vremena na hotlap listi na serveru.

Nije mu default sigurno. Ni moj sa meckom nije default.

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-bonus-dlc-pack-unveiled

11374-1434633257-f35970049a0ea67d7ca424e42343be9d.jpg

11389-1434633274-7aff5e63e44fab6a19176d365a96b0c7.jpg

Odličan pack :)

Nedeljna doza prosecnog simmera

Vrhunska verzija Red Bull Ringa i novi Williams FW37 1.1

Pozdrav ljudi!
Uzeo sam dream pack pa me zanima da me posavetujete koje su dobre kombinacije.. sta recimo sa nordom ide najbolje? Bas sam dosta ogranicen vremenom a sutra bih probao malo da vidim u kom smeru to sve ide :)
Isto tako me zanimaju caterhami, citajuci tu po temi vidim da se najavljuje... da li ce biti kao u bonus packu ili ce se placati ili se to jos ne zna? :)

Zavisi kakva kola volis, na ringu svasta ide osim open wheelera po meni..
Ulicni bmw-ovi, xbow, gt3 klasa, alfa gta, mclaren p1 je vrh za ring, sveee :)

Caterhami su mod, na jako ozbiljnom nivou, besplatni naravno..

Poslednja izmena:
Dobra su ti vremena Borise, brzi si od Mase i Botasa :) Najbolji F1 mod po meni a imam ih 5-6 sigurno. Cekam Sumijev iz 2002 od iste ekipe koja je radila williams, kazu da ce biti odlican.

Nisam bas, u kvalifikacijama su oni imali 1:09.1 i 1.09.3 :) Samo jos kad bi ovo bila laserski skenirana staza :) mada u svakom slucaju su jako priblizna vremena sa pravim, provalio sam da vise vozim modovane staze i kola nego zvanicni sadrzaj :) Mogli bi malo da dignu graficki kvalitet staza, moderi su ih prestigli..

Recimo Baskerville juce sto je izasla nova verzija, kida..

Poslednja izmena:
Najprikladnija tema za neku vest o volanu pa je stavljam ovde,evo samo ću reći svaka čast za Darin-a sve je rekao kao ja, G29=G27 .Čak ga i igre prepoznaju kao G27 :D Po meni vrlo loša kupovina zbog cene i starog hardvera u odnosu na konkurenciju.

...ali dobra stvar da stariji hardver pojeftini. :)

Vrh Dno