Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Borise koji je najbolji mod za F1 trenutno, hocu sutra da se posvetim kompletno AC a nisam dugo skidao nesto od sadrzaja jel onaj gore sto si stavio klip? To je to koliko vidim...

Imas taj Williams FW37 (iz ove sezone), Mercedes W06, i Williams FW31 koji je odlican (bolid iz 2009-e), to je od Formula Corsa ekipe, sve na tom linku.
I vrh je Mclaren MP4-13 od Virtua Simulazioni http://www.virtuasimulazioni.com/mclaren-mp4-13/

Poslednja izmena:
E to,hvala :) Ovaj novi bolid me zanima ,valjalo bi neko vreme da postignem pa cu da kacim ovde ako uspem :D mada ja vise uzivam u opustenoj voznji.

E to,hvala :) Ovaj novi bolid me zanima ,valjalo bi neko vreme da postignem pa cu da kacim ovde ako uspem :D mada ja vise uzivam u opustenoj voznji.

nema opustanja ja lomim na sve strane :D 127320.png, jos moram da krenem sa tim formulama, lepa ova mclaren mp4 :D

Ma idi ja sam lud kad nesto dovatim ne pustam kad krenem da jurim vremena sav se preznojim ko u pare da vozim :D onda krece i nervoza kad vidim da mi onaj prvi na listi bezi jedno 10-15sec popizdim a iscimam se ko ******,mada znam da garant sve na neku foru i setup prave to vreme ako vozis normalno po pravilu(stazi) tesko to ide.

Ma idi ja sam lud kad nesto dovatim ne pustam kad krenem da jurim vremena sav se preznojim ko u pare da vozim :D onda krece i nervoza kad vidim da mi onaj prvi na listi bezi jedno 10-15sec popizdim a iscimam se ko ******,mada znam da garant sve na neku foru i setup prave to vreme ako vozis normalno po pravilu(stazi) tesko to ide.

imas na forumu setupove za stazu i taj model formule, pa vidis koliko su vozili sa tim setupom koja vremea obrcu, ja na primer sad teram 1 27 na muggello sto je bez nekog ogromnog rizika da secem krivine ko ludak, jer to bas ne prolazi...kontam 1 26 uz mnogo srece sa lotusom 125 iz igre... ovaj je jedini ispod 1 25 ali pogledaj prve tri, cetri krivine, bukvalno preko trave...

Poslednja izmena:

10-15 sekundi mozes da kaskas na Nordschleife-u jedino :) Na normalnim stazama je to preterano, na sekund do dve sekunde mislim da svaki 'simmer' :) moze da pridje najboljem vremenu, ta poslednja sekunda deli vanzemaljce i ostale.. Nema tu preteranih fora, barem u AC-u nisam primetio nikakve lude setapove koji bi bili nerealni u stvarnosti.. jednostavno neko ima vise talenta, i/ili zna da prilagodi setap sebi, sto je mnogo vazno..
I to da se vozi opusteno i 'za uzivanje' nikad nisam skapirao, cela poenta motosporta je da budes brzi od onog drugog :) Zato se krugovi i mere :)

@ mrtavker

Ne kapiram, kako to vozi.. ide preko ivicnjaka, nije nijednom sisao s njih..

Poslednja izmena:
Ovaj iznad da je imalo realno to sto on tako vozi izvrtio bi se nakon druge krivine.

10-15 sekundi mozes da kaskas na Nordschleife-u jedino :) Na normalnim stazama je to preterano
I to da se vozi opusteno i 'za uzivanje' nikad nisam skapirao, cela poenta motosporta je da budes brzi od onog drugog :)

Ma to sam lupio 10-15sec nisam ja neki retard znam da vozim :d

Kad kazem vozim opusteno to znaci da ne jurim tog "vanzemaljca" na prvom mestu svaki dan i akam volan bezveze kad nema svrhe jer baja vozio po livadi :d

Ovaj iznad da je imalo realno to sto on tako vozi izvrtio bi se nakon druge krivine.

moguce da nije na pro setupu, pa formula nema realno ponasanje...ja cim uvatim ivicnjak odeee u voduu:D cela poenta trkanja je voziti trku sa konstantno brzim krugovima, naci neku pravu sredinu, a ne iamti jedan hot lap i kao najbrzi si :D inace ne delim autograme posle 00 : 00 h :D

Lepo bi bilo da se skupi nas par, pa da odigramo neku trku project cars ili asseto corsa cisto ono malo fun :D

Poslednja izmena:
Ma de' za zabavu da vozimo toga nema,kakvi smo na kraju bi se pobili :d

lol sto, meni je zurka, zurka uvek bila :banana::banana::banana: jedan muggelo lotus 125, old wolf pol positon, boris lozac second place sa 123,00 stotinke zaostatka i iza milosma (rookie) sa 300,00 stotinki zaostatka i krecemooo...vrm vrm :D:D:D vezbam sad imolu sa lotus 125, i skinuo sam meclaren onaj stari bolid pa i sa njim cu terati malo...

Lozac bi nas pokido :D ja sam video na njegovom klipu da ne stedi volan :D ja ne mogu tako,nemam srca da kontriram onako :)

Stvarnos' il' igica

Stvarnos' il' igica

Skinuh onaj filter i u igri izgleda bzvz, ni priblizno ovome. Mozda ga testiram na pogresnim stazama (nords uglavnom), ali izgleda isprano i tamno PP filter koji si mi preporucio uz one weather fajlove.

kako stave ovu kameru i ove satove za merenje, neki mod ili ima u opcijama?

Skinuh onaj filter i u igri izgleda bzvz, ni priblizno ovome. Mozda ga testiram na pogresnim stazama (nords uglavnom), ali izgleda isprano i tamno PP filter koji si mi preporucio uz one weather fajlove.

Kako bre, izgleda vrh na svim stazama.. atmosfera - kisa pocinje za 10 min :) Jel ti ovako izgleda? (ovo je u 2 sata popodne)

@ borat

To su aplikacije..

Kameru mozes postaviti gdje hoces a aplikacije potrazi ovdje: http://www.racedepartment.com/downloads/categories/ac-apps.4/

I vidim da iskopas te starije klipove i pratis vrijeme. Pusti se tih prošlogodišnih buildova. Mijenjali su fiziku pa ta vremena nisu validn za poredjenje.

super stvarcice, ima i camera iz kacige wtf !!! mocno bre :D kako ovi likovi sto officialno prave asseto corsu imaju posla, koliko ovde stvari moze da se ubaci :D Sto ne rade nista !!! :D

Pa ostavljaju komuni, zbog toga i učiniše igru ultra modularnom.

Sto ne rade nista !!! :D

Kako ne rade,eno upravo peglaju PS4 verziju :d

Probao sam sve ove F1 modove i najbolji mi je ubedljivo McLaren MP4-13 1998 bukvalno je kao original a ne mod.Ovi ostali su ok ali nisu mi profi odrađeni kao McLaren.

Evo jedan klip sa njim ali nažalost loš je snimak i 30fps ,komp mi nije jača strana pri snimanju :D pa izbegavam na PC tj za AC da izbacujem klipove...

Pa ostavljaju komuni, zbog toga i učiniše igru ultra modularnom.

Najavili su 50 automobila za 2015-u, sa relativno malim timom, po meni cuda cine.. A i to je posebna prica taj sadrzaj, ljudi bas ni ne znaju zasto zele milion automobila i staza, kad mozes na jednom kombou da provedes bukvalno mesec, dva, ako se koljes s nekim po vremenima.. Ne odvozaju ni 200% od najboljeg vremena, ali samo daj daj daj jos. Ne bi to trebalo tako da sljaka u simulaciji.. Multiplayer treba peglati, sadrzaja vec sad ima vise nego dovoljno..

Jos sa ludacima koji prave ovakve stvari..

d8lCmKj.jpg

1Ycuh6y.jpg

I8vcZ3H.jpg

Kako ne rade,eno upravo peglaju PS4 verziju :d

Probao sam sve ove F1 modove i najbolji mi je ubedljivo McLaren MP4-13 1998 bukvalno je kao original a ne mod.Ovi ostali su ok ali nisu mi profi odrađeni kao McLaren.

Evo jedan klip sa njim ali nažalost loš je snimak i 30fps ,komp mi nije jača strana pri snimanju :D pa izbegavam na PC tj za AC da izbacujem klipove...

+1

^ Ne valja link za stazu :) http://www.racedepartment.com/downloads/circuit-de-la-sarthe.2482/

Graficki poprilicno losa konverzija, asfalt je doduse skroz ok, mislio sam da ce biti uzas FF kao kod vecina konvertovanih staza, moze da se vozi.. moracu malo da se nahajpujem nekim klipovima jer realno Le Mans kao staza je meni nista posebno, pravac od 24 kilometra, sikana, pravac od 19 kilometara :)

Kad smo kod konverzija, ovako se to pravilno radi, Aosta iz Netkar pro-a, skroz nabudzena na AC nivo.. vrhunska je i ima milion konfiguracija.

Download

Poslednja izmena:
I vidim da iskopas te starije klipove i pratis vrijeme. Pusti se tih prošlogodišnih buildova. Mijenjali su fiziku pa ta vremena nisu validn za poredjenje.

hvala za taj info, meni je bas cudno kako oni teraju 3 sekunde vise na ista podesavanja, sa istim autom, jer prosto to nije moguce, kad osetis malo voznju...

Da, nisam rekao konkretno taj combo. Cisto da se ne ravnas sa vremenima napravljenim prije godinu dana vec sa liste koju je Boris postao.

Vrh Dno