- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
45.000$, za te pare moze i auto da se kupi i to kakav
Ima i drugih firmi, ali nista ispod 25.000EUR da lici na ovo.
mnogo, jedino da prodam kucu i haskija haha
Poslednja izmena:
formula je ocajno spora max brzina 300kmh ali volim f1![]()
si video neki put prenos nekog auto sporta , i ono kad pise "avg speed"? :d
mislim lepo je sto nesto moze da razvije 500 km/h , ali treba da ima i gde.
Nije to F1 bolid vec 'inspirisan F1', za bogatu klijenteluSkini ona dva F1 moda, Williams FW31 (bolid iz sezone 2009), ili McLaren MP4-13 (hakkinenov pobednicki bolid iz 98-e)
Ili Probaj P1, ide 350 :d
pa imas Sennin legendarni F1 lotus 98T , po meni najbolji bolid ikada zajedno sa mclarenom mp4/4. a i vozi se na h-shifteru , pa da te vidim faco
(boost podesavas na 1,2,3...0 tasterima)
Slažem se sa tobom 100% isti slučaj kod mene.Ne znam, ja imam neki gadan problem sa AC u poslednje vreme, ne izdrzim ni 10 minuta a da se ne smorim i izadjem. Svaki put razmisljam sta mu to nedostaje, zasto se brzo smorim i jednostavno ne mogu naci neki logican odgovor. Na kraju krajeva kontam da je immersion, koji ni ne postoji u AC-u... uzasan zvuk, uzasan osecaj brzine, i ne konzistentna fizika (svaki put drugaciji feel, ista kola ista staza). Malocas pikao Stock Car Extreme, i to Copa Petrobras de Marcas, znaci ye*em ti sunce koliko je dobro, primio sam se k'o mlad majmun. A i kako ne bi kada immersion probija plafon, nikad bolji zvuk cuo nisam, fizika nekako smooth i savrsen osecaj gripa, osecaj brzine bas kako treba.
U AC-u za sada eventualno me moze drzati Alfa GT na Nordsu, ali opet se smorim posle 2 kruga. Bas me zanima koliko ce me drzati pCARS, jer ocigledno sa AC-om imam neki gadan problem, a realno fizika nikad bolja. Izgleda dzaba najbolja fizika kada je immersion katastrofalan.
A to je to , trebaju ti blur , da se sve trese i ostali fast n furious tripovi ? :d
Kao sto sam vec rekao ne mogu da objasnim sta fali, ocigledno da mi smeta nedostatak tih adrenalinskih efekata i dobar zvuk kod 90% modela
Ma, smeta ti zato sto je ne upalis sa nekim konkretnim razlogom. Zato je vrh kad se kidamo za neki rekord, sto niko ocigledno vise ne zeli.. tad imas dobar razlog da se 'uzivis' i tu ispliva ono zbog cega volim(o) simulacije, tad bas obracas paznju dal je identican zvuk, gledas kako da obrijes jos neku desetinku i tu se pokaze i fizika a i tvoja voznja u najboljem svetluTo bi valjda trebalo da bude 'dovoljno' vecini koja voli simulacije? Ili su stvarno to neke prolazne i nebitne stvari poput motion blura, ili kilogram i po gume koja te pogadja u facu u svakoj drugoj krivini
![]()
Ne mogu ni ja bas bez razloga da nadjem motivaciju i vozim sat vremena neki random kombo, tri puta je bolje kad imam neki konkretan razlog, kad izadje neki vrh mod, kad jurim neciji rekord, ili ovi snimci me isto iz nekog razloga motivisu, volim da snimim neki dobar kombo, gust mi je da gledam posle kako sam vozio..
Ne znam, izgleda da mi je stvarno dovoljna 'samo' odlicna fizika..![]()
Ne znam, mene stvarno ispunjava taj osecaj kao da sam stvarno otisao na neki track day i svaki auto se oseca onako kako i mislis da treba, iako to sve zavisi od osobe sta ga 'radi' za immersion.. Moze bolje naravno, tipa zvuk vetra, razna neka krckanja i uvijanja karoserije i slicno..
Kakav karting na Navaku... bilo bi kao da vozis autic na daljinski na parkingu megamarketa.jel ima kartinga uopste na navaku i ako ima , jel su bar oni sa menjacima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari