Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

boga mi meni 0.7.0 radi tek nesto bolje od 0.6.x , sve do tad je islo glatko. dosta sam podesavanja morao da lower-ujem ali sa slabim efektima.

oh well , 0.9.2 pa cemo videti kako stvari stoje.

ali log izmena za verziju 0.9.0 je legendaran :d

Version 0.9.0
-added 3d grass
-overall bumpiness somewhere between 0.8 and 0.7
-added bumpiness on both carousels. More to be added in next update.
-started to even out tree colors
-AI file included
-better skidmarks. Lines in them is a known issue.
-THERE IS AN INVISIBLE WALL ON THE MAIN STRAIGHT BY THE PITS. KEEP RIGHT TO AVOID IT. A.I. WILL CRASH IN IT IF THEY KEEP LEFT. WILL INVESTIGATE ASAP.

Poslednja izmena:
Pa kad su te starije verzije imale 10 puta manje drveca :) A i *** na C2Duo si..

jos mi se ne ulaze u masinu. tek kada se bude pojavila konacna verzija igre , kada budem video kakve ce lige biti i da li cu uopste imati vremena da se zaludjujem sa svim tim , mozda se pocastim nekim upgrade-om. :p

MA nema tolike veze sa masinom, lose je optimizovana staza. Ja sam na i3770k na 4.5ghz, i opet mi secka kada izadjem iz pita i na jos nekoliko delova.

Opala.. nabasao sam na mod "Realistic sunrise & sunset" (koristi SweetFX).. Mogu reci da mi se opasno svidja kako izgleda :) Gornja slika je sa njim..

Poslednja izmena:
cini mi se da samo malo sredjuje contrast :p

Poslednja izmena:
I default je daleko od nerealnog, al mislim da je ovo sjajno, kako se vama cini?

^ mislim da bi najrealniji mod bio nesto izmedju tog moda i default ali malo vise da ide ka RS&S modu :) Imas li neki drugi link, nisam reg. na onaj AC forum a mrzi me da se cimam oko toga..

Evo ovako:

HOW TO INSTALL:

1. Download SFX
http://www.guru3d.com/files_details/sweetfx_shader_suite_download.html
2. Unzip, copy all files without d3d9.dll and d3d9.fx (otherwise the game won't start) to: Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa
3. Swap SweetFX_settings.txt with my file.
4. Swap .ini files with those located in: Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg
5. Set your in-game saturation to 65-66%.

Enjoy :)

Znaci prekopiras SweetFX u AC root folder, i ovaj moj downloads.rar otpakuj u AC/System/CFG folder, bekapuj originale ako hoces. Upali i HDR i namesti saturation.

SweetFX odnosno menanje izmedju moda i default grafike radis na Scroll lock dugme.

Prilozi

• Downloads.rar
    967 bajta · Pregleda: 16
E to, fala. Probacu kad uhvatim vremena :)

lep dan napolju a ja zbog borisa moram da drndam igru sad :p

Nisu mi jasne tacke 3 i 4 ?

Jesam okacio sweetfx settings u onom raru? Ako nisam *** kad dodjem kuci. Znaci posle kopiranja sweetfxa celog, iskopira se i taj njegov txt fajl i overwriteuje se default fajl, to se radi u rootu ac foldera jelte, a oni .ini fajlovi se kopiraju u system/cfg..

ja znam sweetfx napamet, svaki parametar, mogu bez gledanja da podesim boje i sve, zahvaljajuci FSX-u. :) A vidis nije mi u zivotu palo napamet da ga ubacim u AC, jer i u defaultu izgleda dobro.

mogu samo misliti koliko ce biti dobro na laserski skeniranom :d

[YOUTUBE]01eY9MccX6A[/YOUTUBE]

Bem te nisi ugasio ove g-force efekte i ostala ljuljanja, dobio sam morsku bolest :d Kako mozes tako da vozis :) Ajd voznja, ali kad se snima ovako, kad se simulira efekat fiksirane kamere u kolima, tek tad ovo ljuljanje deluje lose :)

Evo onaj sweetFx fajl iz moda, znaci on ide u root AC foldera, nakon kopiranja SweetFx default fajlova.. Znaci overwrite-uje se sa ovim fajlom.

Prilozi

• SweetFX_settings.txt
    18.8 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
namerno sam ostavio da se vide brda i doline na nordu :d , nisam imao nameru da snimim Top gear special. a i ne volim onu fixiranu kameru , kao da mi je glava zacementirana za auto nekako...

Joooos

Pa ja ili sam retard ili sta?? Ne desava mi se nista .Sve sam odradio i pritiskam scroll lock i nista

***.. a ni ne provaljujes da ima 'piss filter' dok ne upalis sweetFx..

Veliki gif incoming :)

dtm%20new.gif

Jel se obaraju performanse posto citam da se nesto i AA bolje odradjuje?

Obaraju se malo da.. Ja sam poceo da igram sa zakucanih 54 frejma tako da se ne primecuje na taj nacin..

Ostadoh bez tocka, bedak :d

2014-06-07_00001.jpg2014-06-07_00002.jpg

Nazad
Vrh Dno