Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

45.000$, za te pare moze i auto da se kupi i to kakav ;)
Ima i drugih firmi, ali nista ispod 25.000EUR da lici na ovo.

mnogo, jedino da prodam kucu i haskija haha :D Ja vozim ovo, ocu samo f1 da teram i par staza Lotus Exos T125 http://www.assettocorsa.net/lotus-exos-t125/ formula je ocajno spora max brzina 300kmh ali volim f1 :D Vidim ima nekih f1 modova koji mogu da se koriste ,dok ovi ne izbace koji f1 bolid. :D Inace zovite me ALONSO ha, ha :D :banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
formula je ocajno spora max brzina 300kmh ali volim f1 :D

si video neki put prenos nekog auto sporta , i ono kad pise "avg speed"? :d

mislim lepo je sto nesto moze da razvije 500 km/h , ali treba da ima i gde.

Kakvo motorno vozilo..

45.000$, za te pare moze i auto da se kupi i to kakav ;)
Ima i drugih firmi, ali nista ispod 25.000EUR da lici na ovo.

Nisu loše ni one uradi sam varijante od par stotina eura do hiljadu eura.
Mislim da jednu takvu neko sa foruma ima.

si video neki put prenos nekog auto sporta , i ono kad pise "avg speed"? :d

mislim lepo je sto nesto moze da razvije 500 km/h , ali treba da ima i gde.

pa vozim mugello stazu max speed mora biti oko 335 kmh sto se f1 tice, samo sto ovaj model f1 ne moze vise od 300kmh to joj je max ima 6 brzina...

Nije to F1 bolid vec 'inspirisan F1', za bogatu klijentelu :) Skini ona dva F1 moda, Williams FW31 (bolid iz sezone 2009), ili McLaren MP4-13 (hakkinenov pobednicki bolid iz 98-e) :) Ili Probaj P1, ide 350 :d

Poslednja izmena:
ne znam gde je covek video to F1 u "lotus exos T125" , mada lici na F1 bolid pa moguda razumem zbunjenost. Kako se tako ne zeznu za formulu abarth :d
i nije poenta da ti dostignes 335 na jednom pravcu a zrtvujes ubrzanje iz svih krivina na ostatku staze , to je moja poenta sa avg speed.
stavis da idu 335 ako ima nekoliko dugih pravaca , i naravno podesis nize stepene prenosa da budu kraci.

@boris - odlican krug , to sam ja `teo da uradim vec neko vreme , al sve gledam da skitam. Cu izvozam LaFerrari po Ringu cim se jos malo pokvari vreme ;)

Fala :) Drugar hteo da mu oborim vreme inace bi vozio sa road gumama, ne volim s ovim 'nerealnim' gumama, ovo su slikovi koje je Pagani koristio za Huayru za Top Gear rekord, pa su ih ovi stavili i za P1 i za TheFerrari, jos ih stavili default.. pa sad kukaju po netu kako su prebrza vremena.

Poslednja izmena:
Nije to F1 bolid vec 'inspirisan F1', za bogatu klijentelu :) Skini ona dva F1 moda, Williams FW31 (bolid iz sezone 2009), ili McLaren MP4-13 (hakkinenov pobednicki bolid iz 98-e) :) Ili Probaj P1, ide 350 :d

odma udaram na bogato hahaha, a vidim ja da je spor za f1, moracu da skinem te modove nema druge, kad vec nema f1 u originalu :D

pa imas Sennin legendarni F1 lotus 98T , po meni najbolji bolid ikada zajedno sa mclarenom mp4/4. a i vozi se na h-shifteru , pa da te vidim faco ;)

(boost podesavas na 1,2,3...0 tasterima)

pa imas Sennin legendarni F1 lotus 98T , po meni najbolji bolid ikada zajedno sa mclarenom mp4/4. a i vozi se na h-shifteru , pa da te vidim faco ;)

(boost podesavas na 1,2,3...0 tasterima)

joj stani tek sam krenuo, polako ba, bice ali volim f1 da teram bruka kako je dobro :D

Ne znam, ja imam neki gadan problem sa AC u poslednje vreme, ne izdrzim ni 10 minuta a da se ne smorim i izadjem. Svaki put razmisljam sta mu to nedostaje, zasto se brzo smorim i jednostavno ne mogu naci neki logican odgovor. Na kraju krajeva kontam da je immersion, koji ni ne postoji u AC-u... uzasan zvuk, uzasan osecaj brzine, i ne konzistentna fizika (svaki put drugaciji feel, ista kola ista staza). Malocas pikao Stock Car Extreme, i to Copa Petrobras de Marcas, znaci ye*em ti sunce koliko je dobro, primio sam se k'o mlad majmun. A i kako ne bi kada immersion probija plafon, nikad bolji zvuk cuo nisam, fizika nekako smooth i savrsen osecaj gripa, osecaj brzine bas kako treba.

U AC-u za sada eventualno me moze drzati Alfa GT na Nordsu, ali opet se smorim posle 2 kruga. Bas me zanima koliko ce me drzati pCARS, jer ocigledno sa AC-om imam neki gadan problem, a realno fizika nikad bolja. Izgleda dzaba najbolja fizika kada je immersion katastrofalan.

Poslednja izmena:
Nemam pojma, vidim da vam je vecini zvuk jako bitan, ali u isto vreme vidim i da drugacije gledamo na to sta je dobar zvuk, kao sto smo vec dosta puta raspravljali. Meni je bitno da zvuk 'komunicira' sa mnom, a ne dal bas sad zvuci identicno kao neki YT klip tog istog auta.. A skroz dobro komunicira, svaka neravnina i slicno menja zvuk, sto ne mogu reci za neke druge simulacije gde ono sta god da se desava, tebi tece identican 'MP3' fajl, dal bilo nekih neravnina ili ne..
Isto tako i osecaj brzine, FOV mi je 40, pa opet nemam uopste neki osecaj sporoce, ivicnjaci se pojavljuju istom brzinom kao kad gledas neki YT klip (to mozes da vidis u onom klipu sto sam pravio comparison sa Oreca-om, iako nije identican FOV).
To da je drugacija fizika svaki put, jasno ti je da je to samo trip u glavi :) I meni se cesto desavalo, na srecu iz nekog razloga nije dugo, kuckam o drvo :)

Ne znam, mene stvarno ispunjava taj osecaj kao da sam stvarno otisao na neki track day i svaki auto se oseca onako kako i mislis da treba, iako to sve zavisi od osobe sta ga 'radi' za immersion.. Moze bolje naravno, tipa zvuk vetra, razna neka krckanja i uvijanja karoserije i slicno..

Poslednja izmena:
Ne znam, ja imam neki gadan problem sa AC u poslednje vreme, ne izdrzim ni 10 minuta a da se ne smorim i izadjem. Svaki put razmisljam sta mu to nedostaje, zasto se brzo smorim i jednostavno ne mogu naci neki logican odgovor. Na kraju krajeva kontam da je immersion, koji ni ne postoji u AC-u... uzasan zvuk, uzasan osecaj brzine, i ne konzistentna fizika (svaki put drugaciji feel, ista kola ista staza). Malocas pikao Stock Car Extreme, i to Copa Petrobras de Marcas, znaci ye*em ti sunce koliko je dobro, primio sam se k'o mlad majmun. A i kako ne bi kada immersion probija plafon, nikad bolji zvuk cuo nisam, fizika nekako smooth i savrsen osecaj gripa, osecaj brzine bas kako treba.

U AC-u za sada eventualno me moze drzati Alfa GT na Nordsu, ali opet se smorim posle 2 kruga. Bas me zanima koliko ce me drzati pCARS, jer ocigledno sa AC-om imam neki gadan problem, a realno fizika nikad bolja. Izgleda dzaba najbolja fizika kada je immersion katastrofalan.
Slažem se sa tobom 100% isti slučaj kod mene.

^+1

Fiziku menjaju sa svakim updateom , i uopste ne mozes da se posvetis nekom autu kad si vec ogranicen na je*eni hotlapping u ovoj igri :p
Ono sto meni fali je neka ozbiljnija liga. Al isto se prica na svim forumima - cekaju da konacno zavrse igru :p

Promeni FOV sa 58 na 42, i cini mi se da je malo bolji osecaj sada. Ali opet 42 FOV ne lezi u svakom automobilu, opet ta nekonzistentnost. 3 automobila sam probao i na svakom mi je neki drugi FOV legao, uzas bre. Nista slicno ni u jednom simu nisam doziveo. Probao pre toga retail pCARS i odlican je, lepa promena, mnogo bolji immersion i smooth fizika.

A to je to , trebaju ti blur , da se sve trese i ostali fast n furious tripovi ? :d

A to je to , trebaju ti blur , da se sve trese i ostali fast n furious tripovi ? :d

Ma kakav blur, ne podnosim ga. :) Kao sto sam vec rekao ne mogu da objasnim sta fali, ocigledno da mi smeta nedostatak tih adrenalinskih efekata i dobar zvuk kod 90% modela, sreca pa Alfta GTA super zvuci. Najbolje od svega je sto su one early acces verzije 0.2, 0.3 ili koje vec imale MNOGO bolji zvuk. Sve je bilo tu, zvuk vetra koji siba pri vecim brzinama, zvuk sasije, STEREO ZVUK.

Kao sto sam vec rekao ne mogu da objasnim sta fali, ocigledno da mi smeta nedostatak tih adrenalinskih efekata i dobar zvuk kod 90% modela

Ma, smeta ti zato sto je ne upalis sa nekim konkretnim razlogom. Zato je vrh kad se kidamo za neki rekord, sto niko ocigledno vise ne zeli.. tad imas dobar razlog da se 'uzivis' i tu ispliva ono zbog cega volim(o) simulacije, tad bas obracas paznju dal je identican zvuk, gledas kako da obrijes jos neku desetinku i tu se pokaze i fizika a i tvoja voznja u najboljem svetlu :) To bi valjda trebalo da bude 'dovoljno' vecini koja voli simulacije? Ili su stvarno to neke prolazne i nebitne stvari poput motion blura, ili kilogram i po gume koja te pogadja u facu u svakoj drugoj krivini :)
Ne mogu ni ja bas bez razloga da nadjem motivaciju i vozim sat vremena neki random kombo, tri puta je bolje kad imam neki konkretan razlog, kad izadje neki vrh mod, kad jurim neciji rekord, ili ovi snimci me isto iz nekog razloga motivisu, volim da snimim neki dobar kombo, gust mi je da gledam posle kako sam vozio..
Ne znam, izgleda da mi je stvarno dovoljna 'samo' odlicna fizika.. :)

Ma, smeta ti zato sto je ne upalis sa nekim konkretnim razlogom. Zato je vrh kad se kidamo za neki rekord, sto niko ocigledno vise ne zeli.. tad imas dobar razlog da se 'uzivis' i tu ispliva ono zbog cega volim(o) simulacije, tad bas obracas paznju dal je identican zvuk, gledas kako da obrijes jos neku desetinku i tu se pokaze i fizika a i tvoja voznja u najboljem svetlu :) To bi valjda trebalo da bude 'dovoljno' vecini koja voli simulacije? Ili su stvarno to neke prolazne i nebitne stvari poput motion blura, ili kilogram i po gume koja te pogadja u facu u svakoj drugoj krivini :)
Ne mogu ni ja bas bez razloga da nadjem motivaciju i vozim sat vremena neki random kombo, tri puta je bolje kad imam neki konkretan razlog, kad izadje neki vrh mod, kad jurim neciji rekord, ili ovi snimci me isto iz nekog razloga motivisu, volim da snimim neki dobar kombo, gust mi je da gledam posle kako sam vozio..
Ne znam, izgleda da mi je stvarno dovoljna 'samo' odlicna fizika.. :)

Realno, da. Voznja samo da bi se vozilo je smor na kub, to sam radio kada sam kupio volan pre x godina. :) I pCARS ce da me smori brzi ako budem vrteo krugove bez cilja. Realno AI u AC nije toliko los, mozda bih mogao par trka da odvozam. Nalozio sam se najstrasnije na F1 2014 ovih dana, ni u ludilu nisam ocekivao. Odlican AI, odlicne trke, sasvim ok voznja i dobar career mod = savrsena semi-sim F1. Kada bi mogli da se sastanemo nas nekoliko da garimo Alfu GTA na random stazi, bilo bi vrhunski.

Ne znam, mene stvarno ispunjava taj osecaj kao da sam stvarno otisao na neki track day i svaki auto se oseca onako kako i mislis da treba, iako to sve zavisi od osobe sta ga 'radi' za immersion.. Moze bolje naravno, tipa zvuk vetra, razna neka krckanja i uvijanja karoserije i slicno..

Evo ja otisao na track day na Navak, vozio Formulu Predator i smorio se najgore jer se auto ponasa kao Yellowbird, moj auto ima vise gripa :):) staza puna peska i ne moz se vozi uopste, bukvalno su ga namenili da se vozi kao ringispil, ako hoces brzo odma' se gubi kontrola :) jos je veci smor nego voziti los auto u Corsi :) znaci, savrseno za tebe, samo treba da uradis 18 montaza :):):)

montaza , il se nije dogodilo! :)

Ovo obecava , od 1:27 je onboard

[YOUTUBE]xrq5VGiinxY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Mogu da okacim iseckan snimak nije bas mnogo interesantno jer sam morao da vozim iza instruktora posto sam izleteo sa staze :) Posle cujem da su svi izleteli koji nisu hteli da voze samo ringispil, a mene jos onaj ubedi da sam vozio prebrzo :):)

Ovo je ocigledno prica napravljena za menadzerčiće i direktorčiće koji bi malo da voze "formulu", dobar karting u Grckoj recimo je sto puta bolja stvar, i jeftinija :)

Poslednja izmena:
mislis iza safety car-a ? :D

ma srepska posla , ne`do bog da slucajno malo okrnes travu pa posle da placaju ciscenje mehanicarima :p

Karting je najbolja stvar jer je napravljen da greške nemaju posledice pa se vozi do limita.

jel ima kartinga uopste na navaku i ako ima , jel su bar oni sa menjacima?

pCARS uspijem igrati na kontroleru, ovu igru nema Boga, odvozio sam jedan krug na Spa sa koenigseggom ostalo katastrofa. Inace imam volan i moze se fino srediti, ali na kontroleru je patnja.

jel ima kartinga uopste na navaku i ako ima , jel su bar oni sa menjacima?
Kakav karting na Navaku... bilo bi kao da vozis autic na daljinski na parkingu megamarketa. :) Mnogo je siroka i 'brza' staza za karting. Jedino da krate nesto, ali posto Alvirku smeta ako se i malo ulja prospe po stazi, verujem da ih boli uvo. Imas na Adi Huji cvaju za 20eur/10min pa probaj to prvo. ;)

Nazad
Vrh Dno