Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Svaka cast za ta vremena, sad sam probao Brno 4 kruga sa tim ktm-om (sve pogaseno a gorivo itd stock, 2:19.176, preko misa). Tesko da cu vas stici, nisam jos naucio stazu ali mislim da cu uvek zaostajati bar 2 sekunde.

Aj ista staza sa nekim drugim automobilom, kojim god :)

Poslednja izmena:
Hvala ovim ljudima sto konvertuju, al ipak sam za to da se malo poboljsa ta konverzija a ne direktno krk iz GPL-a koji je star koliko, 15 godina :)

Recimo Salzburgring, konverzija ali ce covek preraditi gomilu stvari, teksture su nove, objekti itd, i izgleda kao AC staza. Isto kao i Brno na primer..
Jedino prastam RBR stazama da se krknu direktno, dovoljno su dobre, AC engine ih taman ulepsa, a i nema sanse da neko tolike staze radi od nule :)

@ Marko

To sam zaboravio da napisem, ne izgleda kao krs, to spajanje linija na apexima je krs, ali generalno dok vozis izgleda kao staza iz AC-a, samo kao da su je izbacili u nedovrsenom stanju ;) Skini recimo ovaj Crystal Palace pa uporedi. Kolorit, teksture itd, bas se vidi da 'ne pripada' tu.. :) Na to sam mislio..

Poslednja izmena:
brno izgleda kao krs , narocito apexi :p

To nista nisam rekao :), probao sam koji krug, skroz dobra stazica..

ih sada abarthovi u glavnoj ulozi cim zavrse mp :d

Jel domaci zadatak jos uvek vazi ? :d

2:12.3xx :)

Setup je dole, a video cu okaciti...

Edit: Svidja mi se ugao tj pogled sto Boris koristi, kako da dodjem do toga ?

Prilozi

• Test1.rar
    261 bajta · Pregleda: 15
Poslednja izmena:
Haha, nadam se da je do setupa :d Probace se.. :)

A pogled, imas desno gde su aplikacije, zove se "Onboard settings" pa se poigraj. A mozes i preko "F5".

2:17.632, posle 4 kruga, ne mogu vise od toga da se nakanim da vozim.

Mogli ste da promenite auto malo, e30 npr.

Poslednja izmena:

Taman sam dovoljno ispao iz forme ovih dana, da nema sanse ni svoje vreme da ponovim :) Nijedna minimalna kontra, greska, nista.. kao komp da vozi zadatak "idealno vreme" :/ Svaka cast :)
I mogao bi (a i ostali) da instalirate RSR aplikaciju, ovako se i dalje tripujem da sam najbolji na svetu :d

Evo prodje radna nedelja, sad cu probati u 12 da uteram, kotam da toliko lufta imam ;)
Marko, reci cu Enteru da podesi server na ovu kombinaciju

Borise, kako bre mozes da se koncentrise na voznju pored 2d drveca :-devil-:

Svaka vama cast na tim vremenima , ja sam druga liga :) (2:15.370)

2:12.350
Taman prokleta trava na kraju mi je oduzela nekoliko stotinki :) Odlicno cedjenje, dugo nismo ovako cedili neki kombo, fala vam ;)

Poslednja izmena:
Svaka cast Borise, ja ni danas nisam stigao da vozim.

Fala rade :) Ajd i ti kad iscedis pa da vidimo jel ima smisla ici i u 11, jer ima prostora.. :)

Sad kad ste "brzi" bi smo mogli jednu trku...?:) Rade, javi kad bude server.

Evo za hsv-a i jedan E30 (2:26.765). Default set, semi-slick gume.

Probacu brno sa e30 veceras mada vec znam da si brzi bar 2 sekunde :d

...bice ovo igrica decenije u sferi auto simulacija.

Nazad
Vrh Dno