Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Sad je ok...

Poslednja izmena:
Ovo radi fenomenalno s obzirom da je jos alfa, upao sad sa fickom na neki madjarski server, skroz korektni i fer vozaci i brzi moram priznati :) Ali bitno je to da se izvozi cela trka bez karambola i bez mangupisanja pojedinih retarda koji misle da su u NFS-u. Dobar osecaj, jos samo kad bi imao malo vise treninga sa svim autima, upadnem gde stignem na bilo koju stazu sa bilo kojim autom.

Poslednja izmena:
Ja sam imao bas losa iskustva odnosno ljudi bas pojma nemaju sta rade ni sta se desava oko njih, al dobro za ocekivati je to na public serverima. Jos uvek sam u neverici oko cele 'booking' ideje i kako im je to palo na pamet.. Valjda je ovo stvarno neki rani rani build i da neke stvari mogu da se poboljsaju, sad je stvarno jedva upotrebljivo. Ne zavrsavas kvalifikacioni krug kad odbroji sat iako si zapoceo krug pre toga, cim prvi prodje kroz cilj iskoci ona tabela preko celog ekrana i nista ne vidis lol :)

Btw izasao je izgleda jako dobar Nordschleife! Nisam jos probao ali ljudi su poprilicno odusevljeni.. Ne znam iz koje simulacije je izvucen.

https://drive.google.com/file/d/0B4NN5cVGns0sQ2tNa2NILU5tWnc/edit?usp=sharing

Poslednja izmena:
Skinuo sam je ali u igri pise "MyRace" i 0km i naravno ne radi, nesto tu nije dovrseno.

Radi.. Nego ima dosta grafickih bagova, artifakta i to. Izbacuje uskoro poboljsanu verziju.

to je verzija iz rfactora i iako su fino uboli krivine , brda , spustove i ostalo su totalno promasili (na stranu to sto je meni staza nekako presiroka). ceka se zvanica Kunos-laser-motha-fucka-scanned verzija.

Poslednja izmena:
Ma ovo je havarija od servera i koliko imbecila igra ovu sjajnu simulaciju to je strašno.

Sinoć koliko sam uspeo da upadnem na par servera svuda su bili gomila imbecila koji izgleda zaista misle da je ovo NFS, pa se npr. dok ti kočiš da prođeš regularno prvu šikanu na Imola, on se iz startnog pravca svom snagom nabode u tebe i odbacite u ogradu i tako redovno rado, ne samo meni nego vidim da na većini servera na koje sam uspeo da uđem ima takvih ******a.

Nešto bi tu moralo da se sredi ili da neko kontroliše na neki način vozače da to ne rade ili da lepo uvedi za takvo ******sko ponašanje autoban i ćao. Uništiće ovu igru svojim ******izmom. Koliko sam bio oduševljen toliko sam razočaran iako znam da je ovo Alpha ali tim još gore, jer znači da još uvek gomila imbecila i degenerika nije još kupila igru... :(

To ti je stvarnost bilo koje MP igre, tako da ni simulacije nisu izuzete od toga. Najbolja varijanta, to ces videti vremenom, su ustaljeni serveri gde se skuplja cesto ista ekipa ili normalna ekipa, po mogucstvu i sa sifrom.. i sve bude ok.
Ali definitivno nervni slom izaziva ovaj booking, gasenje servera posle trke.. ***, imao vrh trku sa lfs-ovcima, i umesto da odvozamo isti kombo sa istom ekipom, server pukne, i onda aj se ponovo skupljajte, gadjajte svi booking window od dva minuta, ako si slucajno propustio, pola sata blejanja... moras da bdis nad serverima i refreshujes da bi opet ubo Booking prozor... boze me sacuvaj gde im ovo pade na pamet.

ali najzesce je kada vidite 2 klipana ispred sebe iz istog "klana" :p (sudeci po imenima).

Ma ovo je užas na public serverima, ja sam iskreno mislio da je MP u ovakvim vidovima igara daleko bolji, ono ispade isto njesra kao kada sedneš da igraš BF i tamo gomila nobova iz COD-a koja se napucava kao da je UT4 ili Quake.

Jedino rešenje vidim u ovome što je Boris rekao, privatni serveri sa šifrom, odabrana ekipa i vozi miško.

Zna li neko uopšte kako može da se zakupi tj podigne dedi server za AC!?

imamo nekoliko clanova na forumu koji su strucni za to odavno. mislim da cimanje oko dedicated servera nece zaziveti do neke sledece ozbiljnije revizije, jer nema smisla sa ovakvim sistemom sa bookingom. dzaba da neko ima dedi server kada treba ubosti window od 2 min cak i da znas sifru.

strpljenja ljudi , dotle vezbajte zivce po ovim cudesima :d

@ hybit

Nema objasnjenja tog fenomena, svaka logika govori da takve spodobe nece nikad saznati za ovakve naslove, ali eto..

Nego me ozbiljno puca neki pesimizam iz nekog razloga, da ce tesko dostici nivo MP iskustva na koji sam navikao i koji sam tako uzimao zdravo za gotovo, a to postoji od 2005-e.
Da ti pukne ceo server posle svake trke? Zasto bi to bilo uopste u bilo kojoj verziji pa i u prvoj? Ajd, necu da mracim.. mozda zato sto je sve dosad bilo na vrhunskom nivou a onda ovakav samar sa MP-om na nivou 97-e godine.

IRacing mi je bio preterano "strog" i mrzio sam neka pravila ali sad vidim zasto je to tako bilo. Retko, tacnije nikako nisi mogao naleteti na nfs retarda.

iracing je i dalje po mnogim pitanjima tata po mom misljenju, narocito za mp.

na svakih pola sata imas trku , sa sve kvalifikacijama i svim pravilima. cak se i bodovi racunaju za sezonu i td.
mozes da se kvalitetno istrkash kad god hoces.

Ssistem iR-a je odlican. Odlicno je i kada neka sim zajednica poseduje svoj server. <tu je u 99% slucaja normlna masa i normalno je trkanje. Kod nas na NK je manje-vise uvek bio neko od admina na serveru, kada je i sva sotala raja tu, sto mu dodje uvece. Nije bilo sanse da neko proba da izvodi besne gliste vise puta ;)

Odlican je Nordschleife, izasla je nova verzija i sad je skoro bez grafickih bagova, visi koje drvo u vazduhu tu i tamo :) Jedva sastavih krug sa F40, strasno koliko dobar feeling! Totalno sam zaboravio drugi deo staze doduse, cak sam i prikocio na pocetku poslednjeg pravca :D

Meni je ta staza i u shiftovima bila vrh :d ne smem da zamislim koji je trip u AC..

Nisam pokrenuo igru ima mesec dana, ima li kakvih najava novih automobila? Dajte ubacite nesto iz Japana..

off, otvorio sam temu, izgleda uskoro stize i prava rally sim. sa navodno dobro odradjenim MP..

Poslednja izmena:
Hybit, stavio sam link na yt-u..

edit: evo je i 0.4.2 verzija

-reduced mesh splitting between road/curbs and grass. Still some left, but not affecting gameplay.
-ffb vibration on grass
-fixed mapping of curbs in many places
-filled gaps in the pit area, still many left
-the trees in the pit area have alpha shadows

Poslednja izmena:
Blah malopre odgledao video i nisam video link, tnx ;)

ne da ne radi link , nego nigde ne mogu da nadjem na netu.

koga zanima , tu su i Laguna Seca i Suzuka . estetski , nisu bas neke lepotice.

ali ne znam kako sam propustio najazvu za McLaren P1

Poslednja izmena:
Buce i Mercedes SLS kad smo kod najave mada mozda je neko vec postavio ali nema veze
http://www.assettocorsa.net/mercedes-benz-sls/

edit: video sam na mp da ima jedan nas server ali nikada ljudi na njemu. Da li je on aktivan?

Poslednja izmena:
Ne radi ovaj link 0.4.2

Sa Booking sistemom ne vidim poentu :) Treba svima da stignu notifikacije na telefon kad je prozor otvoren :)

posto vec imamo taj prokleti booking , mogli bi da zakazemo neki termin svako vece , ili kako vec vama odgovara , pa da se provozamo malo ko ljudi. :)

... i dosta vise e30 xD

Ajde svi koji imate igru, posaljite mi na pm ime koje koristite u igri i svoj steamid.
Ubacicu vas na booking listu pa onda mozete da ulazite na server i u toku qualifikacija.

Edit:
Na listu ubaceni: Boris, Marko, Rayko, Zlatann

Poslednja izmena:
Vrh Dno